30/11 Avengers3 Infinity War trailer討論區

1001 回覆
135 Like 8 Dislike
evacuate the city

Defender同罰叔會唔會係地下幫下拖
Vision會唔會最後無死
見wanda仲同個額頭有燈光既男人對望

嗰個咪Vision演員真人囉

最後死唔去變左人形

MARVEL : I dont care.

發夢

一個shot影下defenders救下平民/打兵仔已經夠
大家覺得套戲幾耐? 我覺得起碼150分鐘先交代到所有野

3粒鐘都唔介意

唔駛買DLC就得

唔係分上下集咩

出半秒都得

咁應該打呢一場之前tony未見到cap 見到既話 發生咁大件事 點會唔俾返個盾佢

係囉
tony已經整左新盾比隊長
仲有雷神腰帶

留意下captain隻手 有類似BP套裝既銀色紋
同埋Tony邊到黎Vibranium整新盾比captain

個舊盾咪係tony度
改裝升級好出奇?
快D上啦

可以整幕iron fist英勇戰死
大家覺得套戲幾耐? 我覺得起碼150分鐘先交代到所有野

3粒鐘都唔介意

唔駛買DLC就得

唔係分上下集咩

好似一集都超過二個半起碼

AOS都無影啦

地下無啦啦有一堆inhumans屍體

咁應該打呢一場之前tony未見到cap 見到既話 發生咁大件事 點會唔俾返個盾佢

係囉
仲有雷神腰帶

BP成個國家都係Vibranium呀傻仔

係囉
仲有雷神腰帶

個舊盾咪係tony度
改裝升級好出奇?

隊長個個比純正Vibranium更強,係tony老豆撞手神唔知咩比例整出黎
佢自己都整唔返,比天然更強
預告冇ant man

望真啲

如果出ant man 想知黎緊套 Ant-Man and the Wasp 會講乜
照計時間線應該唔會早過avg3
定係avg3 最後thanos會走人

佢落地球都係得藍色紫色石
藍-魔方
紫-the orb (但唔係係nova corp度?)
再強姦vision拎埋mind stone

另外踩collector會拎紅色乙太
所以avg3應該黎完地球會去撚collector?

即係thor 3結尾係loki到攞完space gem就去地球
跟住搞掂vision/ds 又返上去?

Loki獻石啦明顯

好似係Black Panther講嫁喎
應該有一幕係BW殺Corvus Glaive
跟住Corvus Glaive復活

Mcu最型男人

我比較想係defenders 2有一集會講佢地打一下

出半秒都得

我都想
熱門排第一
今次點都要死番一兩個啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞