文樂小炒王幹哥:何來,請你親自嚟道歉!

752 回覆
2057 Like 22 Dislike

講真, 佢條片真係未見過,既然佢講到街坊都知,怕咩何小姐影响佢生意

利申,冇share過關於尼單野嘅link, 因為多少有d懷疑

你係冇share 過呀
因為你由頭到尾都幫緊何來洗地呀嘛 仆街

我冇必要幫佢, 只係講事實, 甚至本人覺得食9肉都冇問題(只要你真金白銀自己養, 唔係去偷人d 99), 只係支那好衰唔衰搞個節日先on9

你個啲叫事實?無撚野啊

我講嘅野你大可以用道理反駁, 大家都係討論

俾人反駁到仲叫唔叫事實,無證無據得把口提出嘅質疑可以當事實

loop左n次, 唔想再打字, 自己爬文, 動保班人做野有時困難重重, 好難怪佢地咁做, 真係單單要道歉, 道到下年都道唔完, 而且尼單野嘅report都證明唔到咩

單單都道歉,道到下年都道唔完,咁即係你地一年屈錯幾多個人呀
屈錯咁多人仲要唔道歉,屌你老母動物撚大撚曬呀?

講真, 佢條片真係未見過,既然佢講到街坊都知,怕咩何小姐影响佢生意

利申,冇share過關於尼單野嘅link, 因為多少有d懷疑

你係冇share 過呀

我冇必要幫佢, 只係講事實, 甚至本人覺得食9肉都冇問題(只要你真金白銀自己養, 唔係去偷人d 99), 只係支那好衰唔衰搞個節日先on9

你個啲叫事實?無撚野啊

loop左n次, 唔想再打字, 自己爬文, 動保班人做野有時困難重重, 好難怪佢地咁做, 真係單單要道歉, 道到下年都道唔完, 而且尼單野嘅report都證明唔到咩

姐係之前已經屈過好多人啦,屈完人一句道歉都冇就咁走左去,原來咁不負責任架
撐何來既係咩心態呀?
明明報告都出哂證明係羊肉
仲要係度死撐
柒左就柒左啦 又唔撚道歉喎
比我就直接搵人告佢啦 呢d人要受下教訓先識醒 唔係轉過頭又第2間

你係冇share 過呀

你個啲叫事實?無撚野啊

世界級,因為屈得太多人道歉道到下年都道唔哂,所以直頭唔道歉

咁殺過好多人咪唔駛坐監
保動撚logic:
1.屈鳩人在先仲話幫咗你宣傳,真係皇恩浩蕩
2.食環暑hea做=可以亂咁屈鳩人買狗肉
3.亂咁擺動物屍體出街=你錯在先=有合理懷疑=可以屈鳩你

1.我冇留意"幫咗你宣傳"尼句野係咪真係出自何來把口, 如果係真, 咁就仆街啦
2.要先屈鳩你"賣"狗肉, 食環先會做野, 尼種做法唔係小市民想野, 係正苦規定要咁做, 要怪你自己唸下
3.合理懷疑..........咁你裸跑, 我緊係合理懷疑你係痴線架.......(係香港)

你係冇share 過呀

你個啲叫事實?無撚野啊

你咁講 姐係動保班人有特權? 屈你咪屈你
因為難做所以唔需要道歉

問左你幾次 你有咩實際證據證明到佢賣緊狗肉?我指上庭受理果種 唔係圖片鑑定法

佢自招嫌疑

不如話信何來啲人無腦啦,香港食狗肉犯法架,仲有狗肉貴過羊肉架。真係食狗肉會燒完擺出嚟當街當巷俾你影到?仲有狗肉成本貴咁多,店主都蝕死啦。自招嫌疑喎,我就真係得啖笑。

一開始話佢殺流浪狗

殺流浪狗係香港都係犯法架,叫咗你幾多次用下你個腦啊,食狗肉係香港犯法架,劏完會唔會擺係大街大巷俾你影到啊

用下個腦啦
淨係識叫人用腦

似係你無用腦喎

似係你冇用囉

屌你跟尾狗咩
同埋樓上有人講咗啦,要生捉流浪狗係無咩可能架,需毒殺啲肉會有毒性架

我捉到你係咪係西洋菜街同我食左佢
阿叔無啦啦做咩又要佢親自道歉
係咪煮得唔好食又搵藉口搏宣傳
其實間野之前不嬲無乜人食
比我就直接搵人告佢啦 呢d人要受下教訓先識醒 唔係轉過頭又第2間

應該可以告得誹謗

根本都唔洗佢出黎道歉 直接d做野啦 道理係自己個邊

我唔覺佢有做錯咩,一向你打3條9話有虐畜事件d警犬都唔會理,條老野都唔係第一次比人懷疑劏9,佢多少有d責任去證明佢清白同處理食材方面嘅手法,既然老野唔解釋,何小姐令網絡多人講迫使食環d懶9做野係一向做法

幹哥唔係唔解釋,片裡面佢都話何來可以同班街坊一齊嚟當面了解,但係何來冇咁做,仲將未經確實嘅資訊傳出街。

你係冇share 過呀

你個啲叫事實?無撚野啊

你loop 條撚咩屌你老母
剩係識老屈人
肯道歉未呀仆街

爆粗並不代表到d咩,

應該可以告得誹謗

真係告先算

呢單野你話告我諗大把人幫佢 廣告都慳番
保動撚logic:
1.屈鳩人在先仲話幫咗你宣傳,真係皇恩浩蕩
2.食環暑hea做=可以亂咁屈鳩人買狗肉
3.亂咁擺動物屍體出街=你錯在先=有合理懷疑=可以屈鳩你

1.我冇留意"幫咗你宣傳"尼句野係咪真係出自何來把口, 如果係真, 咁就仆街啦
2.要先屈鳩你"賣"狗肉, 食環先會做野, 尼種做法唔係小市民想野, 係正苦規定要咁做, 要怪你自己唸下
3.合理懷疑..........咁你裸跑, 我緊係合理懷疑你係痴線架.......(係香港)

而家係唔合理懷疑+屈鳩你再周圍唱

一開始話佢殺流浪狗

殺流浪狗係香港都係犯法架,叫咗你幾多次用下你個腦啊,食狗肉係香港犯法架,劏完會唔會擺係大街大巷俾你影到啊

用下個腦啦
淨係識叫人用腦

似係你無用腦喎

似係你冇用囉

屌你跟尾狗咩
同埋樓上有人講咗啦,要生捉流浪狗係無咩可能架,需毒殺啲肉會有毒性架

點會冇可能

元朗大街大巷隨時有流浪狗俾佢捉?唔好同我講係村到捉,村個啲狗有生面口行埋去都吠撚到你痴線,惡撚到你唔信

你個啲叫事實?無撚野啊

世界級,因為屈得太多人道歉道到下年都道唔哂,所以直頭唔道歉

咁殺過好多人咪唔駛坐監

條友啲邏輯好嚇人,今次見晒報上晒電視都可以咁多借口

你係冇share 過呀

你個啲叫事實?無撚野啊

起碼證明到人哋小店真係賣羊先啊

只係證明到真係有羊賣, 但佢其實係咪可以直接攞條未燒嘅羊屍係東張西望到live燒比全香港睇仲簡單d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞