文樂小炒王幹哥:何來,請你親自嚟道歉!

752 回覆
2057 Like 22 Dislike

loop左n次, 唔想再打字, 自己爬文, 動保班人做野有時困難重重, 好難怪佢地咁做, 真係單單要道歉, 道到下年都道唔完, 而且尼單野嘅report都證明唔到咩

起碼證明到人哋小店真係賣羊先啊

只係證明到真係有羊賣, 但佢其實係咪可以直接攞條未燒嘅羊屍係東張西望到live燒比全香港睇仲簡單d

到時你咪又話做假做show比人睇
你都前設左人地賣狗肉啦

咁又唔係丫, 前後對比實驗好重要, 如果真係證明連張圖都錯咁就真係有d問題
話說我多少都希望何來話有教授判斷單野出黎澄清下.....講到實牙實齒咁......不過又真係冇得迫人嘅

而家又做咩實驗?張圖係狗肉就係你主人同你係到講

但實際有咩證據? 圖片鑑定大法?

你條撚樣幾時答到有咩證據證明到佢賣狗肉呀?比d上庭受理既證據黎睇下啦
無既話係咪老屈人呀? 老屈人就認錯道歉啦屌你老母 你屋企有無教你錯就要認 打就企定呀

又loop, ok你繼續

你都唔肯答我 loop咩姐

扮夠睇唔到未?

n頁前答左

講真, 佢條片真係未見過,既然佢講到街坊都知,怕咩何小姐影响佢生意

利申,冇share過關於尼單野嘅link, 因為多少有d懷疑

你係冇share 過呀
因為你由頭到尾都幫緊何來洗地呀嘛 仆街

我冇必要幫佢, 只係講事實, 甚至本人覺得食9肉都冇問題(只要你真金白銀自己養, 唔係去偷人d 99), 只係支那好衰唔衰搞個節日先on9

你個啲叫事實?無撚野啊

我講嘅野你大可以用道理反駁, 大家都係討論

俾人反駁到仲叫唔叫事實,無證無據得把口提出嘅質疑可以當事實

loop左n次, 唔想再打字, 自己爬文, 動保班人做野有時困難重重, 好難怪佢地咁做, 真係單單要道歉, 道到下年都道唔完, 而且尼單野嘅report都證明唔到咩

張19相就證明到野
搵化驗所做既report就證明唔到野
動保

食環有講比你聽佢點做test咩, 過左咁耐先做我賣埋人肉都得啦
保動撚logic:
1.屈鳩人在先仲話幫咗你宣傳,真係皇恩浩蕩
2.食環暑hea做=可以亂咁屈鳩人買狗肉
3.亂咁擺動物屍體出街=你錯在先=有合理懷疑=可以屈鳩你

1.我冇留意"幫咗你宣傳"尼句野係咪真係出自何來把口, 如果係真, 咁就仆街啦
2.要先屈鳩你"賣"狗肉, 食環先會做野, 尼種做法唔係小市民想野, 係正苦規定要咁做, 要怪你自己唸下
3.合理懷疑..........咁你裸跑, 我緊係合理懷疑你係痴線架.......(係香港)

幾時去報警去拉晒 d 豬肉佬呀

仆街!我樓下嗰檔豬肉檔賣啲豬骨好撚似人骨啊屌

建議你報上食環同fb, 唔報正衰仔
的確做生意同道歉係兩件事
唔應該想用大眾壓力迫佢道歉

佢依家唔止為啖氣
似係搏宣傳

你理得人地為左咩
而家你係證據不足情況下老屈左人地,造成金錢&名譽損失,係咪應該道歉呀屌你老母??
小學無教你知錯能改??

留證據比人民事索償?

尼樣真

咁咪即係無證據囉,咪即係你冤枉左人地囉
如果我無證無據就話你殺左人,咁我係咪冤枉左你呀?
咁何來會冤枉左人,道歉係咪基本禮貌呀?

而家香港就係要先冤枉左先會有正苦去查證, 係咁荒謬, 你吹得佢漲咩

依家個問題係 你po上網唔緊要
但人地有單有據出黎澄清左 政府化驗所都驗完
指嗰隻動物係羊唔係狗
咁你係咪要道歉先
你咁搞到人 人地做少幾多生意 受左幾多人指罵
有錯就認啦
仲係到狡辯

個問題重點係何來自己屈完人之後唔認數 唔道歉呀

其實冇話屈唔屈架, 我懷疑樓下大排當劏9, 明查暗訪冇結果, 報食環唔理, 咪放上網公審, 審完正苦做野, 過左骨, 其實都證明唔到d咩, 件事過左咁耐, 做咩手腳都得, 你覺得係事實全部, 但我都仲係有懷疑, 例如d慘叫聲係咩事??咁快就判斷到條老野係清白, 你真係以為食環會同你搜證, 求其攞件羊腩做testing就完事啦

你覺得食環做唔到野仲報乜鳩食環 自己有懷疑咪上去搵證據囉

又loop, 放上網, 食環咪做lor, 做完唔理件事點, 都起碼叫有阻嚇力

所以我依家咪屌鳩你老屈囉

又loop

loop你咪又係答唔到人
"你覺得"就可以亂咁報食環阻人做生意?
"你覺得"人地就應份要俾你搞,仲要唔使同人道歉?

我覺得可以報食環阻人做生意, 只要你覺得食物唔妥而食環又采你
而且報完係完全冇責任去道歉, 打開門做生意尼d野預左, 而且冇人叫你放條屍明知中硬招

就好似上次條仆街開兩個門口又屌人抄捷徑一樣, 你大可以封左一個門或者直頭唔做生意
的確做生意同道歉係兩件事
唔應該想用大眾壓力迫佢道歉

佢依家唔止為啖氣
似係搏宣傳

你理得人地為左咩
而家你係證據不足情況下老屈左人地,造成金錢&名譽損失,係咪應該道歉呀屌你老母??
小學無教你知錯能改??

留證據比人民事索償?

尼樣真

咁咪即係無證據囉,咪即係你冤枉左人地囉
如果我無證無據就話你殺左人,咁我係咪冤枉左你呀?
咁何來會冤枉左人,道歉係咪基本禮貌呀?

而家香港就係要先冤枉左先會有正苦去查證, 係咁荒謬, 你吹得佢漲咩

咁而家冤枉左人 你又證明唔到 肯真心道歉未?

基本家教都無 搞錯左麻煩到人 又搞到人地失眠同唔敢出街

當面道歉都好應該呀

依家個問題係 你po上網唔緊要
但人地有單有據出黎澄清左 政府化驗所都驗完
指嗰隻動物係羊唔係狗
咁你係咪要道歉先
你咁搞到人 人地做少幾多生意 受左幾多人指罵
有錯就認啦
仲係到狡辯

個問題重點係何來自己屈完人之後唔認數 唔道歉呀

其實冇話屈唔屈架, 我懷疑樓下大排當劏9, 明查暗訪冇結果, 報食環唔理, 咪放上網公審, 審完正苦做野, 過左骨, 其實都證明唔到d咩, 件事過左咁耐, 做咩手腳都得, 你覺得係事實全部, 但我都仲係有懷疑, 例如d慘叫聲係咩事??咁快就判斷到條老野係清白, 你真係以為食環會同你搜證, 求其攞件羊腩做testing就完事啦

你咪咁癡線啦,你講緊果d只係陰謀論咋,無證無據架
陰謀論都可以當抗辯理據?咁我而家懷疑你同何來都係收左黑社會錢,想迫到間舖執笠然後交吉俾人開藥房

有on9信的話, 陰謀論都可以變事實, 等閒之事, 有幾奇怪

你咪嗰個戇鳩囉

小學雞真係小學雞, 支那統治下, 香港指鹿為馬嘅事又何嘗少, 講到香港烏托邦咁正一on9仔

唔使兜到咁遠啦
總之你而家就係單憑想像、陰謀論去判斷人地煮狗
咁已經證明你地係on9兼無理,向店主道歉係基本禮貌
咁都做唔到就真係仲衰過畜牲

又loop
尼尼尼尼尼尼尼尼....

尼個字又唔係殘體, 做咩唔可以呢

陰謀論都可以當抗辯理據?咁我而家懷疑你同何來都係收左黑社會錢,想迫到間舖執笠然後交吉俾人開藥房

有on9信的話, 陰謀論都可以變事實, 等閒之事, 有幾奇怪

你咪嗰個戇鳩囉

小學雞真係小學雞, 支那統治下, 香港指鹿為馬嘅事又何嘗少, 講到香港烏托邦咁正一on9仔

唔使兜到咁遠啦

又loop

你除左識講loop重識講咩

咁又係既 有道理既就大大聲講出黎屌返人轉頭

邊洗用loop loop loop去避

啲慘叫聲有人解答咗啦,隔離係寵物店,啲慘叫聲係個間寵物店發出嚟架

條撚屌根本就係何來個邊 d人黎

都唔明何來呢條八婆點解仲有人撐
樓上有個仲好笑,話只係唔撐大陸人,先唔講佢係咪原住民,一個有手有腳落到嚟唔係咬老綜仲自食其力嘅大陸人,點都會好過何來呢啲香港土生土長有手有腳搞社運但話自己無工作能力咬住老綜要納稅人養嘅垃圾掛,仲要個垃圾有錢送個女讀國際學校都仲要咬老綜喎

兩件事黎, 拉埋討論冇意思, 而且局外人唔知底細無謂浪費力氣

但俾我都唔會撐何來囉,當初知呢單野個陣我都唔知何來係邊個,但睇完佢篇野完全得啖笑

唔係撐何來, 但要人道歉個d白痴先搞笑, 以為自己申張緊正義
連成件事內情點都唔太清楚, 又唔係親眼所見, 所以我兩方面都中立看待

個世界講證據同法律架姐姐仔
內情係點都唔會影響你證據不足哩個事實
只要你無證據,你就係冤枉人,於情於理應該道歉
咁都接受唔到你就不如去非洲做原始人,文明社會唔適合何來

證據不足告唔入就要道歉咩理論???你on9架, 你夠證據不足告唔入我係動保撚啦, 有冇同我道番個歉先

點會徒手捉咁on9, 大陸捉開一係用陷阱, 一係比朦仔藥, 好簡單的

醒下啦,呢到係香港啊,陷阱、朦仔藥,根本元朗除咗村多狗之外,街上無咩流浪狗,分分鐘大橋街市個邊啲老鼠仲多過流浪狗。你要設陷阱係人哋條村到已經無可能,仲要村入邊成日有人出入,見到有生面口人喂啲不明來歷嘅野俾啲村狗會唔阻止加報警?你無野啊

班人智商有限咪當全世界都係冇腦,冒咁大風險捉隻狗返嚟,燒完擺喺門口做展覽,我相信係重度智障人士先會咁做

係元朗條村到捉啲狗,我覺得分分鐘會俾人追住打出村

倉狗周街都有啦, on撚9

同你講緊元朗你又同我講倉狗
元朗其實好少露天車場,好似有都係啲村附近,然後元朗工地又少,倉就係天水圍仲要圍撚住曬嘅,行唔到入去,你就on撚9。

佢如果真係捉狗一定要元朗咩, 你捉開??正一on9

你就真係on9,劏狗犯法架,講撚到捉狗好易咁,你捉過?
尼尼尼尼尼尼尼尼....

尼個字又唔係殘體, 做咩唔可以呢

乜你唔知三登反5p㗎咩?
尼係5p字嚟

你覺得食環做唔到野仲報乜鳩食環 自己有懷疑咪上去搵證據囉

又loop, 放上網, 食環咪做lor, 做完唔理件事點, 都起碼叫有阻嚇力

所以我依家咪屌鳩你老屈囉

又loop

loop你咪又係答唔到人
"你覺得"就可以亂咁報食環阻人做生意?
"你覺得"人地就應份要俾你搞,仲要唔使同人道歉?

我覺得可以報食環阻人做生意, 只要你覺得食物唔妥而食環又采你
而且報完係完全冇責任去道歉, 打開門做生意尼d野預左, 而且冇人叫你放條屍明知中硬招

就好似上次條仆街開兩個門口又屌人抄捷徑一樣, 你大可以封左一個門或者直頭唔做生意

乜撚野叫預左?點解冇責任道歉呀?
唔怪得你班愛狗撚咁撚乞人憎啦,原來一d羞恥心都冇

啲慘叫聲有人解答咗啦,隔離係寵物店,啲慘叫聲係個間寵物店發出嚟架

條撚屌根本就係何來個邊 d人黎

都唔明何來呢條八婆點解仲有人撐
樓上有個仲好笑,話只係唔撐大陸人,先唔講佢係咪原住民,一個有手有腳落到嚟唔係咬老綜仲自食其力嘅大陸人,點都會好過何來呢啲香港土生土長有手有腳搞社運但話自己無工作能力咬住老綜要納稅人養嘅垃圾掛,仲要個垃圾有錢送個女讀國際學校都仲要咬老綜喎

兩件事黎, 拉埋討論冇意思, 而且局外人唔知底細無謂浪費力氣

但俾我都唔會撐何來囉,當初知呢單野個陣我都唔知何來係邊個,但睇完佢篇野完全得啖笑

唔係撐何來, 但要人道歉個d白痴先搞笑, 以為自己申張緊正義
連成件事內情點都唔太清楚, 又唔係親眼所見, 所以我兩方面都中立看待

你叫中立? 你含撚啦
你叫係叫何來
但叫幹哥就廢老 老賊

冇法子, 見到太多廢老受到主觀影響, 另一方面係專登的
其實打手們仲咁懷疑 不如去查多幾查睇下有無線索仲好啦
係度嘈有咩意思
呢單野個核心就係係咪狗肉 你證實唔到就講咩都無說服力

單單都道歉,道到下年都道唔完,咁即係你地一年屈錯幾多個人呀
屈錯咁多人仲要唔道歉,屌你老母動物撚大撚曬呀?

咁差老查完你身份證洗唔洗同你say sorry丫, 哥仔

當自己係執法者?
啲比喻錯撚晒

食環咪執法lor, 何來又冇上去拉人封艇
但而家唔係食環主動查人,係何來報食環查人,咁查唔到野係咪何來條八婆應該道歉呀?你用警察比喻何來咪錯晒囉

咁我想問, 如果聽到隔離屋打老婆打到殺人咁款, 我報左驚上門證明源來係兩隻野玩緊sm, 洗唔洗我say sorry, 隻老野仲要自己招認唔係第一次, 咁都唔識衰喊條春咩

滿口歪理當真理 又要扮係看透世事
舉撚埋d錯既例子

果2公婆有無因報警 被恐嚇話出街撞到會打一身?
有無影響到佢間鋪既聲譽?

佢擺野係街 你可以報食環話佢阻街
但咩證據都無就話人殺狗

殺狗同阻街 個影響力同迴響差幾遠?

你難道認為sm可以通街講................sorry我唔知你好尼家野

單單都道歉,道到下年都道唔完,咁即係你地一年屈錯幾多個人呀
屈錯咁多人仲要唔道歉,屌你老母動物撚大撚曬呀?

咁差老查完你身份證洗唔洗同你say sorry丫, 哥仔

當自己係執法者?
啲比喻錯撚晒

食環咪執法lor, 何來又冇上去拉人封艇
但而家唔係食環主動查人,係何來報食環查人,咁查唔到野係咪何來條八婆應該道歉呀?你用警察比喻何來咪錯晒囉

咁我想問, 如果聽到隔離屋打老婆打到殺人咁款, 我報左驚上門證明源來係兩隻野玩緊sm, 洗唔洗我say sorry, 隻老野仲要自己招認唔係第一次, 咁都唔識衰喊條春咩

滿口歪理當真理 又要扮係看透世事
舉撚埋d錯既例子

果2公婆有無因報警 被恐嚇話出街撞到會打一身?
有無影響到佢間鋪既聲譽?

佢擺野係街 你可以報食環話佢阻街
但咩證據都無就話人殺狗

殺狗同阻街 個影響力同迴響差幾遠?

報警還報警,依家條仆街係未搞清件事就唱通街,有咩可比性

又多條友loop
其實打手們仲咁懷疑 不如去查多幾查睇下有無線索仲好啦
係度嘈有咩意思
呢單野個核心就係係咪狗肉 你證實唔到就講咩都無說服力

1。舉報撚,未有充分證據擺上網搵證據,衰戇居,懷疑係狗肉既話,應該低調通知食環拎樣本,唱通街之後拎乜樣本都冇用

2。食環署只能證明第二日拎既樣本係羊

3。除非有長期既羊肉送貨單
紅屎忽肥雞 你係呢個post講既野我懷疑你係何來打手甚至係佢隻狗 而家比機會你澄清喇 證明自己清白啦

我冇必要澄清, 好似隻老野咁, 若然唔係賣狗, 大可以唔洗理, 公道自在人心, 你估真係未食過狗肉就唔曉分羊同狗

人哋係叫幹叔/幹哥

唔講佢全名?

你鍾意可以直呼其名
但唔好老嘢老嘢後咁難聽
話就話自己中立
何來就叫全名
幹叔就叫老嘢

你咪嗰個戇鳩囉

唔使兜到咁遠啦

又loop

屌你loop夠咩啊 係咁loop叫人loop 駁唔過就叫人loop 做乜唔loop下自己講嘅嘢幾咁牛頭不對馬嘴
做錯咪道歉 其實有咩好講
你話掛屍體係街錯係一件事(先唔評論成個街市都係)
你話人賣狗 做錯咗要道歉係一件事
屈左人就係屈左人
話知你屈人有幾撚大條道理(食環唔做野)
班何來狗啲狗唔好兜黎兜去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞