文樂小炒王幹哥:何來,請你親自嚟道歉!

752 回覆
2057 Like 22 Dislike

我冇必要幫佢, 只係講事實, 甚至本人覺得食9肉都冇問題(只要你真金白銀自己養, 唔係去偷人d 99), 只係支那好衰唔衰搞個節日先on9

你個啲叫事實?無撚野啊

我講嘅野你大可以用道理反駁, 大家都係討論

俾人反駁到仲叫唔叫事實,無證無據得把口提出嘅質疑可以當事實

loop左n次, 唔想再打字, 自己爬文, 動保班人做野有時困難重重, 好難怪佢地咁做, 真係單單要道歉, 道到下年都道唔完, 而且尼單野嘅report都證明唔到咩

起碼證明到人哋小店真係賣羊先啊

只係證明到真係有羊賣, 但佢其實係咪可以直接攞條未燒嘅羊屍係東張西望到live燒比全香港睇仲簡單d

到時你咪又話做假做show比人睇
你都前設左人地賣狗肉啦

咁又唔係丫, 前後對比實驗好重要, 如果真係證明連張圖都錯咁就真係有d問題
話說我多少都希望何來話有教授判斷單野出黎澄清下.....講到實牙實齒咁......不過又真係冇得迫人嘅

似係你無用腦喎

似係你冇用囉

屌你跟尾狗咩
同埋樓上有人講咗啦,要生捉流浪狗係無咩可能架,需毒殺啲肉會有毒性架

點會冇可能

元朗大街大巷隨時有流浪狗俾佢捉?唔好同我講係村到捉,村個啲狗有生面口行埋去都吠撚到你痴線,惡撚到你唔信

點會徒手捉咁on9, 大陸捉開一係用陷阱, 一係比朦仔藥, 好簡單的

醒下啦,呢到係香港啊,仲陷阱、朦仔藥 。根本元朗除咗村多狗之外,街上無咩流浪狗,分分鐘大橋街市個邊啲老鼠仲多過流浪狗。你要設陷阱係人哋條村到已經無可能,仲要村入邊成日有人出入,見到有生面口人喂啲不明來歷嘅野俾啲村狗會唔阻止加報警?你無野啊

你個啲叫事實?無撚野啊

loop左n次, 唔想再打字, 自己爬文, 動保班人做野有時困難重重, 好難怪佢地咁做, 真係單單要道歉, 道到下年都道唔完, 而且尼單野嘅report都證明唔到咩

單單都道歉,道到下年都道唔完,咁即係你地一年屈錯幾多個人呀
屈錯咁多人仲要唔道歉,屌你老母動物撚大撚曬呀?

咁差老查完你身份證洗唔洗同你say sorry丫, 哥仔

咩野舉例? 差佬就有呢個權去查你身份證

動保有咩權去屈人?

差佬查身份證 態度差亦係事實
但個臭雞咁樣屈9人想出風頭唔道歉就唔啱
的確做生意同道歉係兩件事
唔應該想用大眾壓力迫佢道歉

佢依家唔止為啖氣
似係搏宣傳

你理得人地為左咩
而家你係證據不足情況下老屈左人地,造成金錢&名譽損失,係咪應該道歉呀屌你老母??
小學無教你知錯能改??
條廢老痴鳩線,連登仔仲助長d廢老氣焰,遲早年青人坐關愛座要係巴士跪係到道歉

又拉埋其他嘢嚟講
人哋淨係要求佢好似鄺生咁致歉
咁低要求都做唔到

我唔覺佢有做錯咩,一向你打3條9話有虐畜事件d警犬都唔會理,條老野都唔係第一次比人懷疑劏9,佢多少有d責任去證明佢清白同處理食材方面嘅手法,既然老野唔解釋,何小姐令網絡多人講迫使食環d懶9做野係一向做法

幹哥唔係唔解釋,片裡面佢都話何來可以同班街坊一齊嚟當面了解,但係何來冇咁做,仲將未經確實嘅資訊傳出街。

講真, 佢條片真係未見過,既然佢講到街坊都知,怕咩何小姐影响佢生意

利申,冇share過關於尼單野嘅link, 因為多少有d懷疑

好心提提你,人哋之前已經證明過係羊架啦,係何來無啦啦又搵返出嚟講架咋

何來冇責任幫佢搵番d歷史

你呢句露晒底啦
之前不斷攻擊老闆
原來係何來 d 狗黎

sorry佢係邊位.......咩水我都唔太清楚................
用自己唔做生意黎威脅 真係on9又無用
一黎何來真係wfc 你唔做生意佢又無損失 你自己損姐
二黎唔係諗住群眾壓力可以壓得住條仆街呀? 壓得住一早出黎正經道歉認錯啦
一係做實際行動告佢好過啦

似係你冇用囉

屌你跟尾狗咩
同埋樓上有人講咗啦,要生捉流浪狗係無咩可能架,需毒殺啲肉會有毒性架

點會冇可能

元朗大街大巷隨時有流浪狗俾佢捉?唔好同我講係村到捉,村個啲狗有生面口行埋去都吠撚到你痴線,惡撚到你唔信

我又唔係住元朗
點知元朗係點

咁你就唔好話點會無可能啦

我地香港呢邊一樣有流浪狗

我講緊元朗,你同我講香港
元朗大街大巷要見到有隻流浪狗好難囉,咁多喼同人
保動撚logic:
1.屈鳩人在先仲話幫咗你宣傳,真係皇恩浩蕩
2.食環暑hea做=可以亂咁屈鳩人買狗肉
3.亂咁擺動物屍體出街=你錯在先=有合理懷疑=可以屈鳩你

1.我冇留意"幫咗你宣傳"尼句野係咪真係出自何來把口, 如果係真, 咁就仆街啦
2.要先屈鳩你"賣"狗肉, 食環先會做野, 尼種做法唔係小市民想野, 係正苦規定要咁做, 要怪你自己唸下
3.合理懷疑..........咁你裸跑, 我緊係合理懷疑你係痴線架.......(係香港)

食環署hea做唔係去狙擊食環署而係靠老屈小商戶引起關注
第三點直頭唔知你嗡乜鳩,用祼跑同擺動物屍體出嚟做類比,你覺得兩樣嘢性質一樣?

btw尼你老母

我係鐘意用尼丫, 吹咩
狙擊食環狗你都夠胆死講, 食環狗出名插水達人架, 到時喊到仲樣衰過條老野點收科

似係你冇用囉

屌你跟尾狗咩

點會冇可能

點會徒手捉咁on9, 大陸捉開一係用陷阱, 一係比朦仔藥, 好簡單的

醒下啦,呢到係香港啊,陷阱、朦仔藥,根本元朗除咗村多狗之外,街上無咩流浪狗,分分鐘大橋街市個邊啲老鼠仲多過流浪狗。你要設陷阱係人哋條村到已經無可能,仲要村入邊成日有人出入,見到有生面口人喂啲不明來歷嘅野俾啲村狗會唔阻止加報警?你無野啊

班人智商有限咪當全世界都係冇腦,冒咁大風險捉隻狗返嚟,燒完擺喺門口做展覽,我相信係重度智障人士先會咁做

係元朗條村到捉啲狗,我覺得分分鐘會俾人追住打出村

起碼證明到人哋小店真係賣羊先啊

只係證明到真係有羊賣, 但佢其實係咪可以直接攞條未燒嘅羊屍係東張西望到live燒比全香港睇仲簡單d

到時你咪又話做假做show比人睇
你都前設左人地賣狗肉啦

咁又唔係丫, 前後對比實驗好重要, 如果真係證明連張圖都錯咁就真係有d問題
話說我多少都希望何來話有教授判斷單野出黎澄清下.....講到實牙實齒咁......不過又真係冇得迫人嘅

你地覺得張相係狗
就你地去證明
唔係由老闆證明自己無罪

呢啲叫法治
唔識既小學雞死返入你老母個閪

我唔覺佢有做錯咩,一向你打3條9話有虐畜事件d警犬都唔會理,條老野都唔係第一次比人懷疑劏9,佢多少有d責任去證明佢清白同處理食材方面嘅手法,既然老野唔解釋,何小姐令網絡多人講迫使食環d懶9做野係一向做法

幹哥唔係唔解釋,片裡面佢都話何來可以同班街坊一齊嚟當面了解,但係何來冇咁做,仲將未經確實嘅資訊傳出街。

講真, 佢條片真係未見過,既然佢講到街坊都知,怕咩何小姐影响佢生意

利申,冇share過關於尼單野嘅link, 因為多少有d懷疑

你係冇share 過呀
因為你由頭到尾都幫緊何來洗地呀嘛 仆街

我冇必要幫佢, 只係講事實, 甚至本人覺得食9肉都冇問題(只要你真金白銀自己養, 唔係去偷人d 99), 只係支那好衰唔衰搞個節日先on9

你個啲叫事實?無撚野啊

依家個問題係 你po上網唔緊要
但人地有單有據出黎澄清左 政府化驗所都驗完
指嗰隻動物係羊唔係狗
咁你係咪要道歉先
你咁搞到人 人地做少幾多生意 受左幾多人指罵
有錯就認啦
仲係到狡辯

個問題重點係何來自己屈完人之後唔認數 唔道歉呀

其實冇話屈唔屈架, 我懷疑樓下大排當劏9, 明查暗訪冇結果, 報食環唔理, 咪放上網公審, 審完正苦做野, 過左骨, 其實都證明唔到d咩, 件事過左咁耐, 做咩手腳都得, 你覺得係事實全部, 但我都仲係有懷疑, 例如d慘叫聲係咩事??咁快就判斷到條老野係清白, 你真係以為食環會同你搜證, 求其攞件羊腩做testing就完事啦

咪再扮中立啦

直接d 認自己係何來陣營d 人啦

你都好搞笑, 爬下文先啦
保動撚logic:

1.我冇留意"幫咗你宣傳"尼句野係咪真係出自何來把口, 如果係真, 咁就仆街啦
2.要先屈鳩你"賣"狗肉, 食環先會做野, 尼種做法唔係小市民想野, 係正苦規定要咁做, 要怪你自己唸下
3.合理懷疑..........咁你裸跑, 我緊係合理懷疑你係痴線架.......(係香港)

第三點直頭唔知你嗡乜鳩,用祼跑同擺動物屍體出嚟做類比,你覺得兩樣嘢性質一樣?

btw尼你老母

我係鐘意用尼丫, 吹咩
狙擊食環狗你都夠死講, 食環狗出名插水達人架, 到時喊到仲樣衰過條老野點收科

屌你跟尾狗咩

點會冇可能

醒下啦,呢到係香港啊,陷阱、朦仔藥,根本元朗除咗村多狗之外,街上無咩流浪狗,分分鐘大橋街市個邊啲老鼠仲多過流浪狗。你要設陷阱係人哋條村到已經無可能,仲要村入邊成日有人出入,見到有生面口人喂啲不明來歷嘅野俾啲村狗會唔阻止加報警?你無野啊

班人智商有限咪當全世界都係冇腦,冒咁大風險捉隻狗返嚟,燒完擺喺門口做展覽,我相信係重度智障人士先會咁做

捉到先講 圍村d狗係成群邊有單拖
保動撚logic:

btw尼你老母

我係鐘意用尼丫, 吹咩
狙擊食環狗你都夠死講, 食環狗出名插水達人架, 到時喊到仲樣衰過條老野點收科

我有合理懷疑佢係賤種支那仔

點會冇可能

捉到先講 圍村d狗係成群邊有單拖

唔俾人咬到成身傷都算偷笑

你個啲叫事實?無撚野啊

依家個問題係 你po上網唔緊要
但人地有單有據出黎澄清左 政府化驗所都驗完
指嗰隻動物係羊唔係狗
咁你係咪要道歉先
你咁搞到人 人地做少幾多生意 受左幾多人指罵
有錯就認啦
仲係到狡辯

個問題重點係何來自己屈完人之後唔認數 唔道歉呀

其實冇話屈唔屈架, 我懷疑樓下大排當劏9, 明查暗訪冇結果, 報食環唔理, 咪放上網公審, 審完正苦做野, 過左骨, 其實都證明唔到d咩, 件事過左咁耐, 做咩手腳都得, 你覺得係事實全部, 但我都仲係有懷疑, 例如d慘叫聲係咩事??咁快就判斷到條老野係清白, 你真係以為食環會同你搜證, 求其攞件羊腩做testing就完事啦

啲慘叫聲有人解答咗啦,隔離係寵物店,啲慘叫聲係個間寵物店發出嚟架

真係??...........唔好老吹喎..........有圖有真相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞