文樂小炒王幹哥:何來,請你親自嚟道歉!

752 回覆
2057 Like 22 Dislike
紅屎忽肥雞 你係呢個post講既野我懷疑你係何來打手甚至係佢隻狗 而家比機會你澄清喇 證明自己清白啦

我冇必要澄清, 好似隻老野咁, 若然唔係賣狗, 大可以唔洗理, 公道自在人心, 你估真係未食過狗肉就唔曉分羊同狗

人哋係叫幹叔/幹哥

唔講佢全名?

你鍾意可以直呼其名
但唔好老嘢老嘢後咁難聽
話就話自己中立
何來就叫全名
幹叔就叫老嘢

我冇講隻老野
你地兩邊都唔中立

中立就唔會有辯論........我只係比較理性, 而個班人全部係羊, 大眾偏向邊佢地就偏向邊, 分分鐘仲有份share個page出去家下扮哂野鄧幹叔叔唔抵

我當時反應同你一樣

唔明

你拉上去睇下就明

雞哥比人捉到打殘體 之後佢就搵位入我話我打大陸而唔係打支那 之後就話我係蝗

超,大家都係搵位入

咁就怪你點解咁易畀人搵位入喇

你回帖好撚hea, 用下腦ok

夠你個loop hea

澄你老母,提出問題者就有責任提供埋證據,受害者係冇責任做

佢大可以唔澄清當冇回事架, 何來又冇話斬死佢

開始要將個責任推落何來班支持者到喇
好慘

何來班狗好似有話過要吹雞打幹叔

個班真係白痴黎, 一向睇fb都當笑話

仲乜話要話自己白痴呀
護主犬

一向講左, 何來係衰唔夠城府, 未查清楚咁快fb公審, 一時講教授又冇攞唔到實證
條老野衰在on99, 年年比人告食環仲大支野燒完通街放, 狗定羊根本係其次, 你班港豬就只係人雲亦雲執口水毛立亂搶道德高地, 根本冇一個真正去了解件事

肥雞哥好野
今晚老娘好好獎勵你
肥雞回左成日個下好撚野

收左何來order 上黎洗地
梗係要全天侯stand by 回啦

比d新意好冇, 黎黎去個兩句

都係轉戰fb好啲,上邊冇咁悶,多咁多人實好好玩,你呢啲拗開、咁有戰鬥力嘅人仲留喺連登實在太大材小用
肥雞巴有冇去文樂同何來fb幫拖?

冇, 都話唔識條友

唔識都同人撐到咁,唔轉戰fb哂咗

你肯轉戰fb,何來一定好開心

冇興趣, 留番比你

咁你又有興趣喺度拗嘅... 😅

拗開麻

所以唔轉戰fb拗咪哂咗,
你嘅戰力對何來好重要
仲實際過喺度自己打飛機

可能我係到,只係你冇發現啫,比d心機搵下

我當時反應同你一樣

唔明

你拉上去睇下就明

雞哥比人捉到打殘體 之後佢就搵位入我話我打大陸而唔係打支那 之後就話我係蝗

超,大家都係搵位入

其實你呢 d 連會考5分既人型垃圾有咩資格叫人用下腦

Sorry 係alevel

唔明

你拉上去睇下就明

超,大家都係搵位入

a level 5分

你拉上去睇下就明

超,大家都係搵位入

a level 5分

班人智商有限咪當全世界都係冇腦,冒咁大風險捉隻狗返嚟,燒完擺喺門口做展覽,我相信係重度智障人士先會咁做

係元朗條村到捉啲狗,我覺得分分鐘會俾人追住打出村

倉狗周街都有啦, on撚9

同你講緊元朗你又同我講倉狗
元朗其實好少露天車場,好似有都係啲村附近,然後元朗工地又少,倉就係天水圍仲要圍撚住曬嘅,行唔到入去,你就on撚9。

佢如果真係捉狗一定要元朗咩, 你捉開??正一on9

你就真係on9,劏狗犯法架,講撚到捉狗好易咁,你捉過?

你又知我冇捉過

報驚
明明係羊,何來係狗!!!!

班人智商有限咪當全世界都係冇腦,冒咁大風險捉隻狗返嚟,燒完擺喺門口做展覽,我相信係重度智障人士先會咁做

係元朗條村到捉啲狗,我覺得分分鐘會俾人追住打出村

元朗其實好少露天車場,好似有都係啲村附近,然後元朗工地又少,倉就係天水圍仲要圍撚住曬嘅,行唔到入去,你就on撚9。

你又知我冇捉過

報驚

捉狗犯咩法????on9
何來個道歉
明明係羊,何來係狗!!!!

條廢老痴鳩線,連登仔仲助長d廢老氣焰,遲早年青人坐關愛座要係巴士跪係到道歉

又拉埋其他嘢嚟講
人哋淨係要求佢好似鄺生咁致歉
咁低要求都做唔到

我唔覺佢有做錯咩,一向你打3條9話有虐畜事件d警犬都唔會理,條老野都唔係第一次比人懷疑劏9,佢多少有d責任去證明佢清白同處理食材方面嘅手法,既然老野唔解釋,何小姐令網絡多人講迫使食環d懶9做野係一向做法

香港幾時行大陸法? 要自己去證明自己清白?
有證據咪出黎指證佢囉
你有證據告返人轉頭都重得呀

但問題係而家無證據話佢賣狗肉
何來就一口咬定佢賣狗肉 放上網公審

其實擺動物屍體係街好難見到咩? 朝早去街市附近都見唔少豬屍吊係車入面 又一隻隻豬屍放係條街到運入街市啦
根本就係何來唔認錯既籍口
又話咩報告成疑 人地就有份報告證明 何來就得把口

呢個唔關大陸法事
阿豬阿狗都叫KOL
廢老,人地何小姐幫你炒publicity, 係都係應該掉返轉你去多謝人啦 無佢撚有人識你間嘢咩

食左好撚多年,你自己見識少都唔洗通街唱掛

條廢老痴鳩線,連登仔仲助長d廢老氣焰,遲早年青人坐關愛座要係巴士跪係到道歉

又拉埋其他嘢嚟講
人哋淨係要求佢好似鄺生咁致歉
咁低要求都做唔到

我唔覺佢有做錯咩,一向你打3條9話有虐畜事件d警犬都唔會理,條老野都唔係第一次比人懷疑劏9,佢多少有d責任去證明佢清白同處理食材方面嘅手法,既然老野唔解釋,何小姐令網絡多人講迫使食環d懶9做野係一向做法

香港幾時行大陸法? 要自己去證明自己清白?
有證據咪出黎指證佢囉
你有證據告返人轉頭都重得呀

但問題係而家無證據話佢賣狗肉
何來就一口咬定佢賣狗肉 放上網公審

其實擺動物屍體係街好難見到咩? 朝早去街市附近都見唔少豬屍吊係車入面 又一隻隻豬屍放係條街到運入街市啦
根本就係何來唔認錯既籍口
又話咩報告成疑 人地就有份報告證明 何來就得把口

呢個唔關大陸法事

佢係咪on9到以為大陸法=中國大陸嘅法律
推到何來出黎為止
何來是狗
條八婆fb講d野一流,理直氣壯屈錯人,而家衰左仲要兜,擺動物屍體出來唔岩你都有得講,你以後唔好行街市超市,見到蟑螂記住護送佢番屋企

你又知我冇捉過

報驚

點知你係唔係捉啲狗去劏架?唔係喎,根據你嘅邏輯報完驚仲要影幅相做證據跟著就放上網公審,引起回響,等警察抵受唔住壓力做野
何來條仆街都有人撐

幹哥唔係唔解釋,片裡面佢都話何來可以同班街坊一齊嚟當面了解,但係何來冇咁做,仲將未經確實嘅資訊傳出街。

講真, 佢條片真係未見過,既然佢講到街坊都知,怕咩何小姐影响佢生意

利申,冇share過關於尼單野嘅link, 因為多少有d懷疑

你係冇share 過呀
因為你由頭到尾都幫緊何來洗地呀嘛 仆街

我冇必要幫佢, 只係講事實, 甚至本人覺得食9肉都冇問題(只要你真金白銀自己養, 唔係去偷人d 99), 只係支那好衰唔衰搞個節日先on9

你個啲叫事實?無撚野啊

我講嘅野你大可以用道理反駁, 大家都係討論

俾人反駁到仲叫唔叫事實,無證無據得把口提出嘅質疑可以當事實

loop左n次, 唔想再打字, 自己爬文, 動保班人做野有時困難重重, 好難怪佢地咁做, 真係單單要道歉, 道到下年都道唔完, 而且尼單野嘅report都證明唔到咩

咁姐係搞錯曬 都可以唔道歉
道到下年都道唔完唔係唔道歉既藉口黎
道到下世都要道咯
最後依單野既Report 都證明唔到咩既話 咁你真係份份Report都唔好信啦
乜都自已查 自已做實驗先好信
順手你下次做完實驗出完Report 先再發文公審人

你又知我冇捉過

報驚

點知你係唔係捉啲狗去劏架?唔係喎,根據你嘅邏輯報完驚仲要影幅相做證據跟著就放上網公審,引起回響,等警察抵受唔住壓力做野

屌你,有事就警察,冇事就驚犬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞