文樂小炒王幹哥:何來,請你親自嚟道歉!

752 回覆
2057 Like 22 Dislike

我講嘅野你大可以用道理反駁, 大家都係討論

俾人反駁到仲叫唔叫事實,無證無據得把口提出嘅質疑可以當事實

loop左n次, 唔想再打字, 自己爬文, 動保班人做野有時困難重重, 好難怪佢地咁做, 真係單單要道歉, 道到下年都道唔完, 而且尼單野嘅report都證明唔到咩

單單都道歉,道到下年都道唔完,咁即係你地一年屈錯幾多個人呀
屈錯咁多人仲要唔道歉,屌你老母動物撚大撚曬呀?

咁差老查完你身份證洗唔洗同你say sorry丫, 哥仔

咩野舉例? 差佬就有呢個權去查你身份證

動保有咩權去屈人?

屈人尼樣野唔係動保特權, 任何人都有, 包括你我
正話都比人屈左幾野, 又話我係動保L, 又話何來隻狗咁
咁我洗唔洗好似條老野咁係連登喊先

無人有權去屈其他人
同埋屈人可以係犯法
如果造成實際損失係可以俾人告
其實你係咪何來個fd黎
講野質素仲低過佢
搵做生意既老細同你上連登比

689夠比人"屈"左5000萬啦, 點睇

loop左n次, 唔想再打字, 自己爬文, 動保班人做野有時困難重重, 好難怪佢地咁做, 真係單單要道歉, 道到下年都道唔完, 而且尼單野嘅report都證明唔到咩

動保有咩權去屈人?

又擺龍門擺到去老野喊

講緊何來屈人 搞到人地被起底同受恐嚇呀

屈人者無罪 被屈者發洩情緒就有罪

我冇話佢有罪喎, 你又發雞盲

元朗大街大巷隨時有流浪狗俾佢捉?唔好同我講係村到捉,村個啲狗有生面口行埋去都吠撚到你痴線,惡撚到你唔信

點會徒手捉咁on9, 大陸捉開一係用陷阱, 一係比朦仔藥, 好簡單的

醒下啦,呢到係香港啊,陷阱、朦仔藥,根本元朗除咗村多狗之外,街上無咩流浪狗,分分鐘大橋街市個邊啲老鼠仲多過流浪狗。你要設陷阱係人哋條村到已經無可能,仲要村入邊成日有人出入,見到有生面口人喂啲不明來歷嘅野俾啲村狗會唔阻止加報警?你無野啊

都係個句, 我捉到你係咪去菜街公開食左佢

好呀 記住捉呀 屌你老母

我想知佢點一人單挑咁多隻圍村狗

邊撚個同你講捉圍村狗, 新界倉狗要幾多有幾多, 你係咪想報名一齊去菜街生食唐狗

你搞掂隻狗先講野啦
無圖無真相呀

動保有咩權去屈人?

又擺龍門擺到去老野喊

耶撚真係麻q煩, 成鳩日有罪有罪

起碼證明到人哋小店真係賣羊先啊

只係證明到真係有羊賣, 但佢其實係咪可以直接攞條未燒嘅羊屍係東張西望到live燒比全香港睇仲簡單d

到時你咪又話做假做show比人睇
你都前設左人地賣狗肉啦

咁又唔係丫, 前後對比實驗好重要, 如果真係證明連張圖都錯咁就真係有d問題
話說我多少都希望何來話有教授判斷單野出黎澄清下.....講到實牙實齒咁......不過又真係冇得迫人嘅

你地覺得張相係狗
就你地去證明
唔係由老闆證明自己無罪

呢啲叫法治
唔識既小學雞死返入你老母個閪

攞住張相點撚樣證明丫, 小學雞

咁你又話張相係證據?

前言不對後語

證據 <> 證明
證據只係其中一部份

唉, 同你d小學雞講野好辛苦, 讀多兩年書先上連登啦

點會徒手捉咁on9, 大陸捉開一係用陷阱, 一係比朦仔藥, 好簡單的

醒下啦,呢到係香港啊,陷阱、朦仔藥,根本元朗除咗村多狗之外,街上無咩流浪狗,分分鐘大橋街市個邊啲老鼠仲多過流浪狗。你要設陷阱係人哋條村到已經無可能,仲要村入邊成日有人出入,見到有生面口人喂啲不明來歷嘅野俾啲村狗會唔阻止加報警?你無野啊

都係個句, 我捉到你係咪去菜街公開食左佢

好呀 記住捉呀 屌你老母

我想知佢點一人單挑咁多隻圍村狗

邊撚個同你講捉圍村狗, 新界倉狗要幾多有幾多, 你係咪想報名一齊去菜街生食唐狗

你搞掂隻狗先講野啦
無圖無真相呀

有圖都要懷疑下係咪偷圖

動保有咩權去屈人?

又擺龍門擺到去老野喊

又邊撚到耶撚
打呢個電話應該幫到你 29283283

動保有咩權去屈人?

又擺龍門擺到去老野喊

又邊撚到耶撚
打呢個電話應該幫到你 29283283

上連登咁耐,發現大部分護主犬都好撚柒

只係證明到真係有羊賣, 但佢其實係咪可以直接攞條未燒嘅羊屍係東張西望到live燒比全香港睇仲簡單d

你都前設左人地賣狗肉啦

咁又唔係丫, 前後對比實驗好重要, 如果真係證明連張圖都錯咁就真係有d問題
話說我多少都希望何來話有教授判斷單野出黎澄清下.....講到實牙實齒咁......不過又真係冇得迫人嘅

你地覺得張相係狗
就你地去證明
唔係由老闆證明自己無罪

呢啲叫法治

冇證明就可以屈佢
你班賤種真係無恥到

好撚煩, 係到無限loop

你都前設左人地賣狗肉啦

你地覺得張相係狗
就你地去證明
唔係由老闆證明自己無罪

呢啲叫法治

咁你又話張相係證據?

前言不對後語

證據 <> 證明
證據只係其中一部份

唉, 同你d小學雞講野好辛苦, 讀多兩年書先上連登啦

你個ac係咪幾個人用 點解可以係咁前言不對後語

你都前設左人地賣狗肉啦

你地覺得張相係狗
就你地去證明
唔係由老闆證明自己無罪

呢啲叫法治

冇證明就可以屈佢
你班賤種真係無恥到

好撚煩, 係到無限loop

咁你咪返去你主人到拎狗糧食囉 係到吠為乜?
其實到底知唔知咩叫prove beyond reasonable doubt
嗰burden of proof係你度,唔係係啊伯度啊
一啲基本常識都冇然後就係度扮看破紅塵咁樣話 呢個社會係咁㗎啦
真係強盜邏輯

你有租過樓比人就明, 民事未上法庭同上左兩回事, 拋句英文出黎唔代表你明白個社會點運作
其實到底知唔知咩叫prove beyond reasonable doubt
嗰burden of proof係你度,唔係係啊伯度啊
一啲基本常識都冇然後就係度扮看破紅塵咁樣話 呢個社會係咁㗎啦
真係強盜邏輯

你有租過樓比人就明, 民事未上法庭同上左兩回事, 拋句英文出黎唔代表你明白個社會點運作

又黎社會運作 又要扮看透世事

動保有咩權去屈人?

無人有權去屈其他人
同埋屈人可以係犯法
如果造成實際損失係可以俾人告
其實你係咪何來個fd黎
講野質素仲低過佢
搵做生意既老細同你上連登比

689夠比人"屈"左5000萬啦, 點睇

你可唔可以俾少少水平呀
連基本概念都無
只係識得9 up帶人遊花園
自己無料到又唔服氣
真係抵你俾人屌足咁多板

你都前設左人地賣狗肉啦

你地覺得張相係狗
就你地去證明
唔係由老闆證明自己無罪

呢啲叫法治

冇證明就可以屈佢
你班賤種真係無恥到

我屈你就係比機會你去澄清同證明自己清白

條友係精神病人 請自己證明自己無精神病

你個樣比人合理懷疑係白痴仔, 上巴士個陣睇下d人點對你就明
你有權唔理繼續扮白痴仔或者同成車人解釋自己唔係, 唔好怪其他乘客多舊魚, 尤其你扮白痴仔已經唔係第一次, 我唔會再答同樣loop嘅命題

點會冇可能

元朗大街大巷隨時有流浪狗俾佢捉?唔好同我講係村到捉,村個啲狗有生面口行埋去都吠撚到你痴線,惡撚到你唔信

班人智商有限咪當全世界都係冇腦,冒咁大風險捉隻狗返嚟,燒完擺喺門口做展覽,我相信係重度智障人士先會咁做

係元朗條村到捉啲狗,我覺得分分鐘會俾人追住打出村

倉狗周街都有啦, on撚9

同你講緊元朗你又同我講倉狗
元朗其實好少露天車場,好似有都係啲村附近,然後元朗工地又少,倉就係天水圍仲要圍撚住曬嘅,行唔到入去,你就on撚9。

佢如果真係捉狗一定要元朗咩, 你捉開??正一on9
其實點解唔告何來誹謗

你都前設左人地賣狗肉啦

你地覺得張相係狗
就你地去證明
唔係由老闆證明自己無罪

呢啲叫法治

冇證明就可以屈佢
你班賤種真係無恥到

我屈你就係比機會你去澄清同證明自己清白

條友係精神病人 請自己證明自己無精神病

你個樣比人合理懷疑係白痴仔, 上巴士個陣睇下d人點對你就明
你有權唔理繼續扮白痴仔或者同成車人解釋自己唔係, 唔好怪其他乘客多舊魚, 尤其你扮白痴仔已經唔係第一次, 我唔會再答同樣loop嘅命題

答唔到又發脾氣喇

呢隻狗咁易發脾氣邊好玩架
紅屎忽肥雞 你係呢個post講既野我懷疑你係何來打手甚至係佢隻狗 而家比機會你澄清喇 證明自己清白啦

我冇必要澄清, 好似隻老野咁, 若然唔係賣狗, 大可以唔洗理, 公道自在人心, 你估真係未食過狗肉就唔曉分羊同狗

班人智商有限咪當全世界都係冇腦,冒咁大風險捉隻狗返嚟,燒完擺喺門口做展覽,我相信係重度智障人士先會咁做

係元朗條村到捉啲狗,我覺得分分鐘會俾人追住打出村

倉狗周街都有啦, on撚9

同你講緊元朗你又同我講倉狗
元朗其實好少露天車場,好似有都係啲村附近,然後元朗工地又少,倉就係天水圍仲要圍撚住曬嘅,行唔到入去,你就on撚9。

佢如果真係捉狗一定要元朗咩, 你捉開??正一on9

你主人肯告人殺狗賣狗未?
張相咁有力
紅屎忽肥雞 你係呢個post講既野我懷疑你係何來打手甚至係佢隻狗 而家比機會你澄清喇 證明自己清白啦

我冇必要澄清, 好似隻老野咁, 若然唔係賣狗, 大可以唔洗理, 公道自在人心, 你估真係未食過狗肉就唔曉分羊同狗

咁你姐係何來隻狗啦

見你咁為你主人諗 今晚應該多個罐頭你食
食咗羊肉, 同狗肉都分唔出咩?

人哋係叫幹叔/幹哥

咁你姐係何來隻狗啦

見你咁為你主人諗 今晚應該多個罐頭你食

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞