文樂小炒王幹哥:何來,請你親自嚟道歉!

752 回覆
2057 Like 22 Dislike
道歉啦八婆
紅屎忽肥雞 你係呢個post講既野我懷疑你係何來打手甚至係佢隻狗 而家比機會你澄清喇 證明自己清白啦

我冇必要澄清, 好似隻老野咁, 若然唔係賣狗, 大可以唔洗理, 公道自在人心, 你估真係未食過狗肉就唔曉分羊同狗

人哋係叫幹叔/幹哥

老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老
的確做生意同道歉係兩件事
唔應該想用大眾壓力迫佢道歉

佢依家唔止為啖氣
似係搏宣傳

你理得人地為左咩
而家你係證據不足情況下老屈左人地,造成金錢&名譽損失,係咪應該道歉呀屌你老母??
小學無教你知錯能改??

留證據比人民事索償?

尼樣真

咁咪即係無證據囉,咪即係你冤枉左人地囉
如果我無證無據就話你殺左人,咁我係咪冤枉左你呀?
咁何來會冤枉左人,道歉係咪基本禮貌呀?

而家香港就係要先冤枉左先會有正苦去查證, 係咁荒謬, 你吹得佢漲咩

咁而家冤枉左人 你又證明唔到 肯真心道歉未?

基本家教都無 搞錯左麻煩到人 又搞到人地失眠同唔敢出街

當面道歉都好應該呀

又loop

點會徒手捉咁on9, 大陸捉開一係用陷阱, 一係比朦仔藥, 好簡單的

醒下啦,呢到係香港啊,陷阱、朦仔藥,根本元朗除咗村多狗之外,街上無咩流浪狗,分分鐘大橋街市個邊啲老鼠仲多過流浪狗。你要設陷阱係人哋條村到已經無可能,仲要村入邊成日有人出入,見到有生面口人喂啲不明來歷嘅野俾啲村狗會唔阻止加報警?你無野啊

班人智商有限咪當全世界都係冇腦,冒咁大風險捉隻狗返嚟,燒完擺喺門口做展覽,我相信係重度智障人士先會咁做

係元朗條村到捉啲狗,我覺得分分鐘會俾人追住打出村

倉狗周街都有啦, on撚9

同你講緊元朗你又同我講倉狗
元朗其實好少露天車場,好似有都係啲村附近,然後元朗工地又少,倉就係天水圍仲要圍撚住曬嘅,行唔到入去,你就on撚9。

佢如果真係捉狗一定要元朗咩, 你捉開??正一on9

你就真係on9,劏狗犯法架,講撚到捉狗好易咁,你捉過?

你又知我冇捉過

其實冇話屈唔屈架, 我懷疑樓下大排當劏9, 明查暗訪冇結果, 報食環唔理, 咪放上網公審, 審完正苦做野, 過左骨, 其實都證明唔到d咩, 件事過左咁耐, 做咩手腳都得, 你覺得係事實全部, 但我都仲係有懷疑, 例如d慘叫聲係咩事??咁快就判斷到條老野係清白, 你真係以為食環會同你搜證, 求其攞件羊腩做testing就完事啦

你覺得食環做唔到野仲報乜鳩食環 自己有懷疑咪上去搵證據囉

又loop, 放上網, 食環咪做lor, 做完唔理件事點, 都起碼叫有阻嚇力

所以我依家咪屌鳩你老屈囉

又loop

loop你咪又係答唔到人
"你覺得"就可以亂咁報食環阻人做生意?
"你覺得"人地就應份要俾你搞,仲要唔使同人道歉?

我覺得可以報食環阻人做生意, 只要你覺得食物唔妥而食環又采你
而且報完係完全冇責任去道歉, 打開門做生意尼d野預左, 而且冇人叫你放條屍明知中硬招

就好似上次條仆街開兩個門口又屌人抄捷徑一樣, 你大可以封左一個門或者直頭唔做生意

乜撚野叫預左?點解冇責任道歉呀?
唔怪得你班愛狗撚咁撚乞人憎啦,原來一d羞恥心都冇

loop and loop
Block 咗佢啦,厚顏無恥 。
( Show Blocked User - 紅屎忽肥雞 )
其實打手們仲咁懷疑 不如去查多幾查睇下有無線索仲好啦
係度嘈有咩意思
呢單野個核心就係係咪狗肉 你證實唔到就講咩都無說服力

1。舉報撚,未有充分證據擺上網搵證據,衰戇居,懷疑係狗肉既話,應該低調通知食環拎樣本,唱通街之後拎乜樣本都冇用

2。食環署只能證明第二日拎既樣本係羊

3。除非有長期既羊肉送貨單

ching有point ,但你要明白有時食環未必會真係做野, 同埋如果真係賣狗肉, 都只會賣比熟客仔, 要取證唔係咁易
紅屎忽肥雞 你係呢個post講既野我懷疑你係何來打手甚至係佢隻狗 而家比機會你澄清喇 證明自己清白啦

我冇必要澄清, 好似隻老野咁, 若然唔係賣狗, 大可以唔洗理, 公道自在人心, 你估真係未食過狗肉就唔曉分羊同狗

人哋係叫幹叔/幹哥

唔講佢全名?

你鍾意可以直呼其名
但唔好老嘢老嘢後咁難聽
話就話自己中立
何來就叫全名
幹叔就叫老嘢

我鐘意叫老野你耐我咩何啫, 正如我鐘意講支那你有本事咪立法lor, 我話鳩知你叫咩名者
做錯咪道歉 其實有咩好講
你話掛屍體係街錯係一件事(先唔評論成個街市都係)
你話人賣狗 做錯咗要道歉係一件事
屈左人就係屈左人
話知你屈人有幾撚大條道理(食環唔做野)
班何來狗啲狗唔好兜黎兜去

之前有人講左, 成件事都唔算好清楚明白, 立亂認錯等同認罪, 係白痴行徑

已block, 最近好少咁禮儀廉嘅人
哇 連登已經低質到咁既地步

唔係啦
條友係何來個邊d 人上黎護航
不過護得佢咁柒都係第一次見

拿, 比著你咪又係靠屈, 其實你同何來都差唔多, 不用分那麼細

比機會你澄清呀 證明自己清白啦

呢個歪理你自己提出黎嫁

我冇必要澄清架, 你係話唔應該我攞證據丫麻.............想問證據尼
冇,啫係屈啦, 屈就要道歉架啦

1.人地咪跟你頭先既說話logic 要證明自己清白囉
2.你地屈人唔係唔道歉既咩

好撚煩, 幾條友互執口水又唔爬文, 講埋一樣嘅point
其實點解唔告何來誹謗

個大陸佬告佢就有戲睇

其實真係唔明點解唔告
谷住條氣仲唔告佢

推到佢告
條廢老痴鳩線,連登仔仲助長d廢老氣焰,遲早年青人坐關愛座要係巴士跪係到道歉

又拉埋其他嘢嚟講
人哋淨係要求佢好似鄺生咁致歉
咁低要求都做唔到

我唔覺佢有做錯咩,一向你打3條9話有虐畜事件d警犬都唔會理,條老野都唔係第一次比人懷疑劏9,佢多少有d責任去證明佢清白同處理食材方面嘅手法,既然老野唔解釋,何小姐令網絡多人講迫使食環d懶9做野係一向做法

個樣生得似賊係咪要報警拉左先
然後叫佢證明自己唔係賊

用常理唔可以同你溝通
明明舉證就應該由控方去提出 點解會係掉返轉係被告一方去搵證據證明自己係清白
點講都講唔通啦

係咩, 咁正話好幾位控方話我係幫何來護主, 咁有冇證據丫, 冇就啫係屈啦, 屈就要道歉架啦, 我等緊你地嘅道歉

屌你有冇咁撚智障啊 人哋咪用緊你個logic笑9囉 曲都睇唔出
Loop

我咪用緊你哋用緊個logic笑9你囉,曲都睇唔出
香港社會兩大毒瘤 廢佬vs愛護動物左膠

好行夾唔送

已block, 最近好少咁禮儀廉嘅人

88,波台狗
道歉啦 垃圾

人哋係叫幹叔/幹哥

老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老老野廢老

乖啦,唔好扭計

人哋係叫幹叔/幹哥

乖啦,唔好扭計

狗唔係咁教㗎!
屈左人就係屈左人

之前有人講左, 成件事都唔算好清楚明白, 立亂認錯等同認罪, 係白痴行徑

點為之清楚明白?
人地拎去化驗証明左唔係狗 唔通要等你發明時光機返去睇過先算清楚明白?

人哋係叫幹叔/幹哥

乖啦,唔好扭計

狗唔係咁教㗎!

仲係到嘅, 又話走
屈左人就係屈左人

點為之清楚明白?
人地拎去化驗証明左唔係狗 唔通要等你發明時光機返去睇過先算清楚明白?

前面有人講左, 文盲
肥雞巴有冇去文樂同何來fb幫拖?
肥雞巴有冇去文樂同何來fb幫拖?

可能就係何來本人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞