文樂小炒王幹哥:何來,請你親自嚟道歉!

752 回覆
2057 Like 22 Dislike
條廢老痴鳩線,連登仔仲助長d廢老氣焰,遲早年青人坐關愛座要係巴士跪係到道歉

又拉埋其他嘢嚟講
人哋淨係要求佢好似鄺生咁致歉
咁低要求都做唔到

我唔覺佢有做錯咩,一向你打3條9話有虐畜事件d警犬都唔會理,條老野都唔係第一次比人懷疑劏9,佢多少有d責任去證明佢清白同處理食材方面嘅手法,既然老野唔解釋,何小姐令網絡多人講迫使食環d懶9做野係一向做法

香港幾時行大陸法? 要自己去證明自己清白?
有證據咪出黎指證佢囉
你有證據告返人轉頭都重得呀

但問題係而家無證據話佢賣狗肉
何來就一口咬定佢賣狗肉 放上網公審

其實擺動物屍體係街好難見到咩? 朝早去街市附近都見唔少豬屍吊係車入面 又一隻隻豬屍放係條街到運入街市啦
根本就係何來唔認錯既籍口
又話咩報告成疑 人地就有份報告證明 何來就得把口

張相咪證據lor, 唔通仲要佢做埋dna測試??定係你想以後一齊夾錢比佢做?要怪就怪平時正苦鳩hea, 報親動物問題都當你弱智,唯有網絡公審班仆街先肯做野

N年前新界土炮劏9場就係冇放上網,驚犬又鳩hea, 到d人自己組團上去拆屋班仆街早已著草,唔通香港學支那咁

執法hea做係另一件事
但唔代表何來咁樣憑自己觀感去屈人係正確
又借咩動物專家講到好似真咁

如果真係咁有證據 去告人賣狗肉未?
廢老,人地何小姐幫你炒publicity, 係都係應該掉返轉你去多謝人啦 無佢撚有人識你間嘢咩

咁bella ma係咪要多謝佢條ex
Coffee係咪要多謝狗仔隊
阿嬌係咪要多謝Edison

Bella ma同肥仔好似未分手
我唔覺佢有做錯咩,一向你打3條9話有虐畜事件d警犬都唔會理,條老野都唔係第一次比人懷疑劏9,佢多少有d責任去證明佢清白同處理食材方面嘅手法,既然老野唔解釋,何小姐令網絡多人講迫使食環d懶9做野係一向做法

幹哥唔係唔解釋,片裡面佢都話何來可以同班街坊一齊嚟當面了解,但係何來冇咁做,仲將未經確實嘅資訊傳出街。

網絡嘅野一向半真半假,要完全證實先放上網,全世界冇人做到

半真半假就可以一口咬定佢賣狗肉?

佢自招嫌疑

我覺得質疑無錯 放上網 都可能只係 警察唔受理

但個問題係佢衰左 唔認錯

你又知佢真係衰左??定係食環鳩hea求其攞羊腩做test都有可能[/quote]
咁講唔使討論啦,如果驗出嚟話係狗你會唔會話係食環做佢或有人屈佢

幹哥唔係唔解釋,片裡面佢都話何來可以同班街坊一齊嚟當面了解,但係何來冇咁做,仲將未經確實嘅資訊傳出街。

佢自招嫌疑

我覺得質疑無錯 放上網 都可能只係 警察唔受理

但個問題係佢衰左 唔認錯

你又知佢真係衰左??定係食環鳩hea求其攞羊腩做test都有可能[/quote]
依家鄺俊宇都親自去左道歉呀,何來都仲唔認錯呀,依d咪仆街囉

佢自招嫌疑

不如話信何來啲人無腦啦,香港食狗肉犯法架,仲有狗肉貴過羊肉架。真係食狗肉會燒完擺出嚟當街當巷俾你影到?仲有狗肉成本貴咁多,店主都蝕死啦。自招嫌疑喎,我就真係得啖笑。

一開始話佢殺流浪狗

殺流浪狗係香港都係犯法架,叫咗你幾多次用下你個腦啊,食狗肉係香港犯法架,劏完會唔會擺係大街大巷俾你影到啊
柒左唔認正on9
柒左唔認又係差啲既
點解仲要幫何來
嚇死人咩
點解仲要幫何來
嚇死人咩

一個post見盡曬動保撚質素
點只要何來一個, 仲要幫佢嘅動物撚出嚟還!
點只要何來一個, 仲要幫佢嘅動物撚出嚟還!

樓上已經有兩個
屌你老母動保撚
條廢老痴鳩線,連登仔仲助長d廢老氣焰,遲早年青人坐關愛座要係巴士跪係到道歉

又拉埋其他嘢嚟講
咁低要求都做唔到

講真, 佢條片真係未見過,既然佢講到街坊都知,怕咩何小姐影响佢生意

利申,冇share過關於尼單野嘅link, 因為多少有d懷疑

你係冇share 過呀
因為你由頭到尾都幫緊何來洗地呀嘛 仆街

我冇必要幫佢, 只係講事實, 甚至本人覺得食9肉都冇問題(只要你真金白銀自己養, 唔係去偷人d 99), 只係支那好衰唔衰搞個節日先on9
所以話喺香港做女人真係幸福,做錯事仲咁多人撐
何來正一死賤種

佢自招嫌疑

不如話信何來啲人無腦啦,香港食狗肉犯法架,仲有狗肉貴過羊肉架。真係食狗肉會燒完擺出嚟當街當巷俾你影到?仲有狗肉成本貴咁多,店主都蝕死啦。自招嫌疑喎,我就真係得啖笑。

一開始話佢殺流浪狗

殺流浪狗係香港都係犯法架,叫咗你幾多次用下你個腦啊,食狗肉係香港犯法架,劏完會唔會擺係大街大巷俾你影到啊

屌, 有咩咁奇啫, 差館都可以老強

又拉埋其他嘢嚟講
咁低要求都做唔到

講真, 佢條片真係未見過,既然佢講到街坊都知,怕咩何小姐影响佢生意

利申,冇share過關於尼單野嘅link, 因為多少有d懷疑

你係冇share 過呀
因為你由頭到尾都幫緊何來洗地呀嘛 仆街

我冇必要幫佢, 只係講事實, 甚至本人覺得食9肉都冇問題(只要你真金白銀自己養, 唔係去偷人d 99), 只係支那好衰唔衰搞個節日先on9

你個啲叫事實?無撚野啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞