文樂小炒王幹哥:何來,請你親自嚟道歉!

752 回覆
2057 Like 22 Dislike

你係冇share 過呀
因為你由頭到尾都幫緊何來洗地呀嘛 仆街

我冇必要幫佢, 只係講事實, 甚至本人覺得食9肉都冇問題(只要你真金白銀自己養, 唔係去偷人d 99), 只係支那好衰唔衰搞個節日先on9

你個啲叫事實?無撚野啊

我講嘅野你大可以用道理反駁, 大家都係討論

俾人反駁到仲叫唔叫事實,無證無據得把口提出嘅質疑可以當事實

loop左n次, 唔想再打字, 自己爬文, 動保班人做野有時困難重重, 好難怪佢地咁做, 真係單單要道歉, 道到下年都道唔完, 而且尼單野嘅report都證明唔到咩

咁姐係搞錯曬 都可以唔道歉
道到下年都道唔完唔係唔道歉既藉口黎
道到下世都要道咯
最後依單野既Report 都證明唔到咩既話 咁你真係份份Report都唔好信啦
乜都自已查 自已做實驗先好信
順手你下次做完實驗出完Report 先再發文公審人

仲有10幾頁爬撚完先駁嘴啦屌你
又變左鬧交post
非常好
動保撚出嚟道歉未
兩個都唔抵幫
一個老屈 一個借住黎做勢 打和 super

佢如果真係捉狗一定要元朗咩, 你捉開??正一on9

你就真係on9,劏狗犯法架,講撚到捉狗好易咁,你捉過?

你又知我冇捉過

報驚

捉狗犯咩法????on9

點知你係唔係捉啲狗去劏架?唔係喎,根據你嘅邏輯報完驚仲要影幅相做證據跟著就放上網公審,引起回響,等警察抵受唔住壓力做野

屌你,有事就警察,冇事就驚犬

其實係兩個唔同嘅人覆緊你

佢大可以唔澄清當冇回事架, 何來又冇話斬死佢

開始要將個責任推落何來班支持者到喇
好慘

何來班狗好似有話過要吹雞打幹叔

個班真係白痴黎, 一向睇fb都當笑話

仲乜話要話自己白痴呀
護主犬

一向講左, 何來係衰唔夠城府 未查清楚咁快fb公審, 一時講教授又冇攞唔到實證
條老野衰在on99, 年年比人告食環仲大支野燒完通街放, 狗定羊根本係其次, 你班港豬就只係人雲亦雲執口水毛立亂搶道德高地, 根本冇一個真正去了解件事

城你老母咩
呢d叫不分青紅皂白,叫誣告

我冇必要幫佢, 只係講事實, 甚至本人覺得食9肉都冇問題(只要你真金白銀自己養, 唔係去偷人d 99), 只係支那好衰唔衰搞個節日先on9

你個啲叫事實?無撚野啊

loop左n次, 唔想再打字, 自己爬文, 動保班人做野有時困難重重, 好難怪佢地咁做, 真係單單要道歉, 道到下年都道唔完, 而且尼單野嘅report都證明唔到咩

依家個問題係 你po上網唔緊要
但人地有單有據出黎澄清左 政府化驗所都驗完
指嗰隻動物係羊唔係狗
咁你係咪要道歉先
你咁搞到人 人地做少幾多生意 受左幾多人指罵
有錯就認啦
仲係到狡辯

個問題重點係何來自己屈完人之後唔認數 唔道歉呀

其實冇話屈唔屈架, 我懷疑樓下大排當劏9, 明查暗訪冇結果, 報食環唔理, 咪放上網公審, 審完正苦做野, 過左骨, 其實都證明唔到d咩, 件事過左咁耐, 做咩手腳都得, 你覺得係事實全部, 但我都仲係有懷疑, 例如d慘叫聲係咩事??咁快就判斷到條老野係清白, 你真係以為食環會同你搜證, 求其攞件羊腩做testing就完事啦

你係咪痴左線

好慘

仲乜話要話自己白痴呀
護主犬

一向講左, 何來係衰唔夠城府 未查清楚咁快fb公審, 一時講教授又冇攞唔到實證
條老野衰在on99, 年年比人告食環仲大支野燒完通街放, 狗定羊根本係其次, 你班港豬就只係人雲亦雲執口水毛立亂搶道德高地, 根本冇一個真正去了解件事

城你老母咩

佢傻撚左

佢如果真係捉狗一定要元朗咩, 你捉開??正一on9

你就真係on9,劏狗犯法架,講撚到捉狗好易咁,你捉過?

你又知我冇捉過

報驚

點知你係唔係捉啲狗去劏架?唔係喎,根據你嘅邏輯報完驚仲要影幅相做證據跟著就放上網公審,引起回響,等警察抵受唔住壓力做野

你方佢唔係一鳩樣咩

好慘

仲乜話要話自己白痴呀
護主犬

城你老母咩

青你老母咩, 佢係你老豆吖??你又知佢邊d真
廢老,人地何小姐幫你炒publicity, 係都係應該掉返轉你去多謝人啦 無佢撚有人識你間嘢咩

食左好撚多年,你自己見識少都唔洗通街唱掛

佢都唔撚落街 日日係屋企打飛機 眼光淺窄 識條春咩
保動撚logic:
1.屈鳩人在先仲話幫咗你宣傳,真係皇恩浩蕩
2.食環暑hea做=可以亂咁屈鳩人買狗肉
3.亂咁擺動物屍體出街=你錯在先=有合理懷疑=可以屈鳩你

如果係咁 街市豬肉檔要收皮 掛豬肉 屈鳩人賣狗 再放上網 搞鳩你幾個星期 咩閪生意都唔洗做

講真, 佢條片真係未見過,既然佢講到街坊都知,怕咩何小姐影响佢生意

利申,冇share過關於尼單野嘅link, 因為多少有d懷疑

你係冇share 過呀
因為你由頭到尾都幫緊何來洗地呀嘛 仆街

你個啲叫事實?無撚野啊

咁你收檔啦 咁依家隻母狗係未有錯?錯在屈錯人 但唔道歉 種咁理直氣壯話自己啱?理閪你d咩鳩放屁論 好似你咁講 目測完話人食狗就定罪 街市豬肉檔收皮啦 比人目測就定罪 搞鳩完人幾個星期 下下咁唔洗做生意啦 種話無影響真係想講一句屌你老母爛臭閪

好慘

仲乜話要話自己白痴呀
護主犬

城你老母咩

言下次意 似乎佢先係你老豆bo 你咁清楚

好慘

仲乜話要話自己白痴呀
護主犬

城你老母咩

言下意 似乎佢先係你老豆bo 你咁清楚
邊d真就要人講 邊d假又講唔出

有合理懷疑無問題 報食環都無問題

問題係驗完唔係就唔係嫁啦 毀人商譽唔洗道歉仲理直氣壯

條撚樣仲話食環都信唔過 測試都係假既

用張家輝果句: 唔信你就咪柒問啦

又要報食環 又原來唔撚信人個test既 定只係個結果不符你預期咋
條友有反社會人格,典型初中生性格,其實再同佢講無咩用,佢已經比佢情緒影響佢思維,所以講野一舊舊

你又知我冇捉過

報驚

你方佢唔係一鳩樣咩

我點知人哋啊

仲乜話要話自己白痴呀
護主犬

城你老母咩

佢就唔清楚
但你好肯定係何來 d 狗黎

至少份報告真實過你啲質疑同假設

何來facebook ?
截至目前為止,老闆已經幾百天沒有睡覺,給白天沒有做小菜,請何內小姐盡快道歉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞