文樂小炒王幹哥:何來,請你親自嚟道歉!

752 回覆
2057 Like 22 Dislike
哇 連登已經低質到咁既地步

唔係啦
條友係何來個邊d 人上黎護航
不過護得佢咁柒都係第一次見

拿, 比著你咪又係靠屈, 其實你同何來都差唔多, 不用分那麼細

比機會你澄清呀 證明自己清白啦

呢個歪理你自己提出黎嫁

我冇必要澄清架, 你係話唔應該我攞證據丫麻.............想問證據尼
冇,啫係屈啦, 屈就要道歉架啦

點解你蠢到咁

句野係你自己講出黎

我用返落你到咋

傻閪

點解你蠢到咁

句野係你自己講出黎

我用返落你到咋

傻閪

小學雞到呢 柒左就柒左啦 曲線都唔識睇

無腦都唔好咁樣比人知呀

無腦都唔好咁樣比人知呀

1.人地咪跟你頭先既說話logic 要證明自己清白囉
2.你地屈人唔係唔道歉既咩

好撚煩, 幾條友互執口水又唔爬文, 講埋一樣嘅point

屌你老母有冇爬過你自己講嘅嘢啊! 自己反駁自己真係第一次見 其實你係未有精神分裂㗎 係你自己係咁執自己口水 執完又駁唔撚到 駁唔撚到咪loop返你老母個閪囉

根據你logic, 你要先提供證據, 慢慢揾

唔需要啦 呢個post有哂
你嘅金句:loop

又執口水尾, 果然用支那人一樣

擺明諷刺緊你啦弱智仔 反而你又殘體咁真係唔知邊個支那人 sorsorsor 叫錯咗 係支蛆先啱

最好笑係自己打殘體字 個腦諗大陸法走黎屈我係大陸狗

唔打支那就係支那人

澄你老母,提出問題者就有責任提供埋證據,受害者係冇責任做

佢大可以唔澄清當冇回事架, 何來又冇話斬死佢

開始要將個責任推落何來班支持者到喇
好慘

何來班狗好似有話過要吹雞打幹叔

個班真係白痴黎, 一向睇fb都當笑話

仲乜話要話自己白痴呀
護主犬

一向講左, 何來係衰唔夠城府, 未查清楚咁快fb公審, 一時講教授又冇攞唔到實證
幹叔叔衰在on99, 年年比人告食環仲大支野燒完通街放, 狗定羊根本係其次

打咁長扮乜中立
直接講何來無錯咪得囉 毅進狗

講事實, 我由頭帶到尾都係依個意思

拿, 比著你咪又係靠屈, 其實你同何來都差唔多, 不用分那麼細

呢個歪理你自己提出黎嫁

我冇必要澄清架, 你係話唔應該我攞證據丫麻.............想問證據尼

點解你蠢到咁

句野係你自己講出黎

我用返落你到咋

傻閪

點解你蠢到咁

句野係你自己講出黎

我用返落你到咋

傻閪

無腦都唔好咁樣比人知呀

無腦都唔好咁樣比人知呀

copy多d啦 推多d人睇你幾咁白痴線
肥雞巴有冇去文樂同何來fb幫拖?

冇, 都話唔識條友

唔識都同人撐到咁,唔轉戰fb哂咗

你肯轉戰fb,何來一定好開心

冇興趣, 留番比你

咁你又有興趣喺度拗嘅... 😅

拗開麻

1.人地咪跟你頭先既說話logic 要證明自己清白囉
2.你地屈人唔係唔道歉既咩

屌你老母有冇爬過你自己講嘅嘢啊! 自己反駁自己真係第一次見 其實你係未有精神分裂㗎 係你自己係咁執自己口水 執完又駁唔撚到 駁唔撚到咪loop返你老母個閪囉

擺明諷刺緊你啦弱智仔 反而你又殘體咁真係唔知邊個支那人 sorsorsor 叫錯咗 係支蛆先啱

正話邊條友講大陸人尼...........家下又食口水尾
肥雞巴有冇去文樂同何來fb幫拖?

冇, 都話唔識條友

唔識都同人撐到咁,唔轉戰fb哂咗

你肯轉戰fb,何來一定好開心

冇興趣, 留番比你

咁你又有興趣喺度拗嘅... 😅

拗開麻

你拗條撚咩 你係被人撚緊狗咋
何來正一臭西死8婆
對住d柒頭講道理冇用
洗撚到佢駁又冇人理佢自最實際
何來正一臭西死8婆
對住d柒頭講道理冇用
洗撚到佢駁又冇人理佢自最實際
紅屎忽肥雞 你係呢個post講既野我懷疑你係何來打手甚至係佢隻狗 而家比機會你澄清喇 證明自己清白啦

我冇必要澄清, 好似隻老野咁, 若然唔係賣狗, 大可以唔洗理, 公道自在人心, 你估真係未食過狗肉就唔曉分羊同狗

人哋係叫幹叔/幹哥

唔講佢全名?

你鍾意可以直呼其名
但唔好老嘢老嘢後咁難聽
話就話自己中立
何來就叫全名
幹叔就叫老嘢

我冇講隻老野
你地兩邊都唔中立

中立就唔會有辯論........我只係比較理性, 而個班人全部係羊, 大眾偏向邊佢地就偏向邊, 分分鐘仲有份share個page出去家下扮哂野鄧條老野唔抵

呢個歪理你自己提出黎嫁

點解你蠢到咁

句野係你自己講出黎

我用返落你到咋

傻閪

點解你蠢到咁

句野係你自己講出黎

我用返落你到咋

傻閪

無腦都唔好咁樣比人知呀

無腦都唔好咁樣比人知呀

澄你老母,提出問題者就有責任提供埋證據,受害者係冇責任做

佢大可以唔澄清當冇回事架, 何來又冇話斬死佢

開始要將個責任推落何來班支持者到喇
好慘

何來班狗好似有話過要吹雞打幹叔

仲乜話要話自己白痴呀
護主犬

一向講左, 何來係衰唔夠城府, 未查清楚咁快fb公審, 一時講教授又冇攞唔到實證
幹叔叔衰在on99, 年年比人告食環仲大支野燒完通街放, 狗定羊根本係其次

打咁長扮乜中立

死賤種早講呀嘛
晒撚晒 d 時間

一早講左係你睇唔明
肥雞回左成日個下好撚野

仲乜話要話自己白痴呀
護主犬

打咁長扮乜中立

死賤種早講呀嘛
晒撚晒 d 時間

紅屎忽肥雞 你係呢個post講既野我懷疑你係何來打手甚至係佢隻狗 而家比機會你澄清喇 證明自己清白啦

我冇必要澄清, 好似隻老野咁, 若然唔係賣狗, 大可以唔洗理, 公道自在人心, 你估真係未食過狗肉就唔曉分羊同狗

人哋係叫幹叔/幹哥

唔講佢全名?

你鍾意可以直呼其名
但唔好老嘢老嘢後咁難聽
話就話自己中立
何來就叫全名
幹叔就叫老嘢

我冇講隻老野
你地兩邊都唔中立

中立就唔會有辯論........我只係比較理性, 而個班人全部係羊, 大眾偏向邊佢地就偏向邊, 分分鐘仲有份share個page出去家下扮哂野鄧條老野唔抵

你唔企係何來果邊 又邊有得同人嘈去刷下存在感

加油

仲乜話要話自己白痴呀
護主犬

打咁長扮乜中立

死賤種早講呀嘛
晒撚晒 d 時間

佢又唔明喇

你個弱智支蛆你望下你上面癲到照copy 唔知邊個食口水尾 成個post你搖擺不定 人哋啲point又睇唔明駁唔到仲喺度扮中立 駁唔撚到就:loop or 執口水尾 你不如loop返你老母個閪度執閪水尾啦

人哋係叫幹叔/幹哥

唔講佢全名?

你鍾意可以直呼其名
但唔好老嘢老嘢後咁難聽
話就話自己中立
何來就叫全名
幹叔就叫老嘢

我冇講隻老野
你地兩邊都唔中立

你唔企係何來果邊 又邊有得同人嘈去刷下存在感

加油

大家咁話

你個弱智支蛆你望下你上面癲到照copy 唔知邊個食口水尾 成個post你搖擺不定 人哋啲point又睇唔明駁唔到仲喺度扮中立 駁唔撚到就:loop or 執口水尾 你不如loop返你老母個閪度執閪水尾啦

既然你抄得人地個logic, 怕咩比人抄姐 , 你loop得就唔比人loop
肥雞回左成日個下好撚野

收左何來order 上黎洗地
梗係要全天侯stand by 回啦

比d新意好冇, 黎黎去個兩句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞