文樂小炒王幹哥:何來,請你親自嚟道歉!

752 回覆
2057 Like 22 Dislike
大陸佬

係唔係大陸佬又有咩問題?
咩邏輯,佢就算本身唔好食(未食過),咁同何來單野有咩關係?唔好食就可以老屈完唔道歉
我想問佢唔做生意對何來有咩損失?
D行為成個小朋友咁

做錯事,真誠道歉係好基本

你哋話鄺生做show都好,佢真係有再落場道歉,其實和和氣氣認衰道個歉真係咁難咩?
何來條八婆真係好撚乞人憎
咩邏輯,佢就算本身唔好食(未食過),咁同何來單野有咩關係?唔好食就可以老屈完唔道歉

咁有道理去法庭告何來誹謗我就話佢叻la
宜家成個細蚊仔扭計咁
嘩唔做生意何來一定好撚驚

人哋就係想和和氣氣解決件事至唔想走去告人
依d唔係錢銀既問題 係尊嚴問題

宜家成個細蚊仔扭計咁

你就真係好似細蚊仔咁啦, 對同錯都分唔到,

剩係識係度嘈

宜家成個細蚊仔扭計咁

如果何來死都唔道歉,睇怕老闆都真係要拎上法庭先有可能。
明明係羊,何來係狗!!!!

佢地係對人不對事

呢單主角係後生仔既話 實個個都撐

何來個態度差到 咁大個人唔敢主動去承擔返個責任

受訪問時重要搵藉口話自己無錯
重要態度差到道歉都要話人擺動物屍體係門口

又唔見佢朝早去街市屌班運輸放全隻豬係條街到?
明明係羊,何來係狗!!!!

何來係咪攞綜緩但個女要讀國際學校果個

宜家成個細蚊仔扭計咁

如果何來死都唔道歉,睇怕老闆都真係要拎上法庭先有可能。

唔使 老闆可以考慮下絕食

假膠

yes
何來是狗,怕被煮

yes

何來是狗,怕被煮

來姐撐住!!!
個人認為何來應該道歉

但俾著我係條8婆
呀伯唔煮菜根本威脅唔到我
唔會因爲呢一句而去道歉囉

應該將條8婆呢件事同全世界素食者行為掛勾
例如 “原來素食者係咁橫不講理”/
“ 素食習慣就係唔正常同無品德”
“你睇下何來就知啦,怪錯人又唔(真誠)道歉”

佢既然唔想其他人食肉,你就discourage 番人唔好做素食者 先有殺傷力
要對住人地弱點攻擊呀

比料班藍絲page 等佢地出手啦
到時受既壓力重多

佢咁既身份同背景 藍絲page好樂意攻擊佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞