文樂小炒王幹哥:何來,請你親自嚟道歉!

752 回覆
2057 Like 22 Dislike
條廢老痴鳩線,連登仔仲助長d廢老氣焰,遲早年青人坐關愛座要係巴士跪係到道歉

又拉埋其他嘢嚟講
人哋淨係要求佢好似鄺生咁致歉
咁低要求都做唔到

我唔覺佢有做錯咩,一向你打3條9話有虐畜事件d警犬都唔會理,條老野都唔係第一次比人懷疑劏9,佢多少有d責任去證明佢清白同處理食材方面嘅手法,既然老野唔解釋,何小姐令網絡多人講迫使食環d懶9做野係一向做法

個樣生得似賊係咪要報警拉左先
然後叫佢證明自己唔係賊

條廢老痴鳩線,連登仔仲助長d廢老氣焰,遲早年青人坐關愛座要係巴士跪係到道歉

又拉埋其他嘢嚟講
咁低要求都做唔到

我唔覺佢有做錯咩,一向你打3條9話有虐畜事件d警犬都唔會理,條老野都唔係第一次比人懷疑劏9,佢多少有d責任去證明佢清白同處理食材方面嘅手法,既然老野唔解釋,何小姐令網絡多人講迫使食環d懶9做野係一向做法

呢到大陸呀?自己搵證據呀?我話我屌過你老母呀你仲唔搵證據證明我唔係你老豆?

咁差老查完你身份證洗唔洗同你say sorry丫, 哥仔

差佬查完我身份證我會唔會有損失?會唔會俾人恐嚇?

咁唔係賣狗肉怕咩比人投訴賣狗肉
邊有損失

你老母做雞俾人唱有性病都會少左生意啦on99
人地間食肆俾你唱完就唔會少左生意?
兜得好似你咁難睇真係第一次見

損失就一定有架啦, 條老野自己抵撚死, 年年比人投訴放條屍出黎, 年年照做不誤, 怪得邊個

走啦大陸仔 以為對象係老野就有人會盲目仇老撐你?

支那就支那啦, 香港地仲邊有人講大6, 除非你係支那仔

on9
我叫大陸定支那又關你事?

大陸狗未聽過?

之前唔想叫你狗 不過而家可以

大陸狗

又拉埋其他嘢嚟講
咁低要求都做唔到

然後叫佢證明自己唔係賊

你試下鬼鬼鼠鼠咁比我見到睇下拉唔拉你, 到時記得證明自己唔係賊
保動撚logic:
1.屈鳩人在先仲話幫咗你宣傳,真係皇恩浩蕩
2.食環暑hea做=可以亂咁屈鳩人買狗肉
3.亂咁擺動物屍體出街=你錯在先=有合理懷疑=可以屈鳩你

1.我冇留意"幫咗你宣傳"尼句野係咪真係出自何來把口, 如果係真, 咁就仆街啦
2.要先屈鳩你"賣"狗肉, 食環先會做野, 尼種做法唔係小市民想野, 係正苦規定要咁做, 要怪你自己唸下
3.合理懷疑..........咁你裸跑, 我緊係合理懷疑你係痴線架.......(係香港)

而家係唔合理懷疑+屈鳩你再周圍唱

你要先知道唔先屈鳩你再周圍唱係冇資源去做野, 要先咁做先至借到正苦個勢去嘗試做到小小野

食屎啦屌你老母,借d意去合理化屈鳩人,有冇諗過被你地屈既人係咩感受呀?

冇法子架, 社會運作一向係咁, 你唔鐘意可以搬去冇人嘅地方住

乜撚野冇法子呀屌你老母,你當自己共產黨呀家陣,你以後俾人屈你咪撚出聲呀

家下唔係支那治港咩, 共物撚野慘

又拉埋其他嘢嚟講
咁低要求都做唔到

然後叫佢證明自己唔係賊

你試下鬼鬼鼠鼠咁比我見到睇下拉唔拉你, 到時記得證明自己唔係賊

證明左唔係何來隻狗未?

再係咁你主人唔比狗糧你食嫁喇
何來一路唔去,你咪唔好做生意,蝕能死你

又拉埋其他嘢嚟講
咁低要求都做唔到

然後叫佢證明自己唔係賊

拉人
你係猶差

自爆

原來話佢狗係無錯 唔怪得知唔否認

又拉埋其他嘢嚟講
咁低要求都做唔到

然後叫佢證明自己唔係賊

香港百七年嚟嘅做法
控方需要提出充分並強而有力嘅證據個指控先可以成立
作為辯方阿伯冇責任亦冇義務提供證據去同你講佢有冇賣狗

如果攞上面嘅比喻
你要提出強而有力證據去證明生得似賊嗰條友有犯過法
而唔係生得似賊條友證明佢冇犯過法

我冇必要幫佢, 只係講事實, 甚至本人覺得食9肉都冇問題(只要你真金白銀自己養, 唔係去偷人d 99), 只係支那好衰唔衰搞個節日先on9

你個啲叫事實?無撚野啊

我講嘅野你大可以用道理反駁, 大家都係討論

俾人反駁到仲叫唔叫事實,無證無據得把口提出嘅質疑可以當事實

loop左n次, 唔想再打字, 自己爬文, 動保班人做野有時困難重重, 好難怪佢地咁做, 真係單單要道歉, 道到下年都道唔完, 而且尼單野嘅report都證明唔到咩

單單都道歉,道到下年都道唔完,咁即係你地一年屈錯幾多個人呀
屈錯咁多人仲要唔道歉,屌你老母動物撚大撚曬呀?

咁差老查完你身份證洗唔洗同你say sorry丫, 哥仔

咩野舉例? 差佬就有呢個權去查你身份證

動保有咩權去屈人?

屈人尼樣野唔係動保特權, 任何人都有, 包括你我
正話都比人屈左幾野, 又話我係動保L, 又話何來隻狗咁
咁我洗唔洗好似條老野咁係連登喊先

呢頭講完而家又唔認
我做過義工個d最多係幫人放下狗個d..........

認咩, 認放過狗??

又拉埋其他嘢嚟講
咁低要求都做唔到

然後叫佢證明自己唔係賊

拉人
你係猶差

猶差可以咁政治不正確鬧支那人架咩

做得警察連少少常理都唔守
學堂班阿sir點教你

冇人證物證你可以用咩罪去告?
你咁同莫需有有咩分別?

毅進狗嚟架咋
你expect佢會有啲咩常識?

然後叫佢證明自己唔係賊

拉人
你係猶差

猶差可以咁政治不正確鬧支那人架咩

做得警察連少少常理都唔守
學堂班阿sir點教你

冇人證物證你可以用咩罪去告?
你咁同莫需有有咩分別?

毅進狗嚟架咋
你expect佢會有啲咩常識?

佢又有機會去澄清自己唔係毅進同猶差

唔證明自己清白當你係嫁喇

https://www.facebook.com/loy.ho.1/posts/10211145402175650

仲繼續撐

何來我屌你老母
你唔岩就道歉啦,放隻羊係外面有咩問題呀,
你原本都冇話被嚇親,比人證明左係羊就是但搵啲位入幹叔,
狗都不如
見到第一頁d人冇食過就係到9up
間野d小炒好撚好食喎
d燒腩夠哂脆
何來一路唔去,你咪唔好做生意,蝕能死你

能你老母
比我就直接搵人告佢啦 呢d人要受下教訓先識醒 唔係轉過頭又第2間

應該可以告得誹謗

真係告先算

其實條老野有權咁做, 就好似何來有權去報食環, 有權去fb質疑佢賣狗肉一樣

你地唔係質疑
你地係老屈,岩岩你先招認左

屈左先得澄清麻, 就算殺人放火, 差老都要先屈一屈, 落左案先有得查

澄你老母,提出問題者就有責任提供埋證據,受害者係冇責任做

佢大可以唔澄清當冇回事架, 何來又冇話斬死佢

應該可以告得誹謗

真係告先算

其實條老野有權咁做, 就好似何來有權去報食環, 有權去fb質疑佢賣狗肉一樣

你地唔係質疑
你地係老屈,岩岩你先招認左

屈左先得澄清麻, 就算殺人放火, 差老都要先屈一屈, 落左案先有得查

澄你老母,提出問題者就有責任提供埋證據,受害者係冇責任做

佢大可以唔澄清當冇回事架, 何來又冇話斬死佢

開始要將個責任推落何來班支持者到喇
好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞