文樂小炒王幹哥:何來,請你親自嚟道歉!

752 回覆
2057 Like 22 Dislike
來姐撐住!!!

老老豆豆
小菜做唔起勁
係因為條氣頂住
所以要何來黎道歉下左啖氣先願意再做

之間既關係完全唔成立
反而句中帶有威脅語氣
令人覺得佢想利用大眾覺得冇小菜係因為何來
黎比壓力迫何來道歉

對何來黎講根本冇損失 本身認左係舉報者又一直唔認錯 形象已經好差
反而幹叔唔做小菜生意係同自己過唔去 賺小一筆
咁樣係唔明智既做法
咁搞法條閪婆以為自己好有影響力 閪婆食素覺得殺任何動物都不能接受點會道歉 呢隻臭閪一邊拎綜援一邊繼續搞搞震屈多幾間餐廳等人做唔成生意就滿足到自己零殺生嘅諗法
廢老,人地何小姐幫你炒publicity, 係都係應該掉返轉你去多謝人啦 無佢撚有人識你間嘢咩

食左好撚多年,你自己見識少都唔洗通街唱掛

港島撚表示:如果唔係呢單新聞 根本唔知有呢間嘢 到底係人哋見識少 定間嘢純粹街坊生意 圍內先知?
明明係羊,何來係狗!!!!

明明係羊
老老豆豆
小菜做唔起勁
係因為條氣頂住
所以要何來黎道歉下左啖氣先願意再做

之間既關係完全唔成立
反而句中帶有威脅語氣
令人覺得佢想利用大眾覺得冇小菜係因為何來
黎比壓力迫何來道歉

對何來黎講根本冇損失 本身認左係舉報者又一直唔認錯 形象已經好差
反而幹叔唔做小菜生意係同自己過唔去 賺小一筆
咁樣係唔明智既做法

變相懲罰咗自己
想製造輿論壓力都無用
香港人咁善忘 過多一個禮拜鬼仲記得單嘢咩
逼唔到何來道歉 一直都唔做小菜 真係等執笠

條廢老痴鳩線,連登仔仲助長d廢老氣焰,遲早年青人坐關愛座要係巴士跪係到道歉
條廢老痴鳩線,連登仔仲助長d廢老氣焰,遲早年青人坐關愛座要係巴士跪係到道歉

又拉埋其他嘢嚟講
人哋淨係要求佢好似鄺生咁致歉
咁低要求都做唔到

一單還一單,何來嗰種嘴臉係好乞人憎,明明自己錯都要兜,食素所以唔親身道歉都講得出

又拉埋其他嘢嚟講
咁低要求都做唔到

啱啊,何來個啲叫真心道歉咩,佢仲質疑緊份報告,仲講話食素所以唔方便親身道歉呢啲說話

又拉埋其他嘢嚟講
咁低要求都做唔到

我唔覺佢有做錯咩,一向你打3條9話有虐畜事件d警犬都唔會理,條老野都唔係第一次比人懷疑劏9,佢多少有d責任去證明佢清白同處理食材方面嘅手法,既然老野唔解釋,何小姐令網絡多人講迫使食環d懶9做野係一向做法

又拉埋其他嘢嚟講
咁低要求都做唔到

我唔覺佢有做錯咩,一向你打3條9話有虐畜事件d警犬都唔會理,條老野都唔係第一次比人懷疑劏9,佢多少有d責任去證明佢清白同處理食材方面嘅手法,既然老野唔解釋,何小姐令網絡多人講迫使食環d懶9做野係一向做法

幹哥唔係唔解釋,片裡面佢都話何來可以同班街坊一齊嚟當面了解,但係何來冇咁做,仲將未經確實嘅資訊傳出街。
用自己嘅生意嚟要脅人道歉,條氣頂著都唔係咁憨居啊嘛?你唔做小菜啲街坊最多咪食第二間

又拉埋其他嘢嚟講
咁低要求都做唔到

啱啊,何來個啲叫真心道歉咩,佢仲質疑緊份報告,仲講話食素所以唔方便親身道歉呢啲說話

份報告搞咁耐先做證明唔到d咩,又唔係測相入面條屍,我求其買舊羊腩比你做dna你有本事測到係9咩

先唔同你講咩豬羊牛雞d on9野,香港食9就係犯法,甚至係劏大型動物都要攞牌,你唔鐘意大可番支那住

又拉埋其他嘢嚟講
咁低要求都做唔到

香港幾時行大陸法? 要自己去證明自己清白?
有證據咪出黎指證佢囉
你有證據告返人轉頭都重得呀

但問題係而家無證據話佢賣狗肉
何來就一口咬定佢賣狗肉 放上網公審

其實擺動物屍體係街好難見到咩? 朝早去街市附近都見唔少豬屍吊係車入面 又一隻隻豬屍放係條街到運入街市啦
根本就係何來唔認錯既籍口
又話咩報告成疑 人地就有份報告證明 何來就得把口

又拉埋其他嘢嚟講
咁低要求都做唔到

幹哥唔係唔解釋,片裡面佢都話何來可以同班街坊一齊嚟當面了解,但係何來冇咁做,仲將未經確實嘅資訊傳出街。

網絡嘅野一向半真半假,要完全證實先放上網,全世界冇人做到
大陸佬

係唔係大陸佬又有咩問題?

爭飯食

其實除襯非你係原住民,唔係嘅話你都係不個偷渡落嚟嘅大陸人後代
本身講緊隻羊以為係狗
後來就話人條屍擺係出面好恐怖 根本係搬龍門
仲要質疑人地份報告
你係咁撚死撐既話 一早唔好係到扮死狗 hea道歉啦
洗濕半個頭 柒唔柒左啲呀

又拉埋其他嘢嚟講
咁低要求都做唔到

網絡嘅野一向半真半假,要完全證實先放上網,全世界冇人做到

佢未完全證實就唔應該實牙實齒啦,世界真係變啦,何來呢啲社會毒瘤都有護主犬
何來係狗?
何來係狗!
大陸佬

係唔係大陸佬又有咩問題?

爭飯食

其實除襯非你係原住民,唔係嘅話你都係一個偷渡落嚟嘅大陸人後代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞