文樂小炒王幹哥:何來,請你親自嚟道歉!

752 回覆
2057 Like 22 Dislike

根據你logic, 你要先提供證據, 慢慢揾

唔需要啦 呢個post有哂
你嘅金句:loop

又執口水尾, 果然用支那人一樣

擺明諷刺緊你啦弱智仔 反而你又殘體咁真係唔知邊個支那人 sorsorsor 叫錯咗 係支蛆先啱

正話邊條友講大陸人尼...........家下又食口水尾

你個弱智支蛆你望下你上面癲到照copy 唔知邊個食口水尾 成個post你搖擺不定 人哋啲point又睇唔明駁唔到仲喺度扮中立 駁唔撚到就:loop or 執口水尾 你不如loop返你老母個閪度執閪水尾啦

既然你抄得人地個logic, 怕咩比人抄姐 , 你loop得就唔比人loop

我絕對唔諗同你個logic嫁 但唔咁做你唔會明自己有幾on9

不過你癲到自打嘴巴 打倒上一秒既自己

呢點真係唔夠你玩

我冇必要澄清, 好似隻老野咁, 若然唔係賣狗, 大可以唔洗理, 公道自在人心, 你估真係未食過狗肉就唔曉分羊同狗

人哋係叫幹叔/幹哥

唔講佢全名?

你鍾意可以直呼其名
但唔好老嘢老嘢後咁難聽
話就話自己中立
何來就叫全名
幹叔就叫老嘢

我冇講隻老野
你地兩邊都唔中立

中立就唔會有辯論........我只係比較理性, 而個班人全部係羊, 大眾偏向邊佢地就偏向邊, 分分鐘仲有份share個page出去家下扮哂野鄧條老野唔抵

一個香港人一個大陸人
我一定幫香港人

咩大陸人? 原來你都係蝗
扮咩幫香港人姐你
正常都打支那人啦

人哋係叫幹叔/幹哥

唔講佢全名?

你鍾意可以直呼其名
但唔好老嘢老嘢後咁難聽
話就話自己中立
何來就叫全名
幹叔就叫老嘢

我冇講隻老野
你地兩邊都唔中立

中立就唔會有辯論........我只係比較理性, 而個班人全部係羊, 大眾偏向邊佢地就偏向邊, 分分鐘仲有份share個page出去家下扮哂野鄧條老野唔抵

一個香港人一個大陸人
我一定幫香港人

扮咩幫香港人姐你
正常都打支那人啦

肥雞巴:又執口水 loop

根據你logic, 你要先提供證據, 慢慢揾

唔需要啦 呢個post有哂
你嘅金句:loop

擺明諷刺緊你啦弱智仔 反而你又殘體咁真係唔知邊個支那人 sorsorsor 叫錯咗 係支蛆先啱

你個弱智支蛆你望下你上面癲到照copy 唔知邊個食口水尾 成個post你搖擺不定 人哋啲point又睇唔明駁唔到仲喺度扮中立 駁唔撚到就:loop or 執口水尾 你不如loop返你老母個閪度執閪水尾啦

既然你抄得人地個logic, 怕咩比人抄姐 , 你loop得就唔比人loop

我絕對唔諗同你個logic嫁 但唔咁做你唔會明自己有幾on9

呢點真係唔夠你玩

大家咁話, 我正話咪掉轉個logic比番你一樣答我唔到

人哋係叫幹叔/幹哥

唔講佢全名?

你鍾意可以直呼其名
但唔好老嘢老嘢後咁難聽
話就話自己中立
何來就叫全名
幹叔就叫老嘢

我冇講隻老野
你地兩邊都唔中立

一個香港人一個大陸人
我一定幫香港人

扮咩幫香港人姐你
正常都打支那人啦

你都執得幾快手

你鍾意可以直呼其名
但唔好老嘢老嘢後咁難聽
話就話自己中立
何來就叫全名
幹叔就叫老嘢

我冇講隻老野
你地兩邊都唔中立

一個香港人一個大陸人
我一定幫香港人

扮咩幫香港人姐你
正常都打支那人啦

你都執得幾快手

「名言」嚟㗎 肥雞巴嘅終極招數

唔講佢全名?

你鍾意可以直呼其名
但唔好老嘢老嘢後咁難聽
話就話自己中立
何來就叫全名
幹叔就叫老嘢

我冇講隻老野
你地兩邊都唔中立

一個香港人一個大陸人
我一定幫香港人

扮咩幫香港人姐你
正常都打支那人啦

我當時反應同你一樣

呢點真係唔夠你玩

大家咁話, 我正話咪掉轉個logic比番你一樣答我唔到

你真係好過癮 曲線當真

我投訴喇 你繼續駁咀啦
咪撚講大陸人定香港人啦, 成日放錯重點

何來我唔撚理佢咩人, 反正就柒左就唔該道歉, 唔好以為上網9up冇代價
咪撚講大陸人定香港人啦, 成日放錯重點

何來我唔撚理佢咩人, 反正就柒左就唔該道歉, 唔好以為上網9up冇代價

真係冇

我冇講隻老野
你地兩邊都唔中立

一個香港人一個大陸人
我一定幫香港人

扮咩幫香港人姐你
正常都打支那人啦

我當時反應同你一樣

唔明

你拉上去睇下就明

雞哥比人捉到打殘體 之後佢就搵位入我話我打大陸而唔係打支那 之後就話我係蝗

一個香港人一個大陸人
我一定幫香港人

扮咩幫香港人姐你
正常都打支那人啦

我當時反應同你一樣

唔明

你拉上去睇下就明

雞哥比人捉到打殘體 之後佢就搵位入我話我打大陸而唔係打支那 之後就話我係蝗

條廢老痴鳩線,連登仔仲助長d廢老氣焰,遲早年青人坐關愛座要係巴士跪係到道歉

又拉埋其他嘢嚟講
人哋淨係要求佢好似鄺生咁致歉
咁低要求都做唔到

我唔覺佢有做錯咩,一向你打3條9話有虐畜事件d警犬都唔會理,條老野都唔係第一次比人懷疑劏9,佢多少有d責任去證明佢清白同處理食材方面嘅手法,既然老野唔解釋,何小姐令網絡多人講迫使食環d懶9做野係一向做法

香港幾時行大陸法? 要自己去證明自己清白?
有證據咪出黎指證佢囉
你有證據告返人轉頭都重得呀

但問題係而家無證據話佢賣狗肉
何來就一口咬定佢賣狗肉 放上網公審

其實擺動物屍體係街好難見到咩? 朝早去街市附近都見唔少豬屍吊係車入面 又一隻隻豬屍放係條街到運入街市啦
根本就係何來唔認錯既籍口
又話咩報告成疑 人地就有份報告證明 何來就得把口

張相咪證據lor, 唔通仲要佢做埋dna測試??定係你想以後一齊夾錢比佢做?要怪就怪平時正苦鳩hea, 報親動物問題都當你弱智,唯有網絡公審班仆街先肯做野

N年前新界土炮劏9場就係冇放上網,驚犬又鳩hea, 到d人自己組團上去拆屋班仆街早已著草,唔通香港學支那咁

得一張相就話係證據

我而家話呢個係你老母啊。

證據

一個香港人一個大陸人
我一定幫香港人

扮咩幫香港人姐你
正常都打支那人啦

我當時反應同你一樣

唔明

你拉上去睇下就明

超,大家都係搵位入

一個香港人一個大陸人
我一定幫香港人

扮咩幫香港人姐你
正常都打支那人啦

我當時反應同你一樣

唔明

你拉上去睇下就明

超,大家都係搵位入

咁就怪你點解咁易畀人搵位入喇
我係中意屈鳩你地小商戶呀,你地吹得我脹咩
肥雞巴有冇去文樂同何來fb幫拖?

冇, 都話唔識條友

唔識都同人撐到咁,唔轉戰fb哂咗

你肯轉戰fb,何來一定好開心

冇興趣, 留番比你

咁你又有興趣喺度拗嘅... 😅

拗開麻

所以唔轉戰fb拗咪哂咗,
你嘅戰力對何來好重要
仲實際過喺度自己打飛機

扮咩幫香港人姐你
正常都打支那人啦

我當時反應同你一樣

唔明

你拉上去睇下就明

超,大家都係搵位入

咁就怪你點解咁易畀人搵位入喇

你回帖好撚hea, 用下腦ok
成班大陸佬打手

咁你叫綜援撚打手應該當之無愧
羊腩煲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞