文樂小炒王幹哥:何來,請你親自嚟道歉!

752 回覆
2057 Like 22 Dislike

其實冇話屈唔屈架, 我懷疑樓下大排當劏9, 明查暗訪冇結果, 報食環唔理, 咪放上網公審, 審完正苦做野, 過左骨, 其實都證明唔到d咩, 件事過左咁耐, 做咩手腳都得, 你覺得係事實全部, 但我都仲係有懷疑, 例如d慘叫聲係咩事??咁快就判斷到條老野係清白, 你真係以為食環會同你搜證, 求其攞件羊腩做testing就完事啦

啲慘叫聲有人解答咗啦,隔離係寵物店,啲慘叫聲係個間寵物店發出嚟架

條撚屌根本就係何來個邊 d人黎

都唔明何來呢條八婆點解仲有人撐
樓上有個仲好笑,話只係唔撐大陸人,先唔講佢係咪原住民,一個有手有腳落到嚟唔係咬老綜仲自食其力嘅大陸人,點都會好過何來呢啲香港土生土長有手有腳搞社運但話自己無工作能力咬住老綜要納稅人養嘅垃圾掛,仲要個垃圾有錢送個女讀國際學校都仲要咬老綜喎

兩件事黎, 拉埋討論冇意思, 而且局外人唔知底細無謂浪費力氣

但俾我都唔會撐何來囉,當初知呢單野個陣我都唔知何來係邊個,但睇完佢篇野完全得啖笑

唔係撐何來, 但要人道歉個d白痴先搞笑, 以為自己申張緊正義
連成件事內情點都唔太清楚, 又唔係親眼所見, 所以我兩方面都中立看待

你叫中立? 你含撚啦
你叫係叫何來
但叫幹哥就廢老 老賊
前2日電視播其實都冇咩留意內容
食食飯聽到句"我本身食素,所以唔方便落去道歉"
當堂嚇親

有冇人可以話我知 食素同面對面道歉有咩關係

我講嘅野你大可以用道理反駁, 大家都係討論

俾人反駁到仲叫唔叫事實,無證無據得把口提出嘅質疑可以當事實

loop左n次, 唔想再打字, 自己爬文, 動保班人做野有時困難重重, 好難怪佢地咁做, 真係單單要道歉, 道到下年都道唔完, 而且尼單野嘅report都證明唔到咩

單單都道歉,道到下年都道唔完,咁即係你地一年屈錯幾多個人呀
屈錯咁多人仲要唔道歉,屌你老母動物撚大撚曬呀?

咁差老查完你身份證洗唔洗同你say sorry丫, 哥仔

當自己係執法者?
啲比喻錯撚晒

食環咪執法lor, 何來又冇上去拉人封艇
但而家唔係食環主動查人,係何來報食環查人,咁查唔到野係咪何來條八婆應該道歉呀?你用警察比喻何來咪錯晒囉

咁我想問, 如果聽到隔離屋打老婆打到殺人咁款, 我報左驚上門證明源來係兩隻野玩緊sm, 洗唔洗我say sorry, 隻老野仲要自己招認唔係第一次, 咁都唔識衰喊條春咩
其實打手們仲咁懷疑 不如去查多幾查睇下有無線索仲好啦
係度嘈有咩意思
呢單野個核心就係係咪狗肉 你證實唔到就講咩都無說服力

loop左n次, 唔想再打字, 自己爬文, 動保班人做野有時困難重重, 好難怪佢地咁做, 真係單單要道歉, 道到下年都道唔完, 而且尼單野嘅report都證明唔到咩

當自己係執法者?
啲比喻錯撚晒

食環咪執法lor, 何來又冇上去拉人封艇
但而家唔係食環主動查人,係何來報食環查人,咁查唔到野係咪何來條八婆應該道歉呀?你用警察比喻何來咪錯晒囉

咁我想問, 如果聽到隔離屋打老婆打到殺人咁款, 我報左驚上門證明源來係兩隻野玩緊sm, 洗唔洗我say sorry, 隻老野仲要自己招認唔係第一次, 咁都唔識衰喊條春咩

滿口歪理當真理 又要扮係看透世事
舉撚埋d錯既例子

果2公婆有無因報警 被恐嚇話出街撞到會打一身?
有無影響到佢間鋪既聲譽?

佢擺野係街 你可以報食環話佢阻街
但咩證據都無就話人殺狗

殺狗同阻街 個影響力同迴響差幾遠?
其實打手們仲咁懷疑 不如去查多幾查睇下有無線索仲好啦
係度嘈有咩意思
呢單野個核心就係係咪狗肉 你證實唔到就講咩都無說服力

佢地撚有實質證據咩 有就唔洗係到吠啦

一講證據就選擇性失明嫁喇

最叻就講 圖片鑑定法
前2日電視播其實都冇咩留意內容
食食飯聽到句"我本身食素,所以唔方便落去道歉"
當堂嚇親

有冇人可以話我知 食素同面對面道歉有咩關係

可能何來平時唔會入任何賣肉既餐廳,聞到肉味都覺得人類殺生太殘忍,真正既愛護動物人士呀 7eleven都有魚肉燒賣,唔知何來去過未

咁就大獲喇 何來到到都唔可以去 係隱居廢老
事實一再證明
All publicity is good publicity

啲慘叫聲有人解答咗啦,隔離係寵物店,啲慘叫聲係個間寵物店發出嚟架

條撚屌根本就係何來個邊 d人黎

都唔明何來呢條八婆點解仲有人撐
樓上有個仲好笑,話只係唔撐大陸人,先唔講佢係咪原住民,一個有手有腳落到嚟唔係咬老綜仲自食其力嘅大陸人,點都會好過何來呢啲香港土生土長有手有腳搞社運但話自己無工作能力咬住老綜要納稅人養嘅垃圾掛,仲要個垃圾有錢送個女讀國際學校都仲要咬老綜喎

兩件事黎, 拉埋討論冇意思, 而且局外人唔知底細無謂浪費力氣

但俾我都唔會撐何來囉,當初知呢單野個陣我都唔知何來係邊個,但睇完佢篇野完全得啖笑

唔係撐何來, 但要人道歉個d白痴先搞笑, 以為自己申張緊正義
連成件事內情點都唔太清楚, 又唔係親眼所見, 所以我兩方面都中立看待

句句鬧人廢老
你又真係好中立喎

中立? 邊到中立 我淨係知你話人老野搏同情
一句都見唔到你鬧何來

做何來打手 又要扮中立 但又帶唔到風向轉屌呀叔

你真係好廢
保動撚logic:
1.屈鳩人在先仲話幫咗你宣傳,真係皇恩浩蕩
2.食環暑hea做=可以亂咁屈鳩人買狗肉
3.亂咁擺動物屍體出街=你錯在先=有合理懷疑=可以屈鳩你

1.我冇留意"幫咗你宣傳"尼句野係咪真係出自何來把口, 如果係真, 咁就仆街啦
2.要先屈鳩你"賣"狗肉, 食環先會做野, 尼種做法唔係小市民想野, 係正苦規定要咁做, 要怪你自己唸下
3.合理懷疑..........咁你裸跑, 我緊係合理懷疑你係痴線架.......(係香港)

而家係唔合理懷疑+屈鳩你再周圍唱

你要先知道唔先屈鳩你再周圍唱係冇資源去做野, 要先咁做先至借到正苦個勢去嘗試做到小小野

姐係認係老屈啦

冇實證前做咩都係屈左先
就算你殺下放火未去到法庭判完前都係叫屈

你真係要了解下咩叫屈
咩叫懷疑

何來擺明實牙實齒咁講賣狗肉

無罪假定識唔識?

又loop, 自己爬番上去慢慢睇.....文盲唔會答你
哇 連登已經低質到咁既地步

唔係啦
條友係何來個邊d 人上黎護航
不過護得佢咁柒都係第一次見

拿, 比著你咪又係靠屈, 其實你同何來都差唔多, 不用分那麼細

1.我冇留意"幫咗你宣傳"尼句野係咪真係出自何來把口, 如果係真, 咁就仆街啦
2.要先屈鳩你"賣"狗肉, 食環先會做野, 尼種做法唔係小市民想野, 係正苦規定要咁做, 要怪你自己唸下
3.合理懷疑..........咁你裸跑, 我緊係合理懷疑你係痴線架.......(係香港)

你要先知道唔先屈鳩你再周圍唱係冇資源去做野, 要先咁做先至借到正苦個勢去嘗試做到小小野

姐係認係老屈啦

冇實證前做咩都係屈左先
就算你殺下放火未去到法庭判完前都係叫屈

你真係要了解下咩叫屈
咩叫懷疑

何來擺明實牙實齒咁講賣狗肉

無罪假定識唔識?

又loop, 自己爬番上去慢慢睇.....文盲唔會答你

盲你老母咩 答你就答啦

一叫你比證據就推三推四 拎證據出黎收我皮囉

淨係識loop loop loop
保動撚logic:
1.屈鳩人在先仲話幫咗你宣傳,真係皇恩浩蕩
2.食環暑hea做=可以亂咁屈鳩人買狗肉
3.亂咁擺動物屍體出街=你錯在先=有合理懷疑=可以屈鳩你

食屎啦屌你老母,借d意去合理化屈鳩人,有冇諗過被你地屈既人係咩感受呀?

冇法子架, 社會運作一向係咁, 你唔鐘意可以搬去冇人嘅地方住

算啦 其實講到咁已經睇得出你價值觀已經錯晒冇得救 再抝落去都冇意思 點都係你錯

價值觀嘅野本身就好主觀.........你睇個同你唔同, 但人睇你又覺得冇分別
哇 連登已經低質到咁既地步

唔係啦
條友係何來個邊d 人上黎護航
不過護得佢咁柒都係第一次見

拿, 比著你咪又係靠屈, 其實你同何來都差唔多, 不用分那麼細

比機會你澄清呀 證明自己清白啦

呢個歪理你自己提出黎嫁
比我就直接搵人告佢啦 呢d人要受下教訓先識醒 唔係轉過頭又第2間

應該可以告得誹謗

真係告先算

其實條老野有權咁做, 就好似何來有權去報食環, 有權去fb質疑佢賣狗肉一樣

你地唔係質疑
你地係老屈,岩岩你先招認左

屈左先得澄清麻, 就算殺人放火, 差老都要先屈一屈, 落左案先有得查

大陸法? 要自己澄清 唔係控方舉證?

死撚返去大陸啦屌你老母 呢到香港呀

你估家下上庭丫, 咪on9, 民事場面上, 一向要自己澄清

差佬查完我身份證我會唔會有損失?會唔會俾人恐嚇?

咁唔係賣狗肉怕咩比人投訴賣狗肉
邊有損失

你老母做雞俾人唱有性病都會少左生意啦on99
人地間食肆俾你唱完就唔會少左生意?
兜得好似你咁難睇真係第一次見

損失就一定有架啦, 條老野自己抵撚死, 年年比人投訴放條屍出黎, 年年照做不誤, 怪得邊個

走啦大陸仔 以為對象係老野就有人會盲目仇老撐你?

支那就支那啦, 香港地仲邊有人講大6, 除非你係支那仔

似係你冇用囉

屌你跟尾狗咩
同埋樓上有人講咗啦,要生捉流浪狗係無咩可能架,需毒殺啲肉會有毒性架

點會冇可能

元朗大街大巷隨時有流浪狗俾佢捉?唔好同我講係村到捉,村個啲狗有生面口行埋去都吠撚到你痴線,惡撚到你唔信

點會徒手捉咁on9, 大陸捉開一係用陷阱, 一係比朦仔藥, 好簡單的

醒下啦,呢到係香港啊,陷阱、朦仔藥,根本元朗除咗村多狗之外,街上無咩流浪狗,分分鐘大橋街市個邊啲老鼠仲多過流浪狗。你要設陷阱係人哋條村到已經無可能,仲要村入邊成日有人出入,見到有生面口人喂啲不明來歷嘅野俾啲村狗會唔阻止加報警?你無野啊

都係個句, 我捉到你係咪去菜街公開食左佢

請你先處理好 到時我會出現

去捉啦

咁開左名先, 捉到我會call你, 留電話地址, 因為係你自己話要出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞