文樂小炒王幹哥:何來,請你親自嚟道歉!

752 回覆
2057 Like 22 Dislike

真的非常感謝各位客人的支持,知道這幾天的安排都非常混亂,請各位見諒,另外有關於我們文樂對於一直以來都光顧我們的舊客戶,深感抱歉,因他們一直都很支持及喜愛我們的小菜,但由於老闆自從被屈賣狗事件,有後遺症就是 一直至今二十多天都不能好好瞓覺, 瞓唔著覺,條氣仍然頂著,所以在小菜方面都仍然提不起勁去做,老闆想透過Facebook去轉達,「他想強烈要求(何來小姐),親自到文樂店去道歉」,由於上次他只是透過TVB去訪問她,而她所謂的道歉非常之不真誠及反客為主,話番我們的不是,所以老闆下不下這口氣,所以直至(何來小姐)親自道歉前,老闆都暫不會做小菜。希望她會親自到文樂道歉。

https://www.hk01.com/sns/article/134649/
假羊腩真狗肉 狗衝
廢老,人地何小姐幫你炒publicity, 係都係應該掉返轉你去多謝人啦 無佢撚有人識你間嘢咩
廢老,人地何小姐幫你炒publicity, 係都係應該掉返轉你去多謝人啦 無佢撚有人識你間嘢咩

你係條臭屄d朋友

食左好撚多年,你自己見識少都唔洗通街唱掛
人地何來係食素
點會來你呢個酒肉之地

咁bella ma係咪要多謝佢條ex
Coffee係咪要多謝狗仔隊
阿嬌係咪要多謝Edison

真的非常感謝各位客人的支持,知道這幾天的安排都非常混亂,請各位見諒,另外有關於我們文樂對於一直以來都光顧我們的舊客戶,深感抱歉,因他們一直都很支持及喜愛我們的小菜,但由於老闆自從被屈賣狗事件,有後遺症就是 一直至今二十多天都不能好好瞓覺, 瞓唔著覺,條氣仍然頂著,所以在小菜方面都仍然提不起勁去做,老闆想透過Facebook去轉達,「他想強烈要求(何來小姐),親自到文樂店去道歉」,由於上次他只是透過TVB去訪問她,而她所謂的道歉非常之不真誠及反客為主,話番我們的不是,所以老闆下不下這口氣,所以直至(何來小姐)親自道歉前,老闆都暫不會做小菜。希望她會親自到文樂道歉。

https://www.hk01.com/sns/article/134649/

琴日先見到何來係赤柱
算啦死廢老,平時間野有撚人幫襯咩
利申:住元朗,隔離幾間多人過佢好多

講真味道真係麻麻
認為見好就收啦
認為見好就收啦

何好之有?何來根本唔算叫道咗歉

講真味道真係麻麻

不過又老實講,成條街咁多間大排檔佢真係唔起眼
利申:住元朗廿四年未食過

講真味道真係麻麻

間野不嬲無心做 留返港女去打卡啦

講真味道真係麻麻

間野不嬲無心做 留返港女去打卡啦

咁都叫冇心,點為之有心?
自己買隻羊番黎劏, 夠哂用心啦

又夠新鮮, 其他咪買肉番黎算
素食者唔需要向你地班酒肉之徒道歉
咁快過百正皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞