The Game Awards 2017:全部獎項候選提名公佈

678 回覆
29 Like 15 Dislike
NIER 我覺得個遊玩性真係低..
係bgm 唔錯
NIER 我覺得個遊玩性真係低..
係bgm 唔錯

好似有人係咁負計 腦粉
點解會有人覺得nier要提名goty
明明遊玩性極低

Nier既遊玩性係不同難度有不同既體驗

認真唔係大眾向 難聽啲講句gameplay嚟講係唔入流

咁又未去到唔入流掛 咪又係action game解quest 同埋nier門面賣點係兩位姐姐啊 好多人玩唔到尾都唔知自己會玩到喊嫁

係 所以唔值goty
Most Anticipated Game

God of War (Santa Monica Studio / Sony Interactive Entertainment)

Marvel’s Spider-Man (Insomniac Games / Sony Interactive Entertainment)

Monster Hunter World (Capcom)

Red Dead Redemption II (Rockstar Games)

The Last of Us Part II (Naughty Dog / Sony Interactive Entertainment)

明明遊玩性極低

咁又未去到唔入流掛 咪又係action game解quest 同埋nier門面賣點係兩位姐姐啊 好多人玩唔到尾都唔知自己會玩到喊嫁

係 所以唔值goty

咁我都覺得你p5值 我都好鐘意佢
明明遊玩性極低

係 所以唔值goty

zelda
明明遊玩性極低

係 所以唔值goty

zelda

有zelda係到真係冇得贏
其實好想睇吓pubg真係攞到goty可以點打飛機
老任好多game 都係同自己友爭獎
btw P5
明明遊玩性極低

係 所以唔值goty

但係提名horizon我就覺得只係贏人氣囉 講gameplay horizon同nier一樣都係碌之麻 畫面靚啲之外仲有咩贏到nier
btw P5

正式版即刻係goty edition

如果老任果兩隻輸 真係好黑暗
明明遊玩性極低

係 所以唔值goty

但係提名horizon我就覺得只係贏人氣囉 講gameplay horizon同nier一樣都係碌之麻 畫面靚啲之外仲有咩贏到nier

人氣緊係重要啦 你睇下pubg
btw P5

Game by game都有得咁計?咁出隻game叫老任算啦
btw P5

Game by game都有得咁計?咁出隻game叫老任算啦

答案係pubg
佐倉做乜比人追住負皮
佐倉做乜比人追住負皮

不願面對
Pubg贏都唔出奇
佐倉做乜比人追住負皮

有小氣鬼
btw P5

而家等睇動畫
btw P5

而家等睇動畫

好掛住真bb
希望下年三國無雙入圍
明明遊玩性極低

你都有道理既 不過我覺得遊玩性都幾個人下 起碼我覺得nier遊玩性高過horizon 不過同其他個幾隻就冇得比啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞