The Game Awards 2017:全部獎項候選提名公佈

678 回覆
29 Like 15 Dislike
有冇巴打可以貼一貼投票link
Game of year有horizon冇nier

nier真心短左少少同任務單調左少少(horizon好似仲多重覆)
不過投入度真係無得輸

Nier算短咩 我爆horizon仲快過nier

係咪玩完A結局當爆機

不嬲打機都全結局架啦ching

我問緊話Nier短個個巴打

你望返人地寫review都係寫20個鐘完嫁啦 完埋side quest都係36個鐘 除非你話白金勾魚 入post講個個都話a2 background又cut左 兩條女又得返記憶 根本都唔夠錢整個完全版
再睇埋horizon一堆救唔識既人既side quest拖左60鐘就係為左最後個幕打boss 我真係唔覺得同horizon比短左d有咩問題 大家都重覆跑黎跑去做quest丫麻
垃圾獎

多人玩就贏

Best Sports/Racing Game

-FIFA 18
-Forza Motorsport 7
-Gran Turismo Sport
-NBA 2K18
-Pro Evolution Soccer 2018
-Project Cars 2

Fifa18
完全冇人講wolfenstein II

今集啲劇情無上集咁掂
D nazi 好似on9 仔咁

點會,今集bj 個back story 都已經正,仲要斬頭又有希哥

希哥變左廢老

Zelda
有提名既應該都係佢拎

配樂音效輪唔到佢啦

音效有機
配樂就難啲

Zelda 配樂唔差,有細心留意就知好有心機
有冇巴打可以貼一貼投票link

直接google game award voting
GOTY個入圍名單
結果肯定係任豚瘋狂打J
Zelda
有提名既應該都係佢拎

配樂音效輪唔到佢啦

音效有機
配樂就難啲

少撚到咁都有得提名

nier真心短左少少同任務單調左少少(horizon好似仲多重覆)
不過投入度真係無得輸

係咪玩完A結局當爆機

你望返人地寫review都係寫20個鐘完嫁啦 完埋side quest都係36個鐘 除非你話白金勾魚 入post講個個都話a2 background又cut左 兩條女又得返記憶 根本都唔夠錢整個完全版
再睇埋horizon一堆救唔識既人既side quest拖左60鐘就係為左最後個幕打boss 我真係唔覺得同horizon比短左d有咩問題 大家都重覆跑黎跑去做quest丫麻

咁係因為hz好撚拖時間你先覺得Nier短jer
垃圾獎

多人玩就贏

咁上年真係冇game先比左ow拎
Chinese Fan Game Award

最垃圾係佢
垃圾獎

多人玩就贏

咁上年真係冇game先比左ow拎

今年呢類驚分左去esports?
Zelda
有提名既應該都係佢拎

配樂音效輪唔到佢啦

音效有機
配樂就難啲

少撚到咁都有得提名

不能不否認Zelda的配樂其實好符合Hyrule亡國後變左廢墟呢個主題
係巴哈見到

2017官網說明粉絲有佔10%的比例,2016沒有
TGA的評審團是由全球有影響力的媒體(IGN、Famitsu等等)提名,提名後再由評審團針對那些遊戲投票選出得獎者,看問與答他們也鼓勵把不熟悉的選項投廢票,有趣的是2017年評審團增加到51個,其中包括中國的A9VG網站。

估唔到A狗都有份
今年goty算唔算老任內鬥

不過投入度真係無得輸

係咪玩完A結局當爆機

依個真 d side quest做幾個就唔想做

不過投入度真係無得輸

係咪玩完A結局當爆機

真係短丫麻 咁我覺得短唔係最大問題係佢suppose可以再豐富d既 用故事黎講nier 36個鐘係無冷場既
btw arts都係投左比p5 雖然好想比埋nier d machine
Chinese Fan Game Award

最垃圾係佢

呢個真係唔知乜尻野 一堆好肉酸既野

係咪玩完A結局當爆機

真係短丫麻 咁我覺得短唔係最大問題係佢suppose可以再豐富d既 用故事黎講nier 36個鐘係無冷場既
btw arts都係投左比p5 雖然好想比埋nier d machine

我都覺可以再豐富d 但係已經算收得好完美
Art我都係鍾意p5多d

老任內鬥結果大家打和,揀pubg就啱

垃圾game
點解會有人覺得nier要提名goty
明明遊玩性極低

pubg太多外掛不了
今年switch由無人睇好到而家大賣
再加2隻game爭goty
都算係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞