The Game Awards 2017:全部獎項候選提名公佈

678 回覆
29 Like 15 Dislike
隻horizon除左Best Art Direction有機會之外 其他都係收檔
Zelda
有提名既應該都係佢拎

配樂音效輪唔到佢啦

nier win十條街
隻horizon除左Best Art Direction有機會之外 其他都係收檔

佢art d對手都唔係弱
其實PUBG真係純粹靠人氣+玩家人數 先上到榜GOTY
仲要隻GAME未係正式發售
Zelda
有提名既應該都係佢拎

配樂音效輪唔到佢啦

nier win十條街

第一隻會認真聽曬bgm 啲game
今次睇得出應該日本GAME掃獎
歐美個堆全部都一式一樣 陪跑
Zelda
有提名既應該都係佢拎

配樂音效輪唔到佢啦

音效有機
配樂就難啲
Best Multiplayer

-Call of Duty: WWII
完全冇人講wolfenstein II

今集啲劇情無上集咁掂
D nazi 好似on9 仔咁

今集啲劇情無上集咁掂
btw 冇lol 既?
今次睇得出應該日本GAME掃獎
歐美個堆全部都一式一樣 陪跑

咁當年李克勤都焗住要同4天王爭最佳男歌手
Nier
老任內鬥 分薄票數

如果唔係老任果兩隻攞,呢個award出年可以唔洗搞
冇玩過cuphead都覺得應該要攞藝術獎
真係好特別好靚

Art Direction 99% cuphead, 其實Horizon 好慘,咁樣比人擺上枱

咁horizon真係入去陪跑 老實講 horizon根本圍都唔應該入 d遊戲內容根本係ubisoft既公式黎
其實有無角色人設大獎

有既話2b想輸都難

個屎忽正撚到

今集啲劇情無上集咁掂

點會,今集bj 個back story 都已經正,仲要斬頭又有希哥

希哥變左廢老

今集啲劇情無上集咁掂

點會,今集bj 個back story 都已經正,仲要斬頭又有希哥

希哥變左廢老
p5 d 音樂都好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞