The Game Awards 2017:全部獎項候選提名公佈

678 回覆
29 Like 15 Dislike
今年其實ok 無上屆咁頹

但又唔係bloodborne 對 witcher 3 咁正

witcher 果年真係好刺激

fallout 4 諗住贏到開巷
點知出到來炒粉
action 冇 nier

搞笑
Pubg 未正式出已經提名 goty
真心屈機
[quote]cuphead BEST ART 同BEST MUSIC冇乜對手

music p5 nier嬴面大d喎

art p5 music nier

點知出到來炒粉

爆咗witcher即刻玩fallout
玩咗半粒鐘就冇玩

點知出到來炒粉

玩咗半粒鐘就冇玩

fallout 4 簡直係垃圾
要玩就玩fallout nv
蕯爾達和P5都好高質,不過估GOY都係薩爾達拎高D
BEST 垃圾支那驚
蕯爾達和P5都好高質,不過估GOY都係薩爾達拎高D

我都覺得係綠帽機會大

horizon 同水喉佬 就算啦
p5好正但個格唔似goty

但bloodborne witcher ds3 lotu 都屌打今年果兜
如果 P5 攞GOTY 搞移植就好啦

仲移植去邊?psv?

仲移植去邊?psv?

PS5

仲移植去邊?psv?

PC

佢講過係有機會PORT去PC

BAYONETTA 1 佢都PORT左去PC啦

仲移植去邊?psv?

PC

唔會架喇

仲移植去邊?psv?

PC

bayonetta同p5 port pc無關係
呢個系列唔會有可能

點知出到來炒粉

玩咗半粒鐘就冇玩

fallout 4 簡直係垃圾
要玩就玩fallout nv

fallout 4呢隻垃圾根本冇得同witcher3打
幾乎所有formula都係抄skyrim

仲移植去邊?psv?

PC

bayonetta同p5 port pc無關係
呢個系列唔會有可能

BAYONETTA 2幾時移值到switch
zelda 啦 真係好好玩
best on going 冇lol?
best on going 冇lol?

lol
幾時知結果?
幾時知結果?

12 8
唔明點解會有人覺得mario無機

點解你覺得有機
隻Game係好玩但未到Zelda既level喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞