The Game Awards 2017:全部獎項候選提名公佈

678 回覆
29 Like 15 Dislike
Game of year有horizon冇nier

nier真心短左少少同任務單調左少少(horizon好似仲多重覆)
不過投入度真係無得輸
傻尻先玩Nier

1.m子
2.博士
Nier 啲bgm 我到依家都係日日loop

劇情,音樂

呢兩個應該都走唔甩嫁啦

劇情堆對手

劇情冇得輸啦

nier真心短左少少同任務單調左少少(horizon好似仲多重覆)
不過投入度真係無得輸

任務重覆
Nier 啲bgm 我到依家都係日日loop

劇情,音樂

呢兩個應該都走唔甩嫁啦

劇情堆對手

劇情冇得輸啦

到依家不時諗起都眼濕濕 同p5最尾個幕比一個係會心微笑 一個係fuck i want to die

冇nier 真心嬲

nier點會有goty 都唔算好玩 係劇情好 歌好only

不過投入度真係無得輸

Nier算短咩 我爆horizon仲快過nier

不過投入度真係無得輸

任務重覆

每一個side mission都有佢既故事

重覆

不過投入度真係無得輸

咁你horizon操作幾好下 我成撚日比狗撚死

不過投入度真係無得輸

係咪玩完A結局當爆機

不過投入度真係無得輸

任務重覆

每一個side mission都有佢既故事

重覆

故事還故事 玩法真係跑線多
其實Zelda同Mario再勁都唔會贏到PUBG
陣係睇玩家人數已經輸哂
你部Switch 生產量咁少,賣左半年都仲係炒緊戇撚鳩

利申:Zelda, Mario, Splatoon都有玩

玩家人數關事架咩

真係關事

但唔會係唯一因素囉

咪講笑
Overwatch都攞過,今年比pubg真係唔出奇,仲要有投票呢樣野,比佢冇lala攞左都唔奇
PS:投左P5,希望佢唔好陪跑得太慘,最好唔聲唔聲攞q埋

不過投入度真係無得輸

係咪玩完A結局當爆機

不嬲打機都全結局架啦ching

不過投入度真係無得輸

係咪玩完A結局當爆機

你望下我名先啦師傅
pubg 多問題到咩咁又未正式出就提名game of the year
今年咁嘅對手Nier唔會上到goty
但係提名都冇慘左啲
點解乜都無 the evil within
今年咁嘅對手Nier唔會上到goty
但係提名都冇慘左啲

攞唔到都合理啊 但係冇理由提名都冇囉

不過投入度真係無得輸

係咪玩完A結局當爆機

不嬲打機都全結局架啦ching

我問緊話Nier短個個巴打
陣係睇玩家人數已經輸哂

玩家人數關事架咩

真係關事

但唔會係唯一因素囉

咪講笑
Overwatch都攞過,今年比pubg真係唔出奇,仲要有投票呢樣野,比佢冇lala攞左都唔奇

果次D對手
陣係睇玩家人數已經輸哂

玩家人數關事架咩

真係關事

但唔會係唯一因素囉

咪講笑

果次D對手

overwatch on9 game

不過投入度真係無得輸

係咪玩完A結局當爆機

你望下我名先啦師傅

其實唔長唔短
係巴哈見到

2017官網說明粉絲有佔10%的比例,2016沒有
TGA的評審團是由全球有影響力的媒體(IGN、Famitsu等等)提名,提名後再由評審團針對那些遊戲投票選出得獎者,看問與答他們也鼓勵把不熟悉的選項投廢票,有趣的是2017年評審團增加到51個,其中包括中國的A9VG網站。
係巴哈見到

2017官網說明粉絲有佔10%的比例,2016沒有
TGA的評審團是由全球有影響力的媒體(IGN、Famitsu等等)提名,提名後再由評審團針對那些遊戲投票選出得獎者,看問與答他們也鼓勵把不熟悉的選項投廢票,有趣的是2017年評審團增加到51個,其中包括中國的A9VG網站。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞