The Game Awards 2017:全部獎項候選提名公佈

678 回覆
29 Like 15 Dislike
我覺得p5同nier音樂一樣咁正 ,但我投音樂比nier,因為p5冇咗音樂都可以好玩,但nier嘅音樂係可以幫成隻game加咗唔少分,將故事同遊戲體驗升華,打boss嘅sound of the end令我玩到起雞皮同ending e嘅weight of the world仲流埋馬尿,如果冇咗bgm ending e真係悶到嘔,所以我覺得nier處理音樂方面好過p5

Nier 劇情同音樂都好好
不過講遊戲性我會比P5

兩隻d 音樂都好正

利申買晒兩隻ost
All in Zelda
投p5嘅人係咪冇switch未玩過Zelda..

同意zelda拎硬,不過好憎你呢種人嘅嘴臉

容納唔到人地既喜好

我又覺得計埋投票的話,分分鐘係pubg爆大冷

應該唔會 無可否認pubg係銷量同佔有率比zelda高
一個二千萬套 一個500萬套
但goty係會考慮到暢銷量以外既各方面性能 成隻game既完整性同表現
Fans vote只佔10%比率 或者食雞迷係會比較多 但代表業界既評委會應該相對會寧願選擇後者
講真就算將pubg掉去上年都係鬥陣贏 食雞除左受歡迎同可以開心消閒外 跟本唔係大作 不足既方面太多啦...

呢d人任post大把

任post班傻西口裏就成日話任既不是,實質心靈最撚脆弱

容納唔到人地既喜好

我又覺得計埋投票的話,分分鐘係pubg爆大冷

應該唔會 無可否認pubg係銷量同佔有率比zelda高
一個二千萬套 一個500萬套
但goty係會考慮到暢銷量以外既各方面性能 成隻game既完整性同表現
Fans vote只佔10%比率 或者食雞迷係會比較多 但代表業界既評委會應該相對會寧願選擇後者
講真就算將pubg掉去上年都係鬥陣贏 食雞除左受歡迎同可以開心消閒外 跟本唔係大作 不足既方面太多啦...

其實就算真係100% fans vote zelda應該都唔輸
有留意開tga呢啲嘅多數會投zelda多過pubg

呢d人任post大把

你又妄想症病發

呢d人任post大把

只許任黑屌任,不許任任自嘲

呢d人任post大把

我有sw 同zelda , 不過鍾意p5 多d ,

話zelda 最正果d 一定冇ps4 未玩過p5

呢d人任post大把

死忠係比較固執 佢地可以自插老任不是 但一讚賞其他廠就當你敵人 當然其他console都有呢類人 用自己喜好黎衡量所有人標準係最無意義既寧

呢d人任post大把

死忠係比較固執 佢地可以自插老任不是 但一讚賞其他廠就當你敵人 當然其他console都有呢類人 用自己喜好黎衡量所有人標準係最無意義既寧

任post邊有依啲人
明明一有人出post讚任記就有人入去負皮鬧交
Beat music 唔比nier等裸跑旺角
Beat music 唔比nier我裸跑旺角

呢d人任post大把

任post邊有依啲人

你未撞過姐 跟本所有平台post都會有撩交嗌既reply

呢d人任post大把

任post邊有依啲人

我任豚post元老咁耐都未撞過讚其他平台就比人屌既reply,你去左邊個任post
Beat music 唔比nier等裸跑旺角

認真 我覺得p5係配樂獎到唔係無得爭
不過鬼佬角度或者普遍比較愛好nier個種演奏級水準
我覺得p5同nier音樂一樣咁正 ,但我投音樂比nier,因為p5冇咗音樂都可以好玩,但nier嘅音樂係可以幫成隻game加咗唔少分,將故事同遊戲體驗升華,打boss嘅sound of the end令我玩到起雞皮同ending e嘅weight of the world仲流埋馬尿,如果冇咗bgm ending e真係悶到嘔,所以我覺得nier處理音樂方面好過p5

你認為這個世界無意義嗎?你認為只是個遊戲很愚蠢嗎?

呢d人任post大把

任post邊有依啲人

我任豚post元老咁耐都未撞過讚其他平台就比人屌既reply,你去左邊個任post

班撚屌走去其他post撩交打你會捉得晒咩
薩爾達等有中文化先玩

呢d人任post大把

任post邊有依啲人

撩交打嗰啲好似無邊個係響任豚post見過,例如上面條撚屌
薩爾達等有中文化先玩

買定先都得啦 反正官方後加補丁 唔駛等中文版
https://www.pscp.tv/geoffkeighley/1BdxYMXaPOZxX
Live Now: At @thegameawards production office!
https://www.pscp.tv/geoffkeighley/1BdxYMXaPOZxX
Live Now: At @thegameawards production office!

已完
不過答左點解PUBG有提名

任post邊有依啲人

之前先係個刺客post搞事
圍內就恥笑下horizon恥笑下pubg垃圾

Link呢?圖呢?得個講字

呢d人任post大把

任post邊有依啲人

之前先係個刺客post搞事
圍內就恥笑下horizon恥笑下pubg垃圾

巴打你個個唔關事嘅post都拉埋去屈Switch post啲人點點點唔知想點呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞