The Game Awards 2017:全部獎項候選提名公佈

678 回覆
29 Like 15 Dislike
點解會有人覺得nier要提名goty
明明遊玩性極低

劇情同歌贏都埋唔出奇,goty真係差咁啲
今年goty算唔算老任內鬥

老任內鬥結果大家打和,揀pubg就啱

pubg太多外掛不了
今年switch由無人睇好到而家大賣
再加2隻game爭goty
都算係咁

pubg一定係best multi 一定會有個獎
冇大作,稍為好玩少少既都上榜

巴打玩開咩大作
bio7
Zelda
有提名既應該都係佢拎

配樂音效輪唔到佢啦

音效有機
配樂就難啲

Zelda 配樂唔差,有細心留意就知好有心機

少撚到咁都有得提名

不能不否認Zelda的配樂其實好符合Hyrule亡國後變左廢墟呢個主題

聽落好似好少野...但係全部都好有心機...
上youtube搵下d analysis或者留心d就會發現好多係同以前既歌有關係

就好似ranch ruins係同以前lon lon ranch個bgm有關...
明明遊玩性極低

劇情同歌贏都埋唔出奇,goty真係差咁啲

咪係 goty唔係一兩個點就可以上架嘛
最緊要都係gameplay
明明遊玩性極低

原本就係一隻比較少眾既game
P5贏硬
明明遊玩性極低

所以我唔明點解要提佢名
Best Role-Playing Game

Divinity: Original Sin II

雖然都知贏唔到,不過入到圍已經好開心
pubg咁多bug 依家又外掛
仲要未係正式版都goty提名
同上年比,今年既優質大作數量真係急升
上年GOTY提名係Overwatch, titanfall2, UC4, Doom同inside
呢5隻放係今年隨時無隻入到圍
pubg咁多bug 依家又外掛
仲要未係正式版都goty提名

史上第一隻beta版既goty
明明遊玩性極低

所以我唔明點解要提佢名

呢個真,唔係好多人鐘意呢類驚,又話玩到頭暈又話畫質唔靚唔玩 不過自己鐘意就得啦
上年GOTY提名係Overwatch, titanfall2, UC4, Doom同inside

OW攞獎應該係goty最黑暗一年
薩爾達完屈
明明遊玩性極低

Nier既遊玩性係不同難度有不同既體驗

唔明titan點解贏唔到ow
明明遊玩性極低

認真唔係大眾向 難聽啲講句gameplay嚟講係唔入流
明明遊玩性極低

我覺得太diverse hard差唔多係即死咁濟 唔知有幾多人因為prologu玩hard玩唔店棄左
Divinity: Original Sin II

唔明titan點解贏唔到ow

都係人氣問題
明明遊玩性極低

我覺得太diverse hard差唔多係即死咁濟 唔知有幾多人因為prologu玩hard玩唔店棄左

我比個boss 屈到轉左難度
明明遊玩性極低

認真唔係大眾向 難聽啲講句gameplay嚟講係唔入流

咁又未去到唔入流掛 咪又係action game解quest 同埋nier門面賣點係兩位姐姐啊 好多人玩唔到尾都唔知自己會玩到喊嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞