The Game Awards 2017:全部獎項候選提名公佈

678 回覆
29 Like 15 Dislike
Nier 啲bgm 我到依家都係日日loop

劇情,音樂
有啲候選鳩鳩地咁
P5
我覺得Game of the Year 係Mario拎
Best Game Direction係BotW
btw 冇lol 既?

因為lol掟左去esports個類

http://thegameawards.com/awards/
希望P5 拎 best art

Cuphead個風格好正喎

兩隻都好正
music就鐘意p5多d

超中意p5 d音樂
mario zelda

劇情,音樂

人設先無敵
Game of year有horizon冇nier
好似上年咁比人氣最高嘅pubg攞goty
希望P5 拎 best art

Cuphead個風格好正喎

兩隻都好正
music就鐘意p5多d

超中意p5 d音樂

music nier冇得輸 art就鍾意p5

冇nier 真心嬲
P5
好似上年咁比人氣最高嘅pubg攞goty

垃圾game
其實Zelda同Mario再勁都唔會贏到PUBG
陣係睇玩家人數已經輸哂
你部Switch 生產量咁少,賣左半年都仲係炒緊戇撚鳩

利申:Zelda, Mario, Splatoon都有玩
陣係睇玩家人數已經輸哂

玩家人數關事架咩
估唔到p5 都有咁多提名
以為剩係日本hit

btw 個人好鐘意地平線,希望win到劇本

p5外國都好hit架

p5個日本style其實幾歐美feel

唔知點解p5香港唔hit

真心想P5拎番個獎
當全部世界都OPEN WORLD RPG
希望有隻傳統日系RPG 可以爭番啖氣

best music

nier今集堆歌超越唔到上集エミール、カイネ、同魔王依三首

呢個真 雖然overall都好好 forest kingdom ruined city weight of the world the sound of the end好多好多都好屈機 但係感覺上集都係屈機少少 不過都希望有獎
sonic mania?

冇nier 真心嬲

完全理解唔到

美帝搞既award, 政冶上唔容許全日本仔game
陣係睇玩家人數已經輸哂

玩家人數關事架咩

真係關事
陣係睇玩家人數已經輸哂

玩家人數關事架咩

真係關事

但唔會係唯一因素囉

劇情,音樂

呢兩個應該都走唔甩嫁啦
傻尻先玩Nier

劇情,音樂

呢兩個應該都走唔甩嫁啦

劇情堆對手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞