The Game Awards 2017:全部獎項候選提名公佈

678 回覆
29 Like 15 Dislike
無玩zelda
大家覺得odyssey 值d定zelda

呢隻zelda係必玩的 時之笛之後最出色一集 除非本身厭惡zelda呢種遊戲 唔係都會推薦
講真ns可以一開始就大賣到各地都斷貨 隻game本身有功勞

咁老任呢2隻本身都有能力問鼎goty
我句野有咩地方令你覺得我投廠多過投game ?

你係睇game投既關咩執雞內鬥事

哦我講執雞令你覺得唔高興
令你覺得我講到好似其他GAME不值一提咁
對撚唔住囉

咁計5隻game都內鬥互搶票執雞架啦
講到好似得呢2隻有資格咁

知唔知內鬥點解

所以咪問你睇廠定睇game投囉,一係直接合哂做老任算啦

就係因為睇game投所以會內鬥囉

唔好嘈喇講返game啦
點解會有咁多人講邊個會拎乜獎,呢D獎唔係邊個畀得多錢邊個就有獎嘅咩

話雖如此,我真心希望What Remains of Edith Finch可以拎到一個獎,佢真係一隻有創意同埋令人想像好多嘢嘅遊戲
劇情黎講nier訓係到都贏

見到 horizon 有份真係

d公式劇情

人設 支線又唔突出 加點裝備系統又單調

係個戰鬥唔算差

horizon係我第一隻大作機都唔爆就廢事玩

屌同路 大作我成世仔都打過唔少 垃圾如ff15 我都打得爆
仆街係隻horizon 真係頂唔撚順 悶到仆街 玩左幾粒鐘就del驚 入雪櫃
隻驚除左戰鬥唔錯 其他野係全方位垃圾

same here
真係悶撚到嘔
女角又唔吸引
講番隻horizon成隻game個background其實好好
但係好唔中意企喺度睇個投射影像講一大堆設定
屌喇媽悶撚到喊
主線既劇情又係極公式化
成隻game既劇情浪費左個背景設定

其實我都幾鐘意佢故事 雖然玩到一半會估得到但係都幾impressive
另外啲人唔鐘意aloy因為佢唔靚,但係我想講佢既性格好撚正 串得黎又好caring又好剛強
ea sports真係驚
點解會有咁多人講邊個會拎乜獎,呢D獎唔係邊個畀得多錢邊個就有獎嘅咩

話雖如此,我真心希望What Remains of Edith Finch可以拎到一個獎,佢真係一隻有創意同埋令人想像好多嘢嘅遊戲

投王者榮耀
係zelda喇
明明p5好正
但點夠zelda同mario鬥
講番隻horizon成隻game個background其實好好
屌喇媽悶撚到喊
主線既劇情又係極公式化

horizon敍述故事既手法簡直頂級
頂級地悶 全部都係影住個無表情既大頭然後鳩up 15mins
明明p5好正
但點夠zelda同mario鬥

無計
行rpg又做唔到undertale禁癲
Zelda
屌喇媽悶撚到喊
主線既劇情又係極公式化

頂級地悶 全部都係影住個無表情既大頭然後鳩up 15mins

同p5比都係幾個唔同表情既人樣,但係點解p5吸引咁多 仲要horizon d人個個一撚樣樣 我屌你老母我英文唔係好好已經記唔哂啲名,之後攪到我成日混亂左「呢條友我唔係救過佢嫁啦咩」
屌喇媽悶撚到喊
主線既劇情又係極公式化

同p5比都係幾個唔同表情既人樣,但係點解p5吸引咁多 仲要horizon d人個個一撚樣樣 我屌你老母我英文唔係好好已經記唔哂啲名,之後攪到我成日混亂左「呢條友我唔係救過佢嫁啦咩」

p5有聲優加持點比
加上p5每個角色都有個故事令你深刻好多
Cuphead 實至名歸
我反而唔明點解Best RPG 有South Park同FFXV
FFXV都可以話叫做AAA大作,幾差都好,銷量有得撐下,有藉口推佢上去
但South Park真係值咩 今作真係唔掂喎
我反而唔明點解Best RPG 有South Park同FFXV
FFXV都可以話叫做AAA大作,幾差都好,銷量有得撐下,有藉口推佢上去

靠個朵
咩Zelda 到mario都未到佢啦

pubg先係goty 你睇下直播幾多人睇,紅到爆炸,仲洗諗咩

即係明串隻垃圾ffxv只係同south park同級
Zelda 係GOAT
超左班
Nier 其實頂盡贏故事
P5art 同音樂都應該唔過份, art 得cuphead/音樂得nier 有得揮下

其餘細獎cuphead 又係穩陣

即係明串隻垃圾ffxv只係同south park同級

唔係喎,隻South Park 個故事好笑而gameplay 其實係一隻幾有質素既turn-based RPG game
無玩zelda
大家覺得odyssey 值d定zelda

mario麻麻地,應該唔會搶到幾多票掛

popularity mario無得輸
識成班小打機既仔或者女都為左玩佢而出機

但小打機既又唔會投票
最佳遊戲劇情無Zelda
最佳遊戲劇情無Zelda

故事感唔強烈
要靠玩家自己去狂搵景點補完返個劇情
Zelda贏其他幾條街啦
講真mario尾燈都見唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞