iPhone X 用家討論區 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
我部x個mon突起咗...

圖?

圖?

[img][/img]

無圖你話你粒lin凸起都得啦
How about this one

碌上去睇下#953

碌上去睇下#953

Same one ?

碌上去睇下#953

Same one ?

試下將啲殘體字轉返做繁體

我淘左呢張,雖然明知啲料一樣但係感覺安心啲

最緊要唔好俾支吉既樽我

碌上去睇下#953

Same one ?

試下將啲殘體字轉返做繁體

So what do u think

最緊要唔好俾支吉既樽我

水凝膜好易中伏

最緊要唔好俾支吉既樽我

水凝膜好易中伏

我s8買過好多張唔同牌子都貼得好好,係用呢張雲輝先出事 唔知係支液問到定係我手勢唔好

最緊要唔好俾支吉既樽我

水凝膜好易中伏

我s8買過好多張唔同牌子都貼得好好,係用呢張雲輝先出事 唔知係支液問到定係我手勢唔好

ps之前次次都有用水凝液唯獨今次冇得用
其實咩叫水凝膜
有無巴打影相都無聲?無較靜音。不過人像模式又有聲。咁奇怪既?
有無巴打影相都無聲?無較靜音。不過人像模式又有聲。咁奇怪既?

知咩事了
快差火牛及lightning C 代用缐
有乜推介?
有冇尿袋可出PD 2.0 ?
諗緊買唔買apple care好
買完都係得2次仲要都係要俾錢整
如果唔壞就蝕曬比佢
壞一次就打和
壞兩次先有賺
真係好撚難諗
快差火牛及lightning C 代用缐
有乜推介?
有冇尿袋可出PD 2.0 ?

紫米
如果唔壞就蝕曬比佢
壞一次就打和
壞兩次先有賺
真係好撚難諗

好似可以俾幾百換2次機? 冇原因都換得,咁都值嘅
如果唔壞就蝕曬比佢
壞一次就打和
壞兩次先有賺
真係好撚難諗

好似可以俾幾百換2次機? 冇原因都換得,咁都值嘅

每次收取服務費(螢幕損壞為 HK$228,其他損壞則為 HK$788)
抵唔抵真係唔敢講
呢次部野壽命應該會低過舊幾代好多
啱啱由s8+轉會 點解iPhone x上連登用好多電?
啱啱由s8+轉會 點解iPhone x上連登用好多電?

用左幾日X
其實都想幫佢平反

因為faceid 真係太好用
好用既程度一定係超過touchid

用左咁耐touchID
其實每次我都入左3~4隻手指公
不過都因為好多原因入唔到
有時隻手指污髒
有時部機太污髒,太多指模 etc
搞到成日都要入passcode

不過用左呢幾日faceid
我係未入過passcode !
帶眼鏡,熄哂燈,係枱etc 全部ok

對我黎講佢順暢到我唔覺有個unlock 既程序
所以我唔明點解會有人屌
真心好撚好用
用左幾日X
其實都想幫佢平反

因為faceid 真係太好用
好用既程度一定係超過touchid

用左咁耐touchID
其實每次我都入左3~4隻手指公
不過都因為好多原因入唔到
有時隻手指污髒
有時部機太污髒,太多指模 etc
搞到成日都要入passcode

不過用左呢幾日faceid
我係未入過passcode !
帶眼鏡,熄哂燈,係枱etc 全部ok

對我黎講佢順暢到我唔覺有個unlock 既程序
所以我唔明點解會有人屌
真心好撚好用

一開波我覺得係麻麻
點知原來係自己faceid set得衰
剃曬鬚+除眼鏡先set,依家就覺得方便過舊時好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞