iPhone X 用家討論區 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
依家淘寶有邊隻貼係包得晒同靚?
發現新大陸,app store update果版要向下拉先會顯示有咩APP可以update

有冇巴打一樣情況???

你發現果個新大陸哥倫布已經生左一大竇
睇左1個鐘youtube
部機勁熱

係我部機出事 ?定係散熱差成咁 ?

散熱差d熱唔係入哂部機度你feel 都feel 唔到?
無線充電仲煩過有線
點解我部iPhone x 充電去到80%就停左
重新開機又100%
是咪中左獎
無線充電, 係咪點買都唔會充得快?
點解我部iPhone x 充電去到80%就停左
重新開機又100%
是咪中左獎

CHING抽中咗核電機

有神快拜
無線充電, 係咪點買都唔會充得快?

暫時未支援快充
淘左個case 同 閃魔
好撚厚同膠

邊隻閃魔 有冇得睇睇
我建議iphone x update:

1. unlock可以選擇用埋音量 (-), 其實就手過下面掃
2. 單手模式應該係double tap 而唔係底部拉向下
3. 底部拉向下 改為 notification center

我建議顯示電池百分比可以放落電池logo中間 唔洗要拉落黎先睇到
淘左個case 同 閃魔
好撚厚同膠

邊隻閃魔 有冇得睇睇

閃魔 旗艦店

1. unlock可以選擇用埋音量 (-), 其實就手過下面掃
3. 底部拉向下 改為 notification center

我建議顯示電池百分比可以放落電池logo中間 唔洗要拉落黎先睇到

佢直接show個數字算la
個logo 根本無用

個logo 根本無用

agger

個logo 根本無用

agger

買左拿?😮

個logo 根本無用

agger

買左拿?😮

係呀,faceid 比想像中好用太多倍
新買翻黎用咗1日個鏡頭就入咗粒塵,又話防塵
有冇人unlock部機個陣推上個畫面會見到張wallpaper好似波浪紋咁郁郁下?
有冇人unlock部機個陣推上個畫面會見到張wallpaper好似波浪紋咁郁郁下?

唔覺wo
淘寶係咪未有好用既3D 硬貼
新買翻黎用咗1日個鏡頭就入咗粒塵,又話防塵

]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞