iPhone X 用家討論區 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
有冇淘寶 黑軟套 分享?

大陸台灣好多人中招

大陸台灣好多人中招

張mon貼好柒

大陸台灣好多人中招

張mon貼好柒

雖然好柒
但重點唔好張貼

大陸台灣好多人中招

張mon貼好柒

雖然好柒
但重點唔係張貼
尋日去左黃金買左個 spidgen?套用住先
等緊marvel果類靚殻

淘左呢個

軟邊玻璃底

有冇link? 幾靚仔望落
iphone x塊玻璃有冇歪
youtube full screen睇片會睇唔晒啲野

點樣full screen呀?
double tap都唔得
兩指放大又唔得

咪兩指放大
你地有無人iphone x 序號無G開頭
知吾知咩廠出
尋日去左黃金買左個 spidgen?套用住先
等緊marvel果類靚殻

淘左呢個

軟邊玻璃底

有冇link? 幾靚仔望落

【我剁手都要买的宝贝(苹果X手机壳iphoneX玻璃壳硅胶软白女10X防摔新款iphone x透明套),快来和我一起瓜分红I包】http://v.cvz5.com/h.vrURWy 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥3miP065hZhg¥后打开👉手淘👈

琴晚無啦啦粒Assistive Touch一閃就變左咁了
要重新開機先無事
應該係個ios有bug,有無巴打試過

兩指放大又唔得

咪兩指放大

部分片唔得,可能YouTube 未optimise all

兩指放大又唔得

咪兩指放大

有冇邊段片係得?可以比我試下?
試唔到唔心息,覺得係部機問題

好多都得。。你周圍禁下
有無巴打有買air jacket

買AJ不如淘寶算數,d質素差不多

你用落就知面層野係有分別
有無人同我一樣好唔慣無得拉上去kill apps

Yes
但其實iPhone 無需要kill all
試機同hang app 先會

Yes
但其實iPhone 無需要kill app
試機同hang app 先會

有,但要係多工到咁實佢一陣先kill到
有D on9

兩指放大又唔得

咪兩指放大

有冇邊段片係得?可以比我試下?
試唔到唔心息,覺得係部機問題

好多都得。。你周圍禁下

係咪用youtube app唔得嫁?

Use YouTube app
要同時充aw同ipx係咪得airpower做到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞