iPhone X 用家討論區 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike

torri 硬殼,airjacket smoke Matt 質感

$150, fit 位

推介,我係 dg 買
youtube full screen睇片會睇唔晒啲野

點樣full screen呀?
double tap都唔得
兩指放大又唔得

咪兩指放大

部分片唔得,可能YouTube 未optimise all

有冇邊段片係得?可以比我試下?
試唔到唔心息,覺得係部機問題

好多都得。。你周圍禁下

係咪用youtube app唔得嫁?

我係用youtube app 開,但好似唔係條條片都得, 一年前既MV 我睇唔得
但係達叔星期五條Game play 又得

唔知關唔關條片事
youtube full screen睇片會睇唔晒啲野

兩指放大又唔得

咪兩指放大

好多都得。。你周圍禁下

https://youtu.be/pjDrnsJPJVo
你試下

兩指放大又唔得

咪兩指放大

好多都得。。你周圍禁下

你試下

自膠 呢到係內置youtube用唔到

好多都得。。你周圍禁下

你試下

自膠 呢到係內置youtube用唔到

就算我search條片去youtube app睇都唔得喎
屌係咪我部機問題

用apps雙指放大喎

兩指放大又唔得

咪兩指放大

好多都得。。你周圍禁下

我係用youtube app 開,但好似唔係條條片都得, 一年前既MV 我睇唔得
但係達叔星期五條Game play 又得

唔知關唔關條片事

達哥條片唔得喎,一定係我部機問題

有冇試del app再裝過
但放大左睇唔晒成個畫面 都幾on9
發覺用youtube播Mac
開到最大聲會爆音
有無人一樣

另外財十分鐘部機己經暖暖地

其實咩機都會暖
唔好當d電話識得自動降温
但放大左睇唔晒成個畫面 都幾on9

好反智 唔放大就用唔盡 , 放大左就睇唔晒

torri 硬殼,airjacket smoke Matt 質感

$150, fit 位

推介,我係 dg 買

手感如何?
比多2張圖黎睇下
如果係用舊機轉落ipx
幫你restore曬D app之後
會發現九成app用唔曬個mon,會有黑邊
原來要del左佢再裝先得
好麻煩呀

例如有邊d ?

$150, fit 位

推介,我係 dg 買

手感如何?
比多2張圖黎睇下

dg姐係咩
reboot完啲update應該會彈返出嚟
有冇人已經用緊無線充電?
個個都入256

有冇64

64邊度夠用
有冇人已經用緊無線充電?

IKEA果幾舊嘢好大份,想知有冇更好option
個個都入256

有冇64

64邊度夠用

我64
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞