iPhone X 用家討論區 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
屌 用完一日 個faceid 成日fail
訓係度解唔到Face ID

我战一左擺遠少少就解到

我擺遠少少就解到
訓係度解唔到Face ID

我战一左擺遠少少就解到

我擺遠少少就解到

好似係會好啲
平時岀街用就完美

我都係,有時連續失敗好幾次先解到

重新整過啦,我用左三日都冇Miss過
用咗兩日,FaceID成功率高。戴唔戴眼鏡,部機係咪放正前面都無問題。
faceid 係幾準幾正

不過 office 放枱麻麻地, 但我相信仲會有更新微調

訓教起身果時會解唔到,要坐返正個人先得

個角度已經比想像中好好多
巴打 如果你地部機有二點唔明顯(細心睇好耐先睇到)死點/光點你地仲換唔換機

已換三次機 部部都係咁
有ac+

除左有死點之前呢部機完美

求意見
Apple watch 打電話有冇消息
有即買

銅鑼灣見到有幾個天才用緊lte版
攞返起部7 plus覺得異常核突 又笨重又大舊

返唔到轉頭了
淘左4張貼,到哂集運倉 聽日可以試

邊間集運一日送到?

邊間集運一日送到?

易兔 集十幾廿次,6點半前俾錢9成9都係第二日到

邊間集運一日送到?

易兔 集十幾廿次,6點半前俾錢9成9都係第二日到

謝謝推介, 用緊D 慢閪集運真係想死
你地覺得黑色靚定銀色靚?
同埋apple care抵唔抵買
但機買左先 之後再加番apple care得唔得
因為臨時有機,amazon唔切,買咗呢款
貼就台送armkit,因為本地買個普通19透明都百9幾,呢隻幾好,軟膠殻加打橫打㨂,之後可以慢慢淘
因為臨時有機,amazon唔切,買咗呢款
貼就台送armkit,因為本地買個普通19透明都百9幾,呢隻幾好,軟膠殻加打橫打㨂,之後可以慢慢淘

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞