iPhone X 用家討論區 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
有無人今日8點ir到?幾時有得買?
屌 平放檯面 faceid用唔到
感覺聽日應該有LIHKG App 更新,應該係搞iPhone X修正

真係有了
感覺聽日應該有LIHKG App 更新,應該係搞iPhone X修正

真係有了

有咩分別 一樣放廣告

真係有了

有咩分別 一樣放廣告

比左3個月+,暫時冇乜問題
ad k
蘋果動新聞app 出update 竟未支援iphone x

你用iPhone X update左都係冇分別?
用左2日
拎返舊機上手
慣左手勢用唔返粒home鍵
左拉右拉 見冇反應以為壞左
先醒起係撳home鍵

你用iPhone X update左都係冇分別?

上下黑邊,我岩岩先update 應該唔係我問題
想問下ir有無得信用卡分期比錢?(渣打manhattan)
我想問下有死點 用到差唔多咁上下再去換mon

會唔會收我錢?會唔會扣ac+次數?
用左2日
拎返舊機上手
慣左手勢用唔返粒home鍵
左拉右拉 見冇反應以為壞左
先醒起係撳home鍵

屌 同我一樣 係咁順手拉上去
明明一直用開既iphone都係㩒home掣

唔係意外好似唔當嗰兩次 嗰兩次應該係意外保

唔係意外好似唔當嗰兩次 嗰兩次應該係意外保

咁用到花晒先再換
烙印呢個死證黎,唔好幻想ipx既amloed出事機率比較少
烙印呢個死症黎,唔好幻想ipx既amloed出事機率比較少
有冇人faceID 唔帶眼鏡開唔到

要除眼鏡set face id
有無人重係好唔慣右上角開control center
好唔就手
有冇人faceID 唔帶眼鏡開唔到

要除眼鏡set face id

我帶眼鏡set,之後佢學習到唔帶都認到
有時係枱面用完部電話,唔想禁開關制熄mon
有冇其他方法可以直達熄mon
有時係枱面用完部電話,唔想禁開關制熄mon
有冇其他方法可以直達熄mon

發現x 啲button 比以往都實淨左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞