iPhone X 用家討論區 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
覺唔覺發熱問題有啲嚴重
有用s2嗰陣啲感覺
買唔買埋apple watch好

小心呀,我有左apple watch就買埋airpod,之後買埋ipad pro+pencil...

macbook pro+iphone+apple watch + airpod
完美體驗 有ipad反而覺得唔係必要

torri 硬殼,airjacket smoke Matt 質感

$150, fit 位

推介,我係 dg 買

手感如何?
比多2張圖黎睇下

dg姐係咩

唔記得個名, apple authorized dealer 果d

torri 硬殼,airjacket smoke Matt 質感

$150, fit 位

推介,我係 dg 買

手感如何?
比多2張圖黎睇下

滑嘅磨砂,我自己多手汗,唔可以用全透殼
求air jacket 圖
如果係用舊機轉落ipx
幫你restore曬D app之後
會發現九成app用唔曬個mon,會有黑邊
原來要del左佢再裝先得
好麻煩呀

例如有邊d ?

facebook
lihkg
youtube
ig
試左依幾個都得
可能whatspp都會,我試下重裝先

我原本都係咁
之後先發現要係update個頁向下拉先update到個update
有冇人已經用緊無線充電?

用緊Samsung 嗰隻
換左機load lihkg d圖好似好慢咁?
X用落爽好多 faceid啱晒我呢啲手汗撚
係袋拎出黎or係枱拎上手自動著芒真係

好多app要重新裝過先可以full screen
係咪可以提早拎機都得?
岩岩痴完mon貼 開始用

有排等啦

係邊度痴

例如呢?

例如呢?

咁撚on9??

去update個版update個update啦
佢個版唔識自動update

係邊度痴

沙田好運 50蚊一面 cheapcheap地用住先
等淘寶

有冇人用緊快充? 第三方牌子有冇邊隻抵用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞