iPhone X 用家討論區 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
諗緊買唔買好
仲係好多app未fix 解像度同比例問題?

買啦
剛剛行過 CSK 拎上手玩咗陣,幾鍾意個 SIZE 喎

我終於成為用家了
個FACE ID 都幾好用.
不過唔係第一次認到既話, 第2次就好似冇咩反應
定係我仲未慣....

唔知點解成日都好似認唔到咁

我本身戴開眼眼鏡set 果時要除眼鏡set
如果唔係會認唔到

有冇人主畫面都咁食電
整張頂部係全黑既wallpaper 當睇唔到

有冇人主畫面都咁食電

你係咁試同玩face id 又switch app掃黎掃去
出台機拎機時有咩要注意 聽日去拎機
剛剛行過 CSK 拎上手玩咗陣,幾鍾意個 SIZE 喎

我終於成為用家了
個FACE ID 都幾好用.
不過唔係第一次認到既話, 第2次就好似冇咩反應
定係我仲未慣....

唔知點解成日都好似認唔到咁

我本身戴開眼眼鏡set 果時要除眼鏡set
如果唔係會認唔到

太近都好似會認唔到,真係要習慣下先

黑色定黑色好呀屌
aos左黑,但見完白色實物又覺得幾正
未睇黑色實物
黑色定黑色好呀屌
未睇黑色實物

白色個背唔夠白
黑色個背唔夠黑
黑色定黑色好呀屌
未睇黑色實物

白色個背唔夠白
黑色個背唔夠黑

係囉屌,白色又有層灰咁
點算呀選擇困難症發作
今日ir左64黑自用諗諗下都係唔鐘意個頂 取消左 雖然好想用新機
lock screen果個相機其實點開
禁實拉又唔得 3d touch又一時時
買邊隻玻璃貼好呀

其實照向左撥咪用到
今日ir左64黑自用諗諗下都係唔鐘意個頂 取消左 雖然好想用新機

唔睇片既話其實唔覺
以前 click 三下home button 就再暗d

而家仲有冇?
自問自答

三下power button
唉屌 今日先睇到閃魔唔岩位,淘左後日兩張就送到黎
幾時先出全玻璃
岩岩發現有粒光點 唔明顯

即刻唔用套同貼祼跑,等用到咁上下加788換機

宜家問下有無得換啦
遲啲會換返修機比你

開左三部都係有死點 拎左一部冇咁明顯既走

三部死點都係機頂位 好奇怪
反而想知d 非全包貼會唔會有白邊

用緊d仔冇白邊

好過全包 上面有幾個閪窿位

其實照向左撥咪用到

唔得喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞