iPhone X 用家討論區 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
OT 問d野 ,舊果部7+有買ac+ 係咪可以車爆加幾舊佢換過部? 部野花mon 同甩左皮

唔車直接俾錢換都得

真? 唔洗理由?聽日試

我6仔都係咁標尾會

我上次跌一跌部6 個mic壞左 個mon無爆 唔洗錢換
擺係檯 faceid解唔到
我自己日日都landscape mode 睇片
x 真係細機咁
1080, 16比9 plus 明顯大一個level

如果唔放大用full mode
好快會有印

X 呢隻唔係其他brand 既oled 啵
聽講係改良左

apple認咗烙印係無可避免
如果成日睇16:9既片中間藍色衰退會比上下快好多

咁放大就會好d ?🤔
真l

真心問*

放大咪全個mon一齊死
一路用iphone 都用3M 張防窺貼,但3M 出完I7/I7s 之後應該無再出

有無咩防窺貼介紹??
x 真係細機咁

好快會有印

聽講係改良左

有無其他巴打補充?
我建議iphone x update:

1. unlock可以選擇用埋音量 (-), 其實就手過下面掃
2. 單手模式應該係double tap 而唔係底部拉向下
3. 底部拉向下 改為 notification center
我建議 3d touch 下底條bar 開 control center
我建議 3d touch 下底條bar 開 control center

x有無新3d touch
有無巴打知道邊道有現貨賣

各大apple retail store

門口
OT 問d野 ,舊果部7+有買ac+ 係咪可以車爆加幾舊佢換過部? 部野花mon 同甩左皮

唔車直接俾錢換都得

真? 唔洗理由?聽日試

我6仔都係咁標尾會

我上次跌一跌部6 個mic壞左 個mon無爆 唔洗錢換

外觀冇事吹唔漲
Lm
x 真係細機咁

好快會有印

聽講係改良左

有無其他巴打補充?

三星amoled咋
apple較過色好少少
不過開app個條野真係好易奶野

門口

唔想比錢班仆街賺呢~
淘左個case 同 閃魔
好撚厚同膠

門口

唔想比錢班仆街賺呢~

我中午經過太古城誠品果邊果間Apple shop,佢好似仲有機賣

門口

唔想比錢班仆街賺呢~

我中午經過太古城誠品果邊果間Apple shop,佢好似仲有機賣

風趣
個螢幕拉長左只係方便用黎放廣告
想問買左新機, apple watch 係咪要完全reset一次?
想問買左新機, apple watch 係咪要完全reset一次?

唔洗 你過野前取消配對
之後揀番會自己同步番

restore完會有野彈出黎guide你...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞