iPhone X 用家討論區 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
換左機,拎返icloud d備分 , 所有野都ok
但係d相一直都顯示 正在更新,一張都拎唔返
點搞?
之前用8plus 一陣就拎返晒d相
點搞?

已經2個鐘都係卡左係正在更新
我想問你地正面望個mon 係咪會漸變偏黃少少
打斜睇個陣先見再見到純白色

已經關左True Tone
係咪周圍都有現貨256gb
其實用apple pay係麥記拍落機,應該係邊度感應?
之前用6s plus係背面,今次用iphone x背面又唔得既

部機有幾大呀,頭中尾自己試啦
都係頭架啦。

試到time out都搵唔到就叫我插卡呀
個faceid 好似越用越準
訓係度解唔到Face ID
點搞?

有冇開慳電模式?

要差住電 我都係咁
有冇巴打同我一樣用唔到L2TP?? setting同舊機一樣 但得舊機入到

係囉 唔知點解
係豐宅 玩左陣
比想像中易控制
但等下代完全體先考慮入手

7仔可以再戰幾年吧

梗係今年入啦。

無人覺得iPhone X個moon細?

一直用 plus 系列
用緊 iPhone X覺得個moon細左,好唔慣
應該會轉去8+ 部 iPhone X送俾侄仔

希望下年出 iPhone XI plus

好似X個mon係大過plus架喎
心理作用姐
係豐宅 玩左陣
比想像中易控制

7仔可以再戰幾年吧

梗係今年入啦。

一直用 plus 系列

少少......

例如 whatsapp 按相/video 出選擇,7 Plus 一行出得哂,X 同 non-Plus 一樣要按多一次次more
有冇ching喺特約經銷商到買到 ir畀人屌打

256要$12xxx

我想買細機咋

256要$12xxx

我想買細機咋

平d架wor照計

貴d

問題係plan 唔值$298

我用hkbn 12gb 4.5G 都係218
298仲要得6gb真係笑撚大人個口

如果有得減嗰30蚊其實都幾抵玩, 但我本身3台過去冇得減

不過smt我問左如果出64gb既話24個月總數係要比14xx
減番機價係6000蚊台費左右24個月有10gb + 爆mon保障一次

我都仲揀緊應該用咩plan

用緊cmhk 20gb+無限 248+18

平大約七舊到,所以自用上台係有jetso
我簽1010, 一開始比左7888 ,
再每個月實交317 台費,無限上網4g
仲加埋個手機保險,applecare 都唔駛買
係豐宅 玩左陣
比想像中易控制

7仔可以再戰幾年吧

梗係今年入啦。

一直用 plus 系列

8 plus 係闊少少,睇字 睇圖 睇漫畫都會大啲
唔好一味比5.5 vs 5.8吋欺騙,數字遊戲來既姐

Btw,收唔收姪仔

我都係咁, 正面係黃D, 愈側會愈藍白

係囉 唔知點解

壓住BIT 左D 肥肉出黎
樓主

我得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞