iPhone X 用家討論區 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
岩先還原哂 用緊 好正 好鍾意佢細部左 真係單手用都好方便
尋晚買左X
我將電腦一堆相分晒相簿經itunes過X度
然後今日睇返所有相就冇晒
有冇人試過咁?
關唔關icloud同步果d事

on9
佢寫到明軟邊都買

全玻璃先好買

呢隻應該全包?
我聽日先有機
如果SE換呢部, 手感會唔會差好遠?
天日閃魔送到了
天日閃魔送到了

我機未到 .. 配件到哂
天日閃魔送到了

我原本打定輸數幾個星期先會買到aos機,
點知第二日就有
有冇人禁咗side button之後要等大概1秒先sleep 而唔係即刻sleep
天日閃魔送到了

點知第二日就有

AOS 太耐,等到我都cut咗一心一意IR
點知!都今日都未㩒到

本身aos 左18 個批 第二見炒唔起 1516緊自唔自用就cut 左 而家想買黎自用就ir唔到
依家開AirDrop係咪一定要去setting到開
天日閃魔送到了

點知第二日就有

AOS 太耐,等到我都cut咗一心一意IR
點知!都今日都未㩒到

加幾百就有la

Control Centre 3D Touch 㩒入去wifi個logo

Control Centre 3D Touch 㩒入去wifi個logo

得了 感謝
Apple store 門口班炒狗真係癲
呢頭10300收部256銀
果頭有人問機 佢賣11000一部256銀
有冇人禁咗side button之後要等大概1秒先sleep 而唔係即刻sleep

睇上面
剛剛行過 CSK 拎上手玩咗陣,幾鍾意個 SIZE 喎
iPhone X 用家 TG group:
https://t.me/joinchat/Dg6ZcwtERexTw_G2JXEDCw

咁都要開骨?
有咩秘密呢到唔講得?

我終於成為用家了
個FACE ID 都幾好用.
不過唔係第一次認到既話, 第2次就好似冇咩反應
定係我仲未慣....

我終於成為用家了
個FACE ID 都幾好用.
不過唔係第一次認到既話, 第2次就好似冇咩反應
定係我仲未慣....

唔知點解成日都好似認唔到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞