iPhone X 用家討論區 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
係咪得我一個咁撚黑有死點?

我諗係其他人冇咁緊張
少少野就是撚但

去咁多間的銅鑼灣接受到 其他都係撚狗場

最撚狗係希慎
得廣東道幫到我

去過幾間 最好係又一城同尖沙咀個間
有咩mon貼介紹
淘記4張月球貼已到
淘記4張月球貼已到

case揀錯透黑色,一開頭仲以為淘佬俾錯貨我
淘記4張月球貼已到

攞返起部7 plus覺得異常核突 又笨重又大舊

返唔到轉頭了

iPhone X 重身過 7+ wor...

iphone 6 plus:172 g
iphone x:174 g
iphone 7 plus: 188 g
iphone 8 plus: 202 g

google下再講野啦
淘記4張月球貼已到

仲要係明明想買硬變左軟

唯有再淘過

返唔到轉頭了

google下再講野啦

同我部s8差20g但係感覺上x重好多
高德地圖iPhone x
d橫向遊戲 點樣變全瑩幕玩?
要等個app更新支援x?

而家9成app都未支援到呢個比例,要等app更新

係香港人用果啲app 9 世都唔更新啫

連shadowrocket 呢d 翻牆app 都support x
就係唔明apple daily 仲係上下黑邊
iPhone X進入DFU模式教學

將 iPhone X 連接 iTunes
按下音量加鍵(毋需長按)
按下音量減鍵(毋需長按)
長按電源鍵直到 iPhone X 強制關機
屏幕強制關機後瞬速長按音量減鍵(電源鍵不可鬆手)
同時按住電源鍵以及音量減鍵 5 秒後鬆開電源鍵(繼續長按音量減鍵)
大約 5 秒 iPhone X 會進入 DFU 模式(iTunes 會顯示)
https://youtu.be/BpiM_paQFUw
其實有個問題,是咁的之前用an機可以裝個app令到長按volume up播下一首歌,volume down就play/pause 唔知ios會唔會有
有時訓覺想轉歌撳個制就得而家轉左x要開芒再轉

等Jailbreak先有

考慮下買airpod
做到相同功能

已經有bragi dash pro 唔而要買天線
同埋我訓覺係用喇叭播歌
大家無線充電會唔會長叉?

即係拎手玩一陣, 放低就放返係wirelss 果度, 長期90-100%

返唔到轉頭了

google下再講野啦

同我部s8差20g但係感覺上x重好多

iphone 8 plus真係好重
11.2 pb 2已出
想問下你地差電到100%個陣如果仲係插住條線既話右上角個電量圖係咪一路都有閃電符號?咁會唔會唔識斷電overcharge?

記憶體部分,則由SK海力士、東芝扮演主要供應商

你個名
對住D臭串藍精靈一定會叫佢經理出黎講
叫到鬼頭出黎仲好

要投訴個職員send信俾gay tim

記憶體部分,則由SK海力士、東芝扮演主要供應商

你個名

準備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞