iPhone X 用家討論區 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
Animoji點樣可以錄完save落黎再send去whatsapp

應該要send左出去先有得save as video

你可以send 比自己

咁白痴
係豐宅 玩左陣
比想像中易控制
但等下代完全體先考慮入手

7仔可以再戰幾年吧
有無巴打睇youtube果彈 畫面定格但聲無事 過多陣彈埋app
咩野叫單手mode 底部向下拉

Thanks, 但都係唔明

只要係 iOS 11.1 以上就會有 Reachability, 姐係之前 iPhone Plus 兩下掂個 Home Key 果隻.

觸發 Reachability, 將成個畫面往下滑. 只要係 Home Gesture Area, 果支光棍上面幾 mm 既位掂住拉落就得.

不過呢個新gesture 真係唔就手....
佢tap 兩下個底bar咪算lo

我都有諗過 .. 點知你諗下當個 Screen 係張紙.
你只可以經過個框框睇將紙. 你只要拉張紙低 D D 就得 .. 個 Gesture 就係咁 ..

信你

上台不如食炒價

上台唔會平d?

平d架wor照計

貴d

問題係plan 唔值$298

我用hkbn 12gb 4.5G 都係218
298仲要得6gb真係笑撚大人個口

如果有得減嗰30蚊其實都幾抵玩, 但我本身3台過去冇得減

不過smt我問左如果出64gb既話24個月總數係要比14xx
減番機價係6000蚊台費左右24個月有10gb + 爆mon保障一次

我都仲揀緊應該用咩plan
點解第一批AOS都要等咁耐架
仲要等到18號
好漫長 好想快d用

上台唔會平d?

平d架wor照計

貴d

不過smt我問左如果出64gb既話24個月總數係要比14xx
減番機價係6000蚊台費左右24個月有10gb + 爆mon保障一次

用緊cmhk 20gb+無限 248+18
點解第一批AOS都要等咁耐架
仲要等到18號
好漫長 好想快d用

原本10月底果時抽唔到都諗住有排先有
依家開心使用中
係豐宅 玩左陣
比想像中易控制

7仔可以再戰幾年吧

梗係今年入啦。
New gestures 不錯
過多2個月等D大路app update好晒先買會唔會好D

有咩關係? 2個月後部機會平左?

上台唔會平d?

平d架wor照計

貴d

用緊cmhk 20gb+無限 248+18

唔想用cmhk
過多2個月等D大路app update好晒先買會唔會好D

有咩關係? 2個月後部機會平左?

廢事D app又變形又出唔晒

出唔哂,咁平時細機都係出咁多架啦
用慣左gesture,玩返s8成日都傻傻地咁係芒低向上拉
有冇人知 7P 256 出面收緊幾多
有冇人faceid解鎖果陣特登唔望唔解鎖
之後就算點望都解唔到鎖 要lock screen之後再解 咁樣正唔正常?
之後就算點望都解唔到鎖 要lock screen之後再解 咁樣正唔正常?

佢個學習功能
遇到唔係好岩
就會問你password
如果係你,就學左,以後可以咁樣認你
如果你死唔入pw 就即係有人郁你部機
唔比你繼續試

佢個學習功能
遇到唔係好岩
唔比你繼續試

學左幾日都成日叫我入密碼

佢個學習功能
遇到唔係好岩
唔比你繼續試

下可以繼續試㗎喎
點解而家Siri 唔出聲既
係豐宅 玩左陣
比想像中易控制

7仔可以再戰幾年吧

梗係今年入啦。

等多啲apps 優化先換

佢個學習功能
遇到唔係好岩
唔比你繼續試

學左幾日都成日叫我入密碼

咁如果帶咗口罩嘅,用幾日face ID 入返password ,咁咪學到囉,咁到時帶口罩都開到機?

學習同fail 係兩回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞