iPhone X 用家討論區 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
有d app 冇全屏,其實有冇得set ?
有冇人lihkg窒下窒下咁
有d app 冇全屏,其實有冇得set ?

未update
有冇得快啲kill app,次次都要多一個手勢先有得kill

唔駛kill 有乜好kill ?
點開AirDrop
可唔可以set 兩條友既 face id?
可唔可以set 兩條友既 face id?

唔可以
有冇巴打同我一樣用唔到L2TP?? setting同舊機一樣 但得舊機入到
暫時mon 貼就用緊belkin (Apple 買既玻璃貼成三舊幾但有舊野幫你貼)幾好用幾fit size

而背貼就daremac 光面 98

加埋原裝皮套今次揀cosmos blue 之前就midnight blue(7 plus)

再買埋apple care 都叫放心用
題外話line 仲未update support 個比例 睇黎都要啲時間先叫玩得盡個mon 好多時用有啲apps都好似用番細機咁
點開AirDrop

3d touch control center 個wifi icon
係豐宅 玩左陣
比想像中易控制
但等下代完全體先考慮入手

7仔可以再戰幾年吧

梗係今年入啦。

等多啲apps 優化先換

優你老母
有冇人faceID 唔帶眼鏡開唔到
唯一驚既係後面玻璃爆 之前用機一路都係裸跑
用普通套唔知會唔會都係一跌就爆
題外話line 仲未update support 個比例 睇黎都要啲時間先叫玩得盡個mon 好多時用有啲apps都好似用番細機咁

玩傳說對決連個60fps都cut左 要用番部7plus玩
暫時mon 貼就用緊belkin (Apple 買既玻璃貼成三舊幾但有舊野幫你貼)幾好用幾fit size

而背貼就daremac 光面 98

加埋原裝皮套今次揀cosmos blue 之前就midnight blue(7 plus)

再買埋apple care 都叫放心用

加埋避彈衣同頭盔可能好d
想問下除左鎖機掣外有無其他方法鎖機?唔想成日㩒鎖機掣
想問下除左鎖機掣外有無其他方法鎖機?唔想成日㩒鎖機掣

開 "殘廢制"
感覺聽日應該有LIHKG App 更新,應該係搞iPhone X修正
其實用apple pay係麥記拍落機,應該係邊度感應?
之前用6s plus係背面,今次用iphone x背面又唔得既
其實用apple pay係麥記拍落機,應該係邊度感應?
之前用6s plus係背面,今次用iphone x背面又唔得既

部機有幾大呀,頭中尾自己試啦
都係頭架啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞