iPhone X 用家討論區 (2)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
face id「螢幕注視感知功能」其實咩黎?
唔係好明
唔係好明

開左既話, 要隻眼望住個mon 先unlock 到
唔係好明

唔係呢個wo, 下面果個
垃圾google map同gmail
呢幾日更新左都仲未十卜 x size
唔係好明

唔知,
未有機
仲等緊

屌用落好似用緊細機咁

屌用落好似用緊細機咁

暫時好多app 都未support
快撚d 更新啦

我嘅情況係咁樣

唔太明顯就算尻數
一陣換部仲衰既

我就係愈換愈衰。中晒伏

俾我就用夠11.5月先換

我買左AppleCare+ 同埋而家未夠7日係即換?

換係換白盒機

白盒機=翻新機?

睇大陸仔話分咩官換機同翻新機

二樣野黎

官換機係全新 for ac+換機

另一個就係比冇ac既客換

同埋宜家根本冇翻新機比你

過多一排唔知
唔係好明

你望住個mon就唔知熄mon
唔係好明

你望住個mon就唔知熄mon

唔會

屌用落好似用緊細機咁

快撚d 更新啦

GOOGLE 快D死
依家連狗香土wechat hktvmall tg whatsapp都更新左

屌用落好似用緊細機咁

快撚d 更新啦

GOOGLE 快D死
依家連狗香土wechat hktvmall tg whatsapp都更新左

telegram有咩

屌用落好似用緊細機咁

快撚d 更新啦

GOOGLE 快D死

telegram有咩

第一日有la

點樣強制關機
有個notification彈咗出黎
㩒極都冇反應
想熄機又slide唔到
今日炒價出機
歡迎任屌
點樣強制關機
㩒極都冇反應
想熄機又slide唔到

第一頁Q&A
今日炒價出機
歡迎任屌

炒價買幾錢呀
點樣強制關機
㩒極都冇反應
想熄機又slide唔到

第一頁Q&A

試過
但係個notification 擋住係最前
都係熄唔到
唔係好明

即係話你望緊個mon 又聽緊歌既時有來電或者通知
唔會調低音樂既音量比你聽到通知果一下聲
點樣強制關機
㩒極都冇反應
想熄機又slide唔到

第一頁Q&A

試過
都係熄唔到

唯有咁la

https://www.youtube.com/watch?v=ni2QgfnSrHI
點樣強制關機
㩒極都冇反應
想熄機又slide唔到

第一頁Q&A

試過
都係熄唔到

強制唔洗slide架喎
條鋼邊已經花咗
點樣強制關機
㩒極都冇反應
想熄機又slide唔到

第一頁Q&A

試過
都係熄唔到

強制唔洗slide架喎

頭先㩒咗幾次都唔得
啱啱又熄到
唔該晒
同埋多工處理果到係咪再要長按個apps先可以關apps
我就咁向上拉會彈走

有冇人答到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞