[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區 (2)

809 回覆
13 Like 1 Dislike
終於差最後一個月亮

差三個
跳繩,排球,裏月俾火箭追個粒
已放棄。

跳繩得64下
終於差最後一個月亮

差三個
跳繩,排球,裏月俾火箭追個粒
已放棄。

巴打排球開2p淨控帽啦
Sand kingdom 東柱嗰粒月亮難玩到咁
極限操作

卡咗廿分鐘有多
Sand kingdom 東柱嗰粒月亮難玩到咁
極限操作

卡咗廿分鐘有多

有條柱有bug
有幾次跳落去踩空氣
係咪一定要999月亮先有隱藏結局?

有隱藏結局咩?

咁836個變金色有咩特別

無,淨係送多頂帽同可以打加強版庫巴

upgraded

睇完speed run個打法會覺得庫巴好廢
而家先250個月亮
有排
全收集完成,正數應該係836,商店重複買都計,儲錢買到佢999

巴打你一共打左幾耐
係咪一定要999月亮先有隱藏結局?

有隱藏結局咩?

咁836個變金色有咩特別

無,淨係送多頂帽同可以打加強版庫巴

又有帽

有無帽相?

無,因為頂帽影唔到相
砌樣嗰啲月亮有冇技巧(第二次),次次都係77至79

CAP圖或者電話影低佢再慢慢砌
想問下砂之國好大舊既冰要點整爛佢

黐張透明膠片上個moon度畫低佢

過左關先啦

過左關先啦

唔該哂
Final Boss Fight著唔同衫對白會有少少唔同
https://www.youtube.com/watch?v=krj0FHBS9tM

黐張透明膠片上個moon度畫低佢

我都係咁,99分
10 Super Mario Odyssey Details that You Might Have Missed
https://www.youtube.com/watch?v=TPhV-IlrgOM

有啲真係唔講唔知
跳唔到100下
10 Super Mario Odyssey Details that You Might Have Missed
https://www.youtube.com/watch?v=TPhV-IlrgOM

有啲真係唔講唔知

隻game d 細位
其實大廈上面橄欖球有咩用 ?
地圖上有一大舊石 有咩用?
同埋有d月亮坐緊牢 點拎?

直接用原子筆畫落個mon到
地圖上有一大舊石 有咩用?
同埋有d月亮坐緊牢 點拎?

第一頁
隻隻唔同解法 用下想像力諗下點整走佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞