[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區 (2)

809 回覆
13 Like 1 Dislike
爆機去咗公主個城堡,之後仲有無新關打?
依家要儲幾百月亮開返隻船

有2關隱藏關
最尾果關要500月
好似要拎齊所有月隻船會變金色(買果d好似唔計,見過人999月都係黃色,亦見過人880月係金色)
999月好似仲有個畫面
水之國個賽跑學speed run一開波三段跳上左上面跟住易撚到hihi

收隊
lm
覺得三段跳難到hi hi 沙之國 底層成功咗兩三次 其他多數都飛落街

係咪又去錯入口
呢關你應該玩左
好多碌柱嗰度係嗰關嘅尾黎
https://www.youtube.com/watch?v=CiOrNzRmOzg

點做到架

bug,有可能比人ban
https://www.youtube.com/watch?v=CiOrNzRmOzg

點做到架

月背青蛙果個都試到
呢個真係試極都唔得

點做到架

我求過100 咋麻
終於跳到100下,第一百下嗰時放鬆咗小小就斷咗
電單車跳繩
爆機去咗公主個城堡,之後仲有無新關打?
依家要儲幾百月亮開返隻船

有2關隱藏關
最尾果關要500月
好似要拎齊所有月隻船會變金色(買果d好似唔計,見過人999月都係黃色,亦見過人880月係金色)
999月好似仲有個畫面

拎齊880就會變金,之後嗰啲要119要買
880變金之後,月之國有強化版庫巴打
之後就到金錢地獄
差兩萬金幣
月之裏的冇帽火箭好難拎月亮,ZL跳成日跌落街

我死咗千幾個金幣先攞到
真。爆機
999月+買曬所有嘢
搵月亮同紫幣嘅過程好虐心
但好甘心被虐
月之裏的冇帽火箭好難拎月亮,ZL跳成日跌落街

我死咗千幾個金幣先攞到

起跳嗰下要預到好盡
跟住個跳掣又要鬆得快準備定下一下跳

諗返都手心冒汗
差S級彈跳博爾同月國更背面
痴線個彈跳博爾仲難撚過裡月D冇帽關

agger
都幾撞手神

agger
都幾撞手神

終於玩埋呢兩關~
差刷錢買到999同買埋骨頭衫就收工
我打機真係好唔得,跳繩跳了3粒鐘先過100

成日90幾死,點知跳過100果次跳到220幾

agger
都幾撞手神

終於玩埋呢兩關~
差刷錢買到999同買埋骨頭衫就收工

2個鐘搞掂好快
想問月國更背面點先可以控制到條飛龍唔會一邊飛一邊降咁飛哂兩關直到終點

邊玩邊跳森巴舞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞