[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區 (2)

809 回覆
13 Like 1 Dislike
上面話DARKSIDE無帽又炮彈係邊關?
DARK定DARKER SIDE?
兩關我都見唔到呢啲嘢嘅?

dark side, 有啲藍色門用帽開,入去只可以用mario拎月亮
dark side 炮彈關好似係一開始飛船向後行嗰平台藍色門
上面話DARKSIDE無帽又炮彈係邊關?
DARK定DARKER SIDE?
兩關我都見唔到呢啲嘢嘅?

dark side, 有啲藍色門用帽開,入去只可以用mario拎月亮
dark side 炮彈關好似係一開始飛船向後行嗰平台藍色門

仲以為呢兩關都無月亮拎添
THANKS巴打
爆左機後,shop 買月亮可以買幾多個?有冇用? 好似買直都仲有咁

無限買,商品同關睇月亮數開既,正常建議搵晒全部地圖所有月亮先買999月

儲埋錢上999 moon 就收工

儲錢都幾痛苦

儲錢都幾痛苦

玩龜跑玩下玩下就儲左唔少錢
再唔係庫巴國果關都幾快
者係可以買月亮買到999?😱😱

係,但無意思
者係可以買月亮買到999?😱😱

有隱藏野

儲錢都幾痛苦

再唔係庫巴國果關都幾快

入darker side 時千幾coins
玩完3千幾
有無人都市國個跳繩大師卡左勁耐 50下之後乜都見唔到
有無人都市國個跳繩大師卡左勁耐 50下之後乜都見唔到

輕手跳,keep節奏,easy
總算儲齊所有野
貼堂

999 moon一刻,睇住咁多月亮飛上去都幾爽
總算儲齊所有野
貼堂

999 moon一刻,睇住咁多月亮飛上去都幾爽
[img]https://media.giphy.com/media/3o6nUPVFR5cBc4ulYk/giphy.gif[/]

好想整走頂白燈籠,好大酒店feel...

儲錢都幾痛苦

再唔係庫巴國果關都幾快

玩完3千幾

我冇買amibo, 所以要儲多6000千銀去儲衫,109個月亮要成皮嘢,我玩庫巴跑嗰到都跑咗粒幾鐘

儲錢都幾痛苦

再唔係庫巴國果關都幾快

玩完3千幾

我冇買amibo, 所以要儲多6000千銀去儲衫,109個月亮要成皮嘢,我玩庫巴跑嗰到都跑咗粒幾鐘

買咗amiibo set 但唔捨得拆
所以都係乖乖地跑咗成粒幾鐘
以前成日玩nds隻64
好鍾意個蘑菇國
城市果關個戲院,真係又係老餅感動位
以前成日玩nds隻64
好鍾意個蘑菇國

果關根本致敬關黎,處處都會回憶返當年
The Design Behind Super Mario Odyssey | Game Maker's Toolkit
https://youtu.be/z_KVEjhT4wQ

儲錢都幾痛苦

再唔係庫巴國果關都幾快

玩完3千幾

買咗amiibo set 但唔捨得拆
所以都係乖乖地跑咗成粒幾鐘

請問係咪即係唔買amiibo都能夠齊衫?
以前成日玩nds隻64
好鍾意個蘑菇國

細個玩Mario64真係未玩過咁好玩既N64遊戲,玩到比屋企人屌都要玩 後來大少少見到nds有重製真係好感動
終於爆機
以前成日玩nds隻64
好鍾意個蘑菇國

細個玩Mario64真係未玩過咁好玩既N64遊戲,玩到比屋企人屌都要玩 後來大少少見到nds有重製真係好感動

跳入畫打boss同bgm有驚喜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞