[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區 (2)

809 回覆
13 Like 1 Dislike
到底沙之國隻羊要做乜
打佢又唔係,我追左佢好耐啦

屌,原來係趕羊
等我仲on99追佢地,打佢地打左成十分鐘

同多d 行埋去會…既npc講野,就會有唔同發現

真係要多d傾計、同埋唔係傾完一次無發現就算
獅身人面像

Btw,想問下唔見左果隻石獅同隻飛龍又點搞

倒金字塔個個?上頂落返去再出返黎刷新個場就會見到石獅係度 再騎佢過去
到底沙之國隻羊要做乜
打佢又唔係,我追左佢好耐啦

屌,原來係趕羊
等我仲on99追佢地,打佢地打左成十分鐘

同多d 行埋去會…既npc講野,就會有唔同發現

真係要多d傾計、同埋唔係傾完一次無發現就算
獅身人面像

Btw,想問下唔見左果隻石獅同隻飛龍又點搞

倒金字塔個個?上頂落返去再出返黎刷新個場就會見到石獅係度 再騎佢過去

個到有的士站可以叫佢上黎
終於打撚到上月球
有d大佬都係要買多3個心心先過到,覺得自己好撚廢
玩到爆機 個左joycon 收左皮, 我仲要係買mario bundle 啱啱 落地冇耐 睇黎可以唔洗繼續玩住, 準備book 期維修
終於明白咩叫爆咗機之後先係真正開始
Dark side 一開波打嗰幾關 同埋 飛彈嗰兩個月亮
卡咗我三粒鐘

Btw
一開始喺 mushroom kingdom乜都無做就飛咗去 moon kingdom 儲夠moon之後無option 返返去mushroom kingdom
有無巴打可以話我知我係唔係bug 咗
卡咗我三粒鐘

Btw
一開始喺 mushroom kingdom乜都無做就飛咗去 moon kingdom 儲夠moon之後無option 返返去mushroom kingdom

係個list既最左邊,唔係最右
卡咗我三粒鐘

Btw

飛彈我決定最後先玩
任地獄有時啲關簡直係折磨
明明知道點做 但就過唔撚到
個協助模式最有用係用黎試龜跑路線
可以直接係個位到狂試點跑最好
請問帽國的第二次烏龜賽跑,點先跑得贏金龜?

附身
雪國彈彈波第2次比賽有冇技巧?
成日追唔到第1,係直路彈一係彈高唔識遠,一係彈咗出街

就落地按跳個身有光圈,有加速
其次係睇斜面
請問帽國的第二次烏龜賽跑,點先跑得贏金龜?

一開波,跳落去就要飛撲,
然後全程滾加飛帽

不過附身已經夠贏

就落地按跳個身有光圈,有加速
其次係睇斜面

光圈有我試到,但有時係彈高唔係彈遠嘅
https://twitter.com/Leatherbelt1295/status/925260736422543361
跳繩大法

我屌

都係過唔到六十,已放棄
https://twitter.com/Leatherbelt1295/status/925260736422543361
跳繩大法

我屌

都係過唔到六十,已放棄

一早試過啦 明明仲難左

正常跳我跳到150下
瀑布國有d月亮搵唔到
有個歡迎來到瀑布國的
同埋有個提示位置恐龍附近條橙柱的(唔係飛船附近果個)
瀑布國有d月亮搵唔到
有個歡迎來到瀑布國的
同埋有個提示位置恐龍附近條橙柱的(唔係飛船附近果個)

有d係經其他地圖穿畫拎
隻game連afk都好多野玩

mario訓着左之後會有雀飛埋嚟 唔同國有唔同雀

你係隻狗隔離訓 佢都會跟住訓

若果你着緊套裝遮住你個鼻 訓個時就唔會有雀飛過嚟

琴日新買都發現好多得意野
例如撞到仙人掌個鼻會腫左拮住幾條刺

牆跳飛帽轉向既進階例子,唔一定要180度反方向,微調都得
牆跳後飛帽主要係cancel左牆跳fix死左果個跳躍方向
飛完帽你再轉去第2個方向都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞