[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區 (2)

809 回覆
13 Like 1 Dislike
成日唔得閒玩, 就算得閒一日都係玩得1~2個鐘
30/10買到今日終於爆機
要由頭搵月亮同紫幣了

爆story mode佔隻驚好少部分
跳繩都話跳到50一半
排球30下都唔夠就收皮
以為跳繩同排球係地獄
其實玩到想死的係雪之國的碌雪人,第53粒月亮的碌雪人class S硬係碌唔到第一,最勁都係第二,大家有咩心得?

亂9碌 唔好喺d起‘駁’位跳 會彈到好高晒時間
以為跳繩同排球係地獄
其實玩到想死的係雪之國的碌雪人,第53粒月亮的碌雪人class S硬係碌唔到第一,最勁都係第二,大家有咩心得?

勁撞手神 試左十幾廿次, 成日彈歪左或者彈高左, 有時1分廿幾秒, 有時1分零6
有冇人會刷錢買全裝+999月亮
樹之國 樹海 入邊有一個月亮,
我睇日文wiki好似係要俾500金幣河流中棵植物,
但我想問點先俾到???
但我想問點先俾到???

派帽俾隻食錢青蛙

刷錢好快啫其實

刷錢好快啫其實

我儲齊月亮 仲差婚紗/骨頭/金銀mario未買 已經19000
加埋百幾個月亮要萬幾 一共三萬幾喎
係紐頓市慶典miss左一個月亮
有無得重新搞返?
係紐頓市慶典miss左一個月亮
有無得重新搞返?

入大會堂左上角傾計
以為跳繩同排球係地獄

勁撞手神 試左十幾廿次, 成日彈歪左或者彈高左, 有時1分廿幾秒, 有時1分零6

又冇得比人行捷徑,又冇矛招,一起步就排第四,起點排第一個位根本贏緊冇得玩

有技巧既,雖然都唔易掌握

刷錢好快啫其實

我儲齊月亮 仲差婚紗/骨頭/金銀mario未買 已經19000
加埋百幾個月亮要萬幾 一共三萬幾喎

我刷左2次庫巴國果關
其他coin自然儲返黎
可能有d關死好多次
以為跳繩同排球係地獄

又冇得比人行捷徑,又冇矛招,一起步就排第四,起點排第一個位根本贏緊冇得玩

本身以為第一第二的電腦去到最後一lap會放水,畢竟呢隻game係for大眾唔會set到咁難

呢隻game根本好考技巧,當初就以為合家歡買左黎同條女玩
點知條八婆又唔學chok招,左右腦又唔協調
衝係用左邊粒菇行又唔擰角度,成日行到唔見埋個mario
跟住就撞怪/跌落街,同佢講用右面粒菇可以擰角度,佢就話要我擰,我一擰就同佢行個方向唔夾又撞怪/跌落街
又會話我做乜擰黎擰去
操控又智障成日跳唔到去想去個位成日跌番落黎
用帽又嫌悶無自主性,用mario就話d關好難
明明見住d位要解小小迷去拎月亮,佢就話一眼睇曬唔會有月亮
總之d女唔係打開機,唔好話買黎同佢玩
等間盞受氣

total 60個鐘 隻game真係好正 好多年冇試過咁上心玩一隻game
但我想問點先俾到???

派帽俾隻食錢青蛙

隻青蛙係樹海大約邊個位置?
我樹之國差果粒月亮就齊了
但我想問點先俾到???

派帽俾隻食錢青蛙

隻青蛙係樹海大約邊個位置?
我樹之國差果粒月亮就齊了

上youtube睇
以為跳繩同排球係地獄

本身以為第一第二的電腦去到最後一lap會放水,畢竟呢隻game係for大眾唔會set到咁難

呢隻game根本好考技巧,當初就以為合家歡買左黎同條女玩
點知條八婆又唔學chok招,左右腦又唔協調
衝係用左邊粒菇行又唔擰角度,成日行到唔見埋個mario
跟住就撞怪/跌落街,同佢講用右面粒菇可以擰角度,佢就話要我擰,我一擰就同佢行個方向唔夾又撞怪/跌落街
又會話我做乜擰黎擰去
操控又智障成日跳唔到去想去個位成日跌番落黎
用帽又嫌悶無自主性,用mario就話d關好難
明明見住d位要解小小迷去拎月亮,佢就話一眼睇曬唔會有月亮
總之d女唔係打開機,唔好話買黎同佢玩
等間盞受氣

打開機的女就唔得閒同你玩2p啦
以為跳繩同排球係地獄

平時果關輸左好多次,反而裡關一野就過左
終於囉晒跑步跳繩排球月背以外既月亮
精神勝利法爆機封GAME
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞