[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區 (2)

809 回覆
13 Like 1 Dislike
而家差裏裏關一粒月
去到伸長種子個度
月之裏面
玩咗兩關冇帽關,炮彈同坦克
死咗千幾個coin先攞到嗰四個月亮

我覺得炮彈同熔岩食蘋果難

炮彈同大廈頂都難
https://www.youtube.com/watch?v=RfMDxOFsXvM
2分40秒之後睇到O晒嘴

痴線...

咁樣向下掉帽

龍捲風個度點一下上到頂
冇帽隱形路果關,點樣殺大毒花?

佢噴毒液果陣踩佢尾部
踩頭有機會死

噴野時佢個頭會變色
嗰時撞地反彈係上面踩死佢
龍捲風個度點一下上到頂

佢應該chok條龍。騎龍搖製 一下一下係會慢慢高小小[/quote]
向上就到頂
月之裏面
玩咗兩關冇帽關,炮彈同坦克
死咗千幾個coin先攞到嗰四個月亮

我覺得炮彈同熔岩食蘋果難

炮彈關回程行左上路,試左幾十次後終於過到,點知行下路三幾次就過到

我都係下路先過到手,上路太唔穩定了
睇黎1:10係依家speed run標杆

有冇片睇
有冇巴打知瀑布國 歡迎來到恐龍瀑 點攞???
跟攻略去雪之國附身舊雲,吹完個台入畫之後會去左森之國

分支路線問題 即係話你去瀑布國福畫應該係其他國家

分支路線問題 即係話你去瀑布國福畫應該係其他國家

玩呢關玩到就黎痴線
玩呢關玩到就黎痴線

最緊要係唔好急,可以企定定等timing,佢由直轉橫/橫轉直只要原地跳就可以企返係同一舊上面,加油
玩呢關玩到就黎痴線

最緊要係唔好急,可以企定定等timing,佢由直轉橫/橫轉直只要原地跳就可以企返係同一舊上面,加油

呢關我都卡好耐,玩到嬲
手殘的收集控對賽跑表示心痛
跟本賽跑好多都係學到一條截徑就嬴到
好似火山咁山腳上山頂玩到屌老母,又學唔到人地片頭咁跳牆
但正正常常跑落後都可以係果個位向上掉帽直衝終點
手殘的收集控對賽跑表示心痛

練好飛帽衝跳搵捷徑,贏到車尾燈都見唔到
善用ZL+Y狂碌加速其實都夠做
跟本賽跑好多都係學到一條截徑就嬴到
好似火山咁山腳上山頂玩到屌老母,又學唔到人地片頭咁跳牆
但正正常常跑落後都可以係果個位向上掉帽直衝終點

庫巴國果轉,直情你第一下落地無硬直就好好贏
睇黎1:10係依家speed run標杆

有冇片睇

https://www.speedrun.com/run/yw16jp0z
btw, zelda德文版係最快
估唔到依隻係殘體版最快
有時會見到啲紅蘑菇
一打佢就會消失
佢地有咩用途嫁?

上蘑菇身行過去 會有月亮
有時會見到啲紅蘑菇
一打佢就會消失
佢地有咩用途嫁?

上蘑菇身行過去 會有月亮

佢地簡稱姣婆
專溝高佬
你夠佬佢就比佢個西月你
條龍果關地下有粒石識發光,可以拎起
應該要點做先拎到粒月?
條龍果關地下有粒石識發光,可以拎起
應該要點做先拎到粒月?

狂掉佢,幾分鐘後就會爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞