[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區 (2)

809 回覆
13 Like 1 Dislike
有無人知沙之國 買左既衫褲 點樣揾返?
買完禁左change later..之後換唔返

喺衣櫃搵得返

喺衣櫃搵得返

點樣揾衣櫃

喺衣櫃搵得返

點樣揾衣櫃

你架Odyssey/衫鋪
紫幣差2粒真係好難搵
係唔係要向browser amiibo屈服
紫幣差2粒真係好難搵

開住youtube玩囉 通常漏得都係入門嘅關卡
紫幣差2粒真係好難搵

如果搵晒月亮就簡單d

撞入去d門
如果已經搵晒入面嘅紫幣同月亮
Cappy會同你講呢到無野好搞

如果仲有紫幣
佢就會唔出聲

Sand kingdom有關要上飛彈身嘅
我就係咁樣搵返
紫幣差2粒真係好難搵

開住youtube玩囉 通常漏得都係入門嘅關卡

要重新行哂成個地圖
因為唔知差邊粒
紫幣差2粒真係好難搵

如果搵晒月亮就簡單d

撞入去d門

如果仲有紫幣
佢就會唔出聲

我就係咁樣搵返

但有一次,佢有出聲仲有紫幣
但有d直情唔撚出聲
唔出聲即係仲有?
紫幣差2粒真係好難搵

120蚊無煩惱
紫幣差2粒真係好難搵

120蚊無煩惱

其他browser 都得
仲要唔洗咁貴
紫幣差2粒真係好難搵

120蚊無煩惱

其他browser 都得
仲要唔洗咁貴

買定,爆哂機真係搵唔到先用
紫幣差2粒真係好難搵

如果搵晒月亮就簡單d

撞入去d門

如果仲有紫幣
佢就會唔出聲

我就係咁樣搵返

係唔係最南邊要成個人就趺落去咁款拎既紫幣呀
有無清知道點樣可以係都市國轉返落雨場境?
我懷疑有紫幣漏左無拎而家唔知點搵
有無清知道點樣可以係都市國轉返落雨場境?
我懷疑有紫幣漏左無拎而家唔知點搵

有架的士可以上身以後開車去落雨場景
爭跳繩100排球100模形車雪國賽跑x3呢6個月亮拎唔到好辛苦
去邊度可以重打都市國個慶典?

入正中間hall左上角同人講野

唔該

唔該

我個2粒紫幣係咪漏左係入面

手殘打排球同跳繩到而家都一百下唔到...

最大問題係見唔到
儲哂全部月,見仲差3粒紫幣
要重行哂成張圖
都未必望到

可能o係D解迷關入面

我都差兩個 100個紫幣睇片搵都有排搵
跳繩用glitch個bug 排球用2P 當自己過左

相對之下,遙控車真係好佛心

跳繩bug好難整 成日跳左lock左視角但跌返落地

決定放棄跳繩

跳繩唔難, 反而想知啲人玩慢慢龜喺咪都係cheat, 十幾秒

手殘打排球同跳繩到而家都一百下唔到...

最大問題係見唔到
儲哂全部月,見仲差3粒紫幣
要重行哂成張圖
都未必望到

可能o係D解迷關入面

決定放棄跳繩

跳繩唔難, 反而想知啲人玩慢慢龜喺咪都係cheat, 十幾秒

上youtube睇world record啦

唔該

我個2粒紫幣係咪漏左係入面

慶典好似無

可能o係D解迷關入面

決定放棄跳繩

好多路線都係開頭行岩路基本上之後hea住行都贏
例如湖之國唔好跟大隊去開拉鏈
一開波就直接飛上左邊過基本上就贏緊

決定放棄跳繩

好多路線都係開頭行岩路基本上之後hea住行都贏
例如湖之國唔好跟大隊去開拉鏈
一開波就直接飛上左邊過基本上就贏緊

我玩全部跟大隊 因為啲龜一定有mistake 跟住行實贏 反正又唔係要刷紀錄
唔計跳繩
我覺得最難mini game係雪國彈黎彈去果個
差神秘賽道S個月亮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞