[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區 (2)

809 回覆
13 Like 1 Dislike
想問月國更背面點先可以控制到條飛龍唔會一邊飛一邊降咁飛哂兩關直到終點

邊玩邊跳森巴舞

用pro手掣/handheld mode嗰陣就... 總之係咁chok就得

終於龜速爆機 而家先得260月
有排玩
有無攻略網推介 儲月亮
之前帶過隻汪返屋企,入幾次屋仲係到,唔知點解突然冇左,有冇人知點帶返佢返屋企?
終於龜速爆機 而家先得260月
有排玩
有無攻略網推介 儲月亮

Youtube
之前帶過隻汪返屋企,入幾次屋仲係到,唔知點解突然冇左,有冇人知點帶返佢返屋企?

有啲國家佢會出左去玩

有啲國家佢會出左去玩

點樣捉佢入去

有啲國家佢會出左去玩

點樣捉佢入去

你去第二個國家佢就會係返度
都巿國有間房,佢話要我著賽車衫先可以入去,
但我爆左機 (450月) ,全部國齊coins 都唔覺得有得賣賽車衫既,
係咪我唔知道度miss左d 野?
但我爆左機 (450月) ,全部國齊coins 都唔覺得有得賣賽車衫既,

拎左出面個月亮就得

拎左出面個月亮就得

我仲一心一意諗住後面會有得買賽車衫,然後再返去試
想問月國更背面已經係咁fing joy con控制到條飛龍唔會一邊飛一邊降咁飛,但就快到庫巴關個陣條龍就自動消失,搞到跌落熔岩,點先可以唔會令條飛龍消失?

月國背面只係剩返消失的道路未過到,有咩心得?

消失的道路係花路定係刺蝟19果度
想問月國更背面已經係咁fing joy con控制到條飛龍唔會一邊飛一邊降咁飛,但就快到庫巴關個陣條龍就自動消失,搞到跌落熔岩,點先可以唔會令條飛龍消失?

月國背面只係剩返消失的道路未過到,有咩心得?

睇片跟人地D路線行
係第二條路最難啫
有無勇士買咗GW本攻略?

點解要買?

點解要買?

首先呢隻game剩係去磨菇到買tips已經夠用啦基本上都唔洗睇攻略
就算真係操作上卡關都可以好冇尊嚴咁開輔助模式過
就算就算你真係真係連係邊搵月亮都搵唔到你除便Google search都應該仲詳細

點解要買?

首先呢隻game剩係去磨菇到買tips已經夠用啦基本上都唔洗睇攻略
就算真係操作上卡關都可以好冇尊嚴咁開輔助模式過
就算就算你真係真係連係邊搵月亮都搵唔到你除便Google search都應該仲詳細

呢個年代卡關上youtube google實解決到
買乜鳩攻略
我爆左999月幾個禮拜 但都間唔中會開返出黎周圍亂咁跑
今日仲無聊到刷多次9999coin擺係度
想問第一頁跳高技巧果度, 跳上頂帽係點做? zl+a跳上頂帽度都會收返埋左隻帽
想問第一頁跳高技巧果度, 跳上頂帽係點做? zl+a跳上頂帽度都會收返埋左隻帽

㩒實y 頭帽冇咁快返黎
屌錯左按咗買十個月亮

遲早都要買架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞