[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區 (2)

809 回覆
13 Like 1 Dislike

呢度要點跳上去
次次接唔到帽ON9

你咁跳咪啱

咪住,你跳左上去直接飛帽唔好掂牆

即係點

跳到終於 原黎唔可以掂牆

點解要係呢邊跳上去
終於明白點解d人話爆機先係正式開始

由頭開始打返d moon同coin

去到沙島 跟住YouTube 玩都可以攞唔到d moon

直頭覺得自己係弱智

直頭覺得自己係弱智

沙國得飛彈嗰粒難
好滾動, 終於拎曬啲月亮, 買齊衫同帽了
過曬之後, 我自己覺得彈彈波仲難玩過龜跑, 彈彈波都卡咗我好耐

彈彈波有冇心得?
雪國就差佢一個月
第一二名完全追唔到
過曬之後, 我自己覺得彈彈波仲難玩過龜跑, 彈彈波都卡咗我好耐

彈彈波有冇心得?
雪國就差佢一個月
第一二名完全追唔到

https://youtu.be/TyjcDMDXEVI
50:55
參考下人地條路線
跳嗰陣撳耐啲B制跳高啲
同埋要跳到發光

彈彈波有冇心得?
雪國就差佢一個月
第一二名完全追唔到

參考下人地條路線
跳嗰陣撳耐啲B制跳高啲
同埋要跳到發光

最緊要練到下下發光就好易追,同埋第1圈唔好俾綠色嗰隻放太遠,中途佢都會自己失誤彈唔到,靠嗰時追

彈彈波有冇心得?
雪國就差佢一個月
第一二名完全追唔到

參考下人地條路線
跳嗰陣撳耐啲B制跳高啲
同埋要跳到發光

最緊要練到下下發光就好易追,同埋第1圈唔好俾綠色嗰隻放太遠,中途佢都會自己失誤彈唔到,靠嗰時追

我睇個教學係教人唔好彈咁高
上斜位完全唔好跳由佢碌仲快

彈彈波有冇心得?
雪國就差佢一個月
第一二名完全追唔到

參考下人地條路線
跳嗰陣撳耐啲B制跳高啲
同埋要跳到發光

我睇個教學係教人唔好彈咁高
上斜位完全唔好跳由佢碌仲快

一陣試試先

直頭覺得自己係弱智

沙國得飛彈嗰粒難

沙漠國真心算易搵,反而瀑布國我好多唔識搵
去到個提示位咩9都無…

直頭覺得自己係弱智

沙國得飛彈嗰粒難

去到個提示位咩9都無…

去到搵唔到
得幾個可能

第一係喺你頭頂 或者 下面
第二係有野發緊光要你用帽去 轉佢出嚟
第三係要用望遠鏡望某d野(搵鸚鵡傾下計拎提示試下)
第四係有隻雀仔周圍飛
所以去到個位時佢已經飛咗去第二到
森之國有一個地方要踢白綿羊,點先踢到佢去終點?
次次踢到就到終點的黃柱就唔知點踢佢上去

用帽

直頭覺得自己係弱智

沙國得飛彈嗰粒難

去到個提示位咩9都無…

沙國先難搵 個場太廣闊

直頭覺得自己係弱智

沙國得飛彈嗰粒難

去到個提示位咩9都無…

沙國先難搵 個場太廣闊

個地圖勁大 行都有排行

玩左成半個鐘先控制到隻死人獅子9沖

重差一半moon未攞 應該又可以玩我幾日

不過真心好正
都市國個慶典個2D月亮miss左 之後仲有冇得拎

雖然我冇強迫症一定要拎
都市國第42既月亮上網睇要用坦克射
但我祭典都搞埋,成條街得返的士無坦克點算
This trip really was amazing

有㗎的士有得上身 去返落大雨嘅城市
係跳繩公園去市長方向
都市國個慶典個2D月亮miss左 之後仲有冇得拎

雖然我冇強迫症一定要拎

入去市長後面棟樓 有條友可以搞多次慶典
海之國張解迷圖唔知去邊
請問沙漠仙人掌同石像粒moon點拎

有㗎的士有得上身 去返落大雨嘅城市
係跳繩公園去市長方向

有㗎的士泊喺路邊唔郁
個頂仲有粒黃色的可以上身
海之國張解迷圖唔知去邊

張圖似啲乜呢,又regular,但又有窿
都市國
請問沙漠仙人掌同石像粒moon點拎

唔知你講邊粒,有幾粒關仙人掌同石像事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞