[Switch] 超級瑪利歐 奧德賽 | Super Mario Odyssey 集中討論區 (2)

809 回覆
13 Like 1 Dislike
岩岩都跑番一次再背面既FULL RUN,
最難既位應該係刺刺關
都市差5粒紫幣 買唔到套地盤衫
嗰5粒喺咪喺入面?
隻game正價賣緊幾錢?樓下果間玩具店賣388,唔知食水深唔深

388ok啦
隻game正價賣緊幾錢?樓下果間玩具店賣388,唔知食水深唔深

388ok啦

我元朗喜利買360
黃金見到382
如果你車錢唔係差咁遠就算啦
去到lost kingdom
好似突然間難左勁多咁既
為左攞月亮攞紫幣係咁死
後面係唔係都係咁難
好似突然間難左勁多咁既
為左攞月亮攞紫幣係咁死
後面係唔係都係咁難

多左毒沼地形一掂即死
會捉住頂cap自爆隻野又係勁煩
死得最多真係呢到
好似突然間難左勁多咁既
為左攞月亮攞紫幣係咁死
後面係唔係都係咁難

多左毒沼地形一掂即死
死得最多真係呢到

玩到後面就知
lost kingdom只係前菜黎
帽子國第17粒月亮係邊?即係藏寶圖嗰粒
好似突然間難左勁多咁既
為左攞月亮攞紫幣係咁死
後面係唔係都係咁難

多左毒沼地形一掂即死
死得最多真係呢到

玩到後面就知

Lost kingdom好易 一週目一個鐘多啲就儲齊晒啲月同紫幣
好似突然間難左勁多咁既
為左攞月亮攞紫幣係咁死
後面係唔係都係咁難

多左毒沼地形一掂即死
死得最多真係呢到

玩到後面就知

Lost kingdom好易 一週目一個鐘多啲就儲齊晒啲月同紫幣

我覺得未爆機應該係廚房果關比較難
爆機之後背面果三關同更背面就完全兩個世界
呢度有冇巴打玩慢慢龜time attack? 你地係用pro定2手joy con?

我用pro掣
玩到有moon拎就算
網上排名D人痴線既
跪求跳繩100大法
商店到底有幾多月亮
就快買到破產

好似百幾個
好似突然間難左勁多咁既
為左攞月亮攞紫幣係咁死
後面係唔係都係咁難

多左毒沼地形一掂即死
死得最多真係呢到

玩到後面就知

跳繩>更背面
跳繩未試過過到50下

睇地下D塵or聽hey都試過

已放棄
商店到底有幾多月亮
就快買到破產

好似百幾個

唔係無限買? 利伸: 額外買咗109個
好似突然間難左勁多咁既
為左攞月亮攞紫幣係咁死
後面係唔係都係咁難

多左毒沼地形一掂即死
死得最多真係呢到

玩到後面就知

跳繩>更背面

識玩節奏game=easy
好似突然間難左勁多咁既
為左攞月亮攞紫幣係咁死
後面係唔係都係咁難

多左毒沼地形一掂即死
死得最多真係呢到

玩到後面就知

跳繩>更背面

玩完背面同更背面真係會技術好左

多左毒沼地形一掂即死
死得最多真係呢到

玩到後面就知

跳繩>更背面

我一周目完咗
玩咗dark side 拎晒月亮先返轉頭玩返其他kingdom
個感覺好似過完木人巷喺少林寺落返山咁
D關好似食生菜咁食

多左毒沼地形一掂即死
死得最多真係呢到

玩到後面就知

跳繩>更背面

我一周目完咗
玩咗dark side 拎晒月亮先返轉頭玩返其他kingdom
D關好似食生菜咁食

果3關無帽房真係玩到癲
話跳繩難果D去玩下炮彈果關先知咩叫難
btw提下未玩既人,月球背面炮彈果關,跳完下層之後記得踎低,唔好咁心急走...

多左毒沼地形一掂即死
死得最多真係呢到

玩到後面就知

跳繩>更背面

我一周目完咗
D關好似食生菜咁食

果3關無帽房真係玩到癲
話跳繩難果D去玩下炮彈果關先知咩叫難
btw提下未玩既人,月球背面炮彈果關,跳完下層之後記得踎低,唔好咁心急走...

毒花個關食個大心就解決到,另外兩關真係完全考操作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞